![]() Martyna1996 Ilość wiadomości: 12
|
Dodano: 2009-06-11 18:50:25
Tu napiszcie jakieś śmieszne gadki ale nie obraźliwe!!!!!!!!!!!!!
Na dobry początek: Szczęście to moje drugie imię. Co prawda moje pierwsze imię to - "Nie". Szczyt głupoty - siedzieć na ognisku i czekać, aż się ślina w gardle zagotuje. Chodzenie po bagnach wciąga Zawsze są dwa uda: albo się uda, albo się nie uda. Kiedyś był piękny i mądry, teraz to mu tylko "i" zostało Gumofilce - 20zł, widły - 30zł. Przeżycie z wywalania gnoju - bezcenne Kubuś Puchatek, Pszczółka Maja i Dzieci z Bullerbyn razem tworzą Power Rangers
Hej!!!!! Jestem martyna i piszcie do mnie a nie pożałujecie!
|
|
![]() Joaśka13 Ilość wiadomości: 72
|
Dodano: 2009-06-18 15:12:17
Może mało śmieszne, ale zawsze coś...:
Szła baba pod górkę, zmeczyła się, zaczęła biec. Szczyt chamstwa: przestraszyć strusia na betonie. Ogłoszenie: Sprzedam psa, je wszystko, lubi dzieci. Ogłoszenie: Przyjdź do nas, a za darmo przekłujemy Ci uszy! Druga para gratis.
Uwielbiam Harry'ego Pottera oraz Bellę i Edwarda ze "Zmierzchu"!!!
|
|
![]() Joaśka13 Ilość wiadomości: 72
|
Dodano: 2009-06-18 15:14:02
Przypomniało mi się coś jeszcze:
Lepiej nigdy niż wcale. :D Jak coś se jeszcze przypomnę, to napiszę;)
Uwielbiam Harry'ego Pottera oraz Bellę i Edwarda ze "Zmierzchu"!!!
|
|
![]() olaola669 Ilość wiadomości: 54
|
Dodano: 2009-06-19 13:54:08
Jaki jest szczyt pijaństwa ? Tak opić ślimaka, aby nie potrafił wrócić do domu !
Nasze życie będzie jak poemat....
Trzeba tylko znaleśc dobry temat.... Trzeba się odnaleśc w kazdej chwili.... Trzeba byc.... |
|
![]() trzynastolatka12 Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2009-06-21 11:32:21
Dowcip:
Przychodzi pingwin do kafejki i mowi: Poprosze coca-cole tylko bez lodu, bo bdzie mi zimno! |
|
|
Carrie
Ilość wiadomości: 61
|
Dodano: 2009-06-24 18:06:43
ha! riposty ;D to lubię xD
sam tytuł mnie wciągnął, bo na wycieczce ciągle gadaliśm o ripostach xD było fajnie zwłaszcza wtedy, gdy musiałam wymyślić pięć "błyskotliwych" (a idzie mi to naprawdę w cudzysłowiu ;)) ripost, żeby pewien "miły" "kolega" oddał mi chustkę z Dżemem <3. ach, wspaniałe czasy xD (przypomniam; początek tego miesiąca :)) jak wspomniałam, zbyt dobra nie jestem w "docinaniu" ;p. ale sprawiłyscie i tak, że zaczęłam się śmiać jak dziecko, przypominając sobie wycieczkę :)) |
|
![]() Zuna150 Ilość wiadomości: 55
|
Dodano: 2010-03-17 18:00:00
Jeśli jest coś, co jest niewykonalne, to trzeba znaleść kogoś kto o tym nie wie i to zrobi.
www.foryoungwriters.fora.pl
Zapraszam wszystkich ukrytych pisarzy i poetów.^^ "Jeżeli życie daje Ci cytryny.. To zrób z nich lemoniadę " "Everything is okay in the end. If it's not okay, then it's not the end." |
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
2012-02-13