![]() Zozol89 Ilość wiadomości: 126
|
Dodano: 2011-03-19 14:32:49
Animsśćt :D
The future starts today, not tomorrow. :)
www.formspring.me/hopefullness |
|
![]() alternative Ilość wiadomości: 13
|
Dodano: 2011-09-09 22:11:04
zapowiada się ciekawie ;)
1.Pierwsze 3 litery nazwy waszej ulubionej piosenki (Korn - Got the life) 2.Ostatnia litera nazwiska ulubionego piosenkarza/arki lub kapeli (bmth) 3.Pierwsza,przedostatnia i ostatnia litera nazwy waszej szczęśliwej liczby trzynaście 4.Trzecia litera nazwy waszych ulubionych butów trampki wyszło: Gothtiea :)
"Potargana biblia w rękach szatana - kruche dobro w obliczu piekielnego zła" ~ alternative
Zachęcam do przeczytania mojego opowiadania - Curse Of The Ring |
|
![]() Carly Ilość wiadomości: 36
|
Dodano: 2011-09-11 09:59:57
Mi wyszła: Lonnsema ;D
Oryginalny pomysł :) |
|
![]() natka15 Ilość wiadomości: 88
|
Dodano: 2012-01-15 18:45:02
WELOPIEP
To, że czasami płaczę nie znaczy, że jestem słaba...
To, że nie zawsze się uśmiecham nie znaczy, że nie jestem szczęśliwa... To, że często marzę nie znaczy, że nie patrzę realnie... To, że kocham za mocno nie znaczy, że można mnie ranić... To, że nienawidzę nie znaczy, że jestem zepsuta... To, że czasami milczę nie znaczy, że nie mam co powiedzieć.. To, że czasami nie wiem co robić nie oznacza jeszcze, że nie wiem jak żyć... |
|
|
Ginna
Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2012-02-05 14:15:39
Stefcryp
1.STEp up 2.hilary dufF 3.CzteRY 4. szPileee.;D |
|
![]() nastolatka_97 Ilość wiadomości: 36
|
Dodano: 2012-02-21 13:21:21
Cofntzya :) Witam.
Wierzy, że jeśli czegoś się pragnie, można to osiągnąć, tylko trzeba się podnieść, i zacząć działać.
Nie wierzy w miłość pomiędzy dziewczyną a chłopakiem. Muzyka jest jej życiem, a wszystkie gatunki muzyki rozpoczynające się na literę "r" uważa za najbardziej godne uwagi. Uwielbia tańczyć. Koncerty punk-rockowe i reggae są jej hobby. Chce założyć własny zespół. Dąży do tego. Plany na przyszłość ostatnio bardzo się u niej zmieniły, na lepsze Docenia wiele z tych rzeczy, ale wciąż jej czegoś brak... |
|
![]() gothic_angel Ilość wiadomości: 35
|
Dodano: 2012-02-25 16:53:19
Mi wyszło Thansiea :P Fajna zabawa :)
mam beznadziejny nick.
|
|
![]() janka10 Ilość wiadomości: 111
|
Dodano: 2012-02-28 16:33:49
O rany, ja mam Zbricryi. Tak trochę jakby z angielskiego...I z pewnością jest to imię dla dziewczyny!
Niech nam obce chwalą wzory
Niemce, Szwedy, Angielczyki - Nie nauczą nas pokory Czarcie ich praktyki! Niechaj słucha się litery Kto się nie ma za człowieka, Nas za wiarę w zapał szczery Wiekuistość czeka! Rokosz J. Kaczmarskiego "Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur Ave Caesar morituri te salutant! |
|
|
dzisiejsza
data : 21
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|