|
comlicatee
Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2011-08-18 11:32:20
Cześć !
Mam do was takie pytanie jakie zespołu rockowe mi polecacie ? i do tego jakie piosenki ? ;) Ja osobiścę lubie '30 Second To Mars' a wy ? & nbsp; &n bsp; &nb sp; &nbs p;   ; & nbsp; &n bsp; &nb sp; &nbs p;   ; & nbsp; &n bsp; &nb sp; &nbs p;   ; & nbsp; &n bsp; &nb sp; &nbs p;   ; z góry dzięki ;D |
|
![]() wiolka12341 Ilość wiadomości: 150
|
Dodano: 2011-08-21 12:31:58
Zespół Areosmith:
Szczególnie piosenka "I Dont Wanna Miss A Thing "
Nie bój się, nie lękaj! Wypłyń na głębię!
*** Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. Jan Paweł II |
|
|
JaToJa
Ilość wiadomości: 81
|
Dodano: 2011-08-28 18:04:33
Hmmm... To zależy, jak leży... To znaczy, coś, co dla niektórych jest rockiem, inni mogą uważać za pop-rock, punk, albo nawet me
*z takich lżejszych, bardziej pop-rockowych: - All Time Low - Green Day - You Ma At Six * takie mniej więcej "pośrodku" :) : - One Republic - Switchfoot - Paramore - My Chemical Romance * i z cięższych: - Limp Bizkit - li - Nickelback - Three Days Grace - Three Doors Down Z góry sorki, jeśli ktoś uważa, że to nie rock, ale jeszcze raz podkreślam, że to zespoły zbliżone do rocka. :P
"Here we are now, with the falling sky and the rain.
We're awakening. Here we are now, with the desperate youth and pain. We're awakening. Maybe it's called ambition, but you've been talking in your sleep about a dream. We're awakening." ~Switchfoot - "Awakening"~ |
|
|
Agaaa13
Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2011-08-30 23:20:37
hm....ja polecam nickelback to jest naprawdę świetny zespół a piosenka how you remid me jest świetna jeszcze polecam coma,happysad itd.
|
|
![]() madziuniex Ilość wiadomości: 17
|
Dodano: 2011-09-16 21:02:18
posłuchaj tego www.myspacee nie jest to rock, ale me
Bo nasz los jest taki jaki nam zgotowało życie ...
|
|
![]() gothic_angel Ilość wiadomości: 35
|
Dodano: 2011-10-06 16:18:12
Flyleaf (I'm so sick), Green Day (Boulevard of broken dreams), Three Days grace (riot), Placebo (Battle for the sun), Guns n roses ( paradise city), Paramore (ignorance), The Pretty Reckless ( Miss nothing), my chemical romance ( na na na). W nawiasach napisałam tytuły moich ulubionych piosenek tych wykonawców :)
mam beznadziejny nick.
|
|
![]() ILikeToBeSad Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2011-10-11 10:16:41
Po pierwsze to 30 Second To Mars to nie rock, to coś pomiędzy tym a pop-em. No ale nie będę się z nikim sprzeczać. Ja słucham czegoś mocniejszego. A polecam AC/DC, Guns 'n' Roses, Queen, itp. Jak wolisz tak jak ja coś mocniejszego to me
|
|
![]() Zuzia727 Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2011-12-18 19:18:50
ja tam słucham Alice'a Cooper'a, Gunsów, AC/DC...
czasami me
KOCHA ten, co milczy i ten, co zazdrości, a nie ten, co całuje i mówi o MIŁOŚCI...
Raz anioł, raz diablica, jedno serce, dwa oblicza Trzeba coś stracić by coś docenić, żeby odzyskać trzeba się zmienić... |
|
![]() agu569 Ilość wiadomości: 12
|
Dodano: 2012-01-13 15:20:57
rise aganist, my chmical romnace, itd....
|
|
dzisiejsza
data : 21
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|