![]() sylwiagolebieska Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-02-08 01:04:23
cześć Gosiu &n bsp; &nb sp; &nbs p;   ; mam na imie Martyna mam 12 lat no i pewien problem. Wiem że mnie nie widzisz ale spróboj pomóc, pleasy to wazne!! A więc tak, jestem gruba!! i przez to nie wiem jak sie ubierać ,żeby nie wyglądać głupio .chce byś modna!! nie mam narazie swojego stylu ale zamierzam coś w tej sprawie zrobić. Teraz mam ferie!! mialam zamiar po feriach przyjść do szkoły zupełnie inna <z innym st
sylwia001
|
|
|
MKPiekarska
Ilość wiadomości: 502
|
Dodano: 2010-02-08 10:55:44
cześć Gosiu &n bsp; &nb sp; &nbs p; ; mam na imie Martyna mam 12 lat no i pewien problem. Wiem że mnie nie widzisz ale spróboj pomóc, pleasy to wazne!! A więc tak, jestem gruba!! i przez to nie wiem jak sie ubierać ,żeby nie wyglądać głupio .chce byś modna!! nie mam narazie swojego stylu ale zamierzam coś w tej sprawie zrobić. Teraz mam ferie!! mialam zamiar po feriach przyjść do szkoły zupełnie inna <z innym st<x>ylem i w ogóle> rozumiesz?? mam zamiar zchudnąć ale nie wychodzi w tej sprawie też potrzebuje helpa!! no i oczywiście fryzury bardzo chce fajnie wyglądać by w końcu chłopaki zaczęli zwracać na mnie uwagę !!!!!!!!!! jest taki jeden który ... zabujałam się !!;** proszę o pomoc jak najszybciej naprawdę to nie może czekać!!! z góry Ci dziękuję ;** mam nadzieję że dostanę odp. ;p niestety nie pomoge. nie mogę doradzic w sprawie wyglądu osobie, ktorej nie widzę!!!! Nie wiem, czy naprawde jestes gruba, czy tylko taka sie czujesz itd. Spróbuj zwrócic sie o pomoc np. w sklepie z ubraniami, co polecają ci panie sprzedawczynie, bo one ciebie widzą!
Pozdrawiam serdecznie
Małgorzata Karolina Piekarska http://www.piekarska.net Blog: http://piekarska.blog.onet.pl |
|
dzisiejsza
data : 18
MARZEC
miesiąc : MARZEC 2010
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
2010-03-19