![]() Bopza_ Ilość wiadomości: 54
|
Dodano: 2009-07-04 13:20:28
czy kiedykolwiek ktoryś z waszych nauczycieli wpadł na pomysł urządzenia nocki w szkole ?
jeśli tak to opowiedzcie o tym :] u mnie raz polonistka urządziła nockę filmową, przynieśliśmy moc jedzenia na kolację i śniadanie, oglądaliśmy 2 filmy: "Zakazane piosenki" i "książe i żebrak" a pomiędzy (i to na serio !!) układaliśmy z klockow LEGO rożne budowle. Ja ze znajomymi ułożyłyśmy cudowny zamek, a chłopcy, jak to chłopcy, układali BIONICLE. hahaha ! ale było super :D potem spaliśmy w śpiworach. mieliśmy bardzo wcześnie pobudkę (chociaż była sobota) bo inni uczniowie zaczęli się schodzić na repetytoria. My też mieliśy repetytoria na osmą. Mimo wszystko to był bardzo mile spędzony piątkowy wieczor i sobota, pomimo sobotnich lekcji :} to było w szostej klasie. |
|
![]() Stysia Ilość wiadomości: 63
|
Dodano: 2009-07-09 12:02:04
U mnie w sql nigdy żeden z nauczycieli nic takiego nie urządził...
|
|
![]() TheBesTx3 Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2009-07-10 11:32:54
Szkoda, że umnie w szkole nie ma takich nauczycieli ;)
|
|
![]() wiolek Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2009-07-10 16:44:37
awww ... ja tesh bym chciała żeby mój nauczyciel urządził coś takiego :):)
ale byśmy odwalali ... xDXD |
|
![]() Misiulka115 Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2009-07-15 19:25:03
U mnie w szkole nie ma tak super;P:/
Hello world, this is me life should be,
fun for everyone. Life? is easy if you wear a smile, just be your self dont ever change.... |
|
![]() beauty Ilość wiadomości: 68
|
Dodano: 2009-07-16 16:11:11
U nas w szkole nikt nie wpadł na taki pomysł! A szkoda ;(
Zakochana para jest ja wschód lub zachód słońca- zjawisko codzienne, ale rzadko widywane.
S.Butler |
|
|
Kaka
Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2009-07-17 16:55:32
w mojej sql są zbyt starodawni nauczyciele by wpaść na coś takiego ;P
|
|
![]() Karolina998 Ilość wiadomości: 45
|
Dodano: 2009-07-20 18:08:07
Gdyby ktos zaproponował taki pomysl u mnie w podstawówce nauczyciele by go wyśmiali.Zresztą u nas nie ma gdzie spac.Sala gimnastyczna jest stara i mała.:-(((((((
Warto mieć marzenia. I doczekać ich spełnienia <33
|
|
![]() Pestka13 Ilość wiadomości: 93
|
Dodano: 2009-07-21 11:22:50
Nie, w naszej szkole nie było tego typu wydarzeń, za to w szkole mojej przyjaciółki tzw. "Zakręcona noc" jest organizowana co roku i tylko dla klas szóstych. Śpią na sali gimnastycznej, ubierają czerwone koszulki i śpiewają przy gitarze ;P.
|
|
![]() Bopza_ Ilość wiadomości: 54
|
Dodano: 2009-07-22 19:15:23
Gdyby ktos zaproponował taki pomysl u mnie w podstawówce nauczyciele by go wyśmiali.Zresztą u nas nie ma gdzie spac.Sala gimnastyczna jest stara i mała.:-((((((( moja szkoła w ogole jest mała, a spaliśmy w klasie |
|
|
1 | 2
|
||
|
dzisiejsza
data : 21
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||