![]() Zelekx33 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-02-23 13:40:57
Droga Gosiu...
Mam wielki problem. Nie wiem czy zdołasz mi w tym pomóc ale jest tego dużo i bardzo mi na tym zależy... Chodzi o to, że mam wielkie problemy z wyglądem i nie tylko. Po 1, to chodzi o to, że mam kłopot z pryszczami na czole. Nie wiem czy jest to spowodowane tym, że czoło zakrywa mi grzywka czy czymś innym. Co może mi pomóc? Po 2, mam brzydkie palce w okolicach paznokci. Bardzo łuszczą mi się skórki. Co mi w tym pomoże? Po 3, moje kumpele mówią, że jestem kujonem chociaż ja oprócz odrabiania zadań nie uczę się w ogóle... Nie wiem co zrobić. Po 4, boję się, że moja przyjaciółka przestanie się ze mną przyjaźnić a zacznie przyjaźnić się jeszcze bardziej z dziewczyną, która mnie obgaduje i obraża. Co mam zrobić żeby tak się nie stało? Gosiu... Pomóż...
xdd Napisz to się dowiesz ^^.
|
|
|
MKPiekarska
Ilość wiadomości: 938
|
Dodano: 2010-02-23 13:52:48
Droga Gosiu... 1. proszcze na czole najlepiej pokazac kosmetyczce. najlepiej tez raz na pol roku pjsc na czyszczenie skory do kosmetyczki. 2. skorki wokol paznokci pokaz manicurzystce. Ona jest od tego fachowcem. powie ci co zle robisz itd. najlepiej pojdx do niej minimum raz, by ci pokazala jak samej robic sobie manicure. 3. kumpele zawsze beda mowic co im slina na jezyk przyneisie. taki to wiek,z e nawazajem sie obgadujecie. :) 4. nie podalas czemu sie tego boisz, jakie sa symptomy. co na to wskazuje, ze tak sie stac moze? to sa rzeczy, ktorych ja NIE WIDZE!
Pozdrawiam serdecznie
Małgorzata Karolina Piekarska http://www.piekarska.net Blog: http://piekarska.blog.onet.pl oficjalny profil na facebooku: http://www.facebook.com/MalgorzataKarolinaPiekarska |
|
![]() lala5 Ilość wiadomości: 11
|
Dodano: 2010-03-18 21:43:56
I tu się nie zgadzam . Ile masz lat ? Bo moim zdaniem przeciętna 13 latka ne ma kasy zeby iść do kosmetyczki albo manikiurzystki :/ A wogule by ją tam wpuścili > ? Może jestem ciemna ale tak właśnie uważam , <bez obrazy>
Ktoś kiedyś mówił że pryszcze wyskakują też przez grzywke , bo skóra ma wtedy ograniczony dostęp powietrza .. Ja mam z przyjaciółką podobny problem i chce cie pocieszyć że mam gorzej , ona kocha się w tym samym chłopaku co ja tylko że ona powiedziała o tym innym a oja nie bo jestem nieśmiała i teraz inne kumpele gadają Ola i ..On i wgl a mnie to boli :/ I mam czasami ochote nazwać ją szmatą kiedy ubiera krótkie spudniczki i szczerzy się do niego na moich oczach i wie co ja czuje...! Nie masz tak źle , a mnie też nazywają kujonem...mam niezłe oceny chociarz nic sie nie ucze tylko odrabiam zadania i wszystko z lekcji pamiętam .. Po prostu deprecha...czasami mam przez to doła....:((( |
|
![]() Zosiunia_1997 Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2010-04-16 16:48:57
mnie często nazywają kujonem, a czasem nawet "mózgiem świata" . kiedyś mnie to denerwowało, ale już się przyzwyczaiłam, a czasem nawet mi to pochlebia. Dzięki temu mówieniu doceniłam swój intelekt ;] dużo osób prosi mnie o pomoc w nauce ;] Moim zdaniem powinnaś powiedzieć : Jestem dumna z tego, że jestem "kujonem" ;p
Przynajmniej mam coś w głowie! (wtedy możesz mu zadać pytanie, które go zatka, np.: ile wynosi w przybliżeniu liczba pi ;] Tak mi się wydaje. I nie obrażaj się.. Czasem jest to mówione tylko w żartach ;]
O wschodzie słońca budzi się nadzieja na lepsze jutro...
|
|
![]() Darka099 Ilość wiadomości: 50
|
Dodano: 2010-04-19 18:49:23
Też tak miałam ! Pryszcze... To są tak zwane 'Potówki' :D ... Wychodzą od tego, że grzywka zasłania czoło przez co czoło się poci i wychodzą Ci pryszcze. Odsłaniaj czoło wtedy, kiedy możesz i tak wychodź na dwór ...;D Ja tak miałam i mi przeszło!:D
Pozdrawiam, Darka099 :)
`Wolę, aby ludzie nienawidzili mnie za to kim jestem a jeżeli Kochali kogoś kim nie jestem . `
|
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|