![]() avril34 Ilość wiadomości: 17
|
Dodano: 2010-02-07 17:52:17
Mam problem z którym nie potrafie sobie poradzić....Jest jeden chłopak Olaf w którym się zakochałam... On jest ode mnie o rok starszy, mieszka w miasteczkui obok mojego miasta... Baardzo mi się podoba, on uczy się grać na gitarze w tej samej szkółce muzycznej co ja... Widzę go raz w tygodniu ale tylko na chwile. Jego kuzynka Sylwia mieszka na tym samym osiedlu co ja i ona jest moją dobrą kumpelą. Powiedziałam takiej jednej Ance która też jest z tego miasteczka co on że mi się podoba. Ona powiedziała mu że ja chce z nim chodzić... Potem pisałam z tym Olafem na gg i on napisał mi tak: Anka powiedziała że chcesz ze mną chodzić. A ja odpisałam: Ja jej tylko powiedziałam że mi sie podobasz.... On napisał tylko: xD?. A ja napisałam : Ty wierzysz Ance? Pff to znaczy fajny jesteś, a zresztą... A on napisał że zaraz wraca, i potem jak wrócił napisałam: Ey no sorry, bardzo sobie narobiłam obciachu??. On odpisał: troche. Potem moja przyjaciółka poradziła żebym ja do niego już nie pisała więc nie pisałam... Miałam opis fragment jednej piosenki i on sam do mnie napisał : suchasz ....(tytuł tej piosenki). a potem ja odpisałam że tak. I to był koniec naszej rozmowy bo potem już nie wiedziałam co do niego napisać a on już nic nie pisał... Ostatnio napisałam mu : siema jutro ide z Sylwią do miasta:p. A on odpisał: siemaa ja z kolegą. A co do Anki to ona napisała mi że jak mu powiedziała o tym chodzieniu to on powiedział że jestem za młoda i że teraz nie ma czasu na dziewczyne.
Nie wiem co zrobić. On mi się podoba ale czy ja jemu też??... Mam u niego jakieś szanse? Pisać do niego czy nie? Prosze pomóż
NieNawidzeZmierzchu xD ;D
PozDr:D |
|
|
MKPiekarska
Ilość wiadomości: 502
|
Dodano: 2010-02-08 11:16:09
Mam problem z którym nie potrafie sobie poradzić....Jest jeden chłopak Olaf w którym się zakochałam... On jest ode mnie o rok starszy, mieszka w miasteczkui obok mojego miasta... Baardzo mi się podoba, on uczy się grać na gitarze w tej samej szkółce muzycznej co ja... Widzę go raz w tygodniu ale tylko na chwile. Jego kuzynka Sylwia mieszka na tym samym osiedlu co ja i ona jest moją dobrą kumpelą. Powiedziałam takiej jednej Ance która też jest z tego miasteczka co on że mi się podoba. Ona powiedziała mu że ja chce z nim chodzić... Potem pisałam z tym Olafem na gg i on napisał mi tak: Anka powiedziała że chcesz ze mną chodzić. A ja odpisałam: Ja jej tylko powiedziałam że mi sie podobasz.... On napisał tylko: xD?. A ja napisałam : Ty wierzysz Ance? Pff to znaczy fajny jesteś, a zresztą... A on napisał że zaraz wraca, i potem jak wrócił napisałam: Ey no sorry, bardzo sobie narobiłam obciachu??. On odpisał: troche. Potem moja przyjaciółka poradziła żebym ja do niego już nie pisała więc nie pisałam... Miałam opis fragment jednej piosenki i on sam do mnie napisał : suchasz ....(tytuł tej piosenki). a potem ja odpisałam że tak. I to był koniec naszej rozmowy bo potem już nie wiedziałam co do niego napisać a on już nic nie pisał... Ostatnio napisałam mu : siema jutro ide z Sylwią do miasta:p. A on odpisał: siemaa ja z kolegą. A co do Anki to ona napisała mi że jak mu powiedziała o tym chodzieniu to on powiedział że jestem za młoda i że teraz nie ma czasu na dziewczyne. Nie rób nic. Zrobiłas już wszystko. On już coś wie. teraz wszystkie ruchy należa do niego. ja tu WIELOKROTNIE pisałam, że chłopcy nie lubia, gdy im się dziewczyny narzucają. nie narzucaj sie. poczekaj cierpliwie az on sie odezwie. rozmowy podtrzymuj, ale niech inicjatywa będzie po jego stronie. na pewno się zainteresuje co sie stało i skąd ta zmiana. :)
Pozdrawiam serdecznie
Małgorzata Karolina Piekarska http://www.piekarska.net Blog: http://piekarska.blog.onet.pl |
|
dzisiejsza
data : 15
MARZEC
miesiąc : MARZEC 2010
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|