![]() Alutka29 Ilość wiadomości: 15
|
Dodano: 2009-08-12 14:23:44
Ja bym chciała zostać modelką znaną na całym świecie i podrózować po różnych krajach. A jak dobrze by poszło to pomagać potrzebującym :)
" Kocham to życie, kiedy ma styl! Kiedy nie nudzi mnie żadna z chwil! "
|
|
![]() x_Nina_97x Ilość wiadomości: 6
|
Dodano: 2009-08-14 15:08:01
Marzę o zostaniu sławną pisarką ... i posiadaniu kota , psa spaniela i domu z ogrodem .... bajka
Kobieta zmienną jest ... ;))))))))
|
|
![]() pretty Ilość wiadomości: 67
|
Dodano: 2009-08-27 10:48:17
żeby mieć chłopaka, urodzić bliźniaczki ;d
;*** :D
|
|
|
Kacia16
Ilość wiadomości: 10
|
Dodano: 2009-08-29 13:17:12
Mam wiele marzeń....ale jedno najważniejsze... ;)
Wrzyciu z nikim sie nie podziele moimi marzeniemi ...,oprócz ....PRZYJACIÓŁKI ;* Podziwiem Was ,że podajecie swoje marzenia :/ przecierz to marzenie ....tylko swoje nie innych!!!!! |
|
|
Paciucha
Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-01-14 17:25:45
Moje najwieksze marzenie?
Hmm...trzeba się troszke zastanowić;) Szczerze mówiąc to chyba chce dobrze napisać testy;) |
|
![]() Kicia96 Ilość wiadomości: 298
|
Dodano: 2011-09-17 19:17:30
a ja marzę, żeby zawsze żyć w zgodzie z Bogiem i ludźmi, żeby mieć kochającego męża i gromadkę dzieciaków, żeby być psychologiem i pomagać ludziom, i żebyśmy z moją przyjaciółką nigdy nie straciły kontaktu... żebyśmy zawsze były przyjaciółkami... <3
Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą.
Ks. Jerzy Popiełuszko Inna - taka właśnie jestem. Szara myszka a jednocześnie mocna osobowość. Dla przyjaciół niezwykła, dla innych pospolita. Wiatr w koronach drzew i niezgłębiona otchłań oceanu. Owiana nimbem tajemniczości. Zakochana w Bogu. Realistka z konkretnym planem na życie, ale niepozbawiona marzeń. Jednym słowem można ją zranić, na jej przebaczenie trzeba trochę poczekać. Trzeba ją dobrze poznać, żeby wydawać o niej osądy. Jak Media Markt - nie dla idiotów ;) Przyjaciele na ogół pomagają żyć i przeszkadzają pracować. Tadeusz Kotarbiński |
|
![]() susie9 Ilość wiadomości: 143
|
Dodano: 2011-10-10 17:11:48
A ja marzę o tym, żeby kiedyś zaistnieć w literackim świecie. I być szczęśliwa. I nie stracić z kimś kontaktu...
Jestem sobą! Szaloną, zwariowaną, bezpośrednią nastolatką ;D Mam 170 cm i wspaniałą przyjaciółkę Idulkę.. :* Razem potrafimy zrobić wiele szalonych rzeczy :D
Moje motto: ,,Wiem, że nic nie wiem" /Sokrates/ oraz ,,Daj mi punkt oparcia, a poruszę ziemię" /Archimedes/ A poza tym uwielbiam pewne zdanie z mego wiersza: ,,Świat znów u mych stóp Ale ja wolę skakać do nieba Taka jestem szczęśliwa" Opisuje... Właśnie mnie! |
|
![]() janka10 Ilość wiadomości: 111
|
Dodano: 2011-10-27 18:23:52
Chcę pojechać na studia do Olsztyna, zostać dziennikarką, ale taką co podróżuje po innych krajach i pisze o tym artykuły. Potem, jak będę miała tak ze 30-35 lat mogę miać dzieci( męż wcześniej, ale też takiego podróżnika). Czyli gotowy plan na życie.mniejsze marzenia mam bardzo normalne.
Niech nam obce chwalą wzory
Niemce, Szwedy, Angielczyki - Nie nauczą nas pokory Czarcie ich praktyki! Niechaj słucha się litery Kto się nie ma za człowieka, Nas za wiarę w zapał szczery Wiekuistość czeka! Rokosz J. Kaczmarskiego "Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur Ave Caesar morituri te salutant! |
|
![]() wiolka12341 Ilość wiadomości: 150
|
Dodano: 2011-10-28 19:45:52
mam mnóstwo marzeń. nie sądzę jednak bym potrafiła je tu napisać.
Nie bój się, nie lękaj! Wypłyń na głębię!
*** Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. Jan Paweł II |
|
![]() Jula3605 Ilość wiadomości: 13
|
Dodano: 2012-01-15 11:10:07
hmmm... Moim najwiękrzym marzeniem jest zwiedzić całe Indie (jestem zakochana w tym kraju):D
O! gdzie miłość stawia siatki,
Nie figlujcie, moje dziatki! Bo z miłością figlów nie ma: Jak was złapie, to zatrzyma! [Aleksander Fredro] Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . [ Oscar Widle ] Miłość jest jak wiatr, raz silniejsza, a raz słabsza. [ Seneka ] Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dajrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham". [ Erich Fromm ] Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostają po nich buty i telefon głuchy... [ Ks. Jan Twardowski ] प्यार भारत !!!! http://demotywatory.pl/3617513/Celuj-w-ksiezyc |
|
|
dzisiejsza
data : 21
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|