![]() Edzka1511 Ilość wiadomości: 59
|
Dodano: 2011-07-15 13:44:19
hej!:)
A wy jakie lubicie piosenki???
Tylko czasami mam ochotę ubrać trampki i pójść daleko i mieć wszystko gdzieś.
Myślisz ze wiesz wszystko ? tak naprawde nie wiesz nic. |
|
![]() skopioVana Ilość wiadomości: 422
|
Dodano: 2011-07-15 16:32:54
Z sensem.
,, Strach przed imieniem wzmaga strach przed samą rzeczą"
Ziemia zmarzięta krok wędrowców pęta nie zobaczą drogi końca ani księżyca ,ani słońca. -Władca Pierścieni http://samozniszczenie.blogspot.com/ Mój blog z Historią o Aniele. http://is-it-an-angel.blogspot.com/ |
|
![]() Weronikao99 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2011-07-16 12:15:39
Ja lubię tak wiele twórców
ale najbarsziej Avril lavigne i Lady gage. Kesha, Rihanna, katy parry. no i w polsce to przede wszystkim Ewa farna no i Syliwa grzeszczak i Aga Chylinska. Ona jest git |
|
![]() Rita_7 Ilość wiadomości: 187
|
Dodano: 2011-07-16 20:17:38
Ja lubie takei bardziej spokojne; o miłosci, o zyciu;P Ulubieni wykonawcy to Ewa Farna, Patrycja Markowska,Pectus, Andzrej Piaseczny i jeszcze rózni inni;) Przewaznie podoba mi sie tylko kilka piosenek jednego zespołu/ wykonawcy. Rzadko wszystkie, ale słucham róznie, czasem hip-hopu a czasem Erica Claptona;)
*Dojrzała? Nie zawsze wychodzi...
*Egoistka? Nie przejdę obojętnie, jeśli komuś dzieje się krzywda.. *Małomówna? Tylko jesli nie mam nic do powiedziedzenia... *Skromna? To zaleta... *Niska samoocena? Bogaty system wartości... *Wrażliwa? Nieraz za bardzo... *Słaba? To tylko pozory... *Pewna siebie? Jedno słowo i już nie... *Chodzę własnymi drogami? Czekam aż znajdę tę którą bedę mogła z kimś dzielić... *Ambitna? Wystarczy jedno niepowodzenie... *Cierpliwa? Łatwo się denerwuję... *Wyrafinowana? Zależy dla kogo... *Brak własnego zdania? Kazdy je ma... *Smutna? Kiedy jest mi żle... *Zdradzająca czy zdradzana? Wierna i ufna... *Dobrze się uczę? Tak, szczególnie na błędach... *Wierząca? Wiara nadaje życiu sens... ZAPRASZAM NA MÓJ NOWY BLOG NA KTÓRYM ZACZEŁAM PISAĆ OPOWIADANIE:) http://wiaramiloscnadziejaicodziennosc.bloog.pl/ |
|
|
basiaa123
Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2011-07-18 22:06:03
Piosenki które bardzo lubię to : Avril Lavinge - Hot , Rihanna Man down , Natalia Kills - Mirros
|
|
![]() mysiasta Ilość wiadomości: 217
|
Dodano: 2011-07-19 17:45:23
me
|
|
|
karola199821
Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2011-07-21 11:04:06
piosenki me
wszystkie < 3 |
|
|
JaToJa
Ilość wiadomości: 81
|
Dodano: 2011-08-28 18:26:00
Z sensem. Dokładnie. :)
"Here we are now, with the falling sky and the rain.
We're awakening. Here we are now, with the desperate youth and pain. We're awakening. Maybe it's called ambition, but you've been talking in your sleep about a dream. We're awakening." ~Switchfoot - "Awakening"~ |
|
![]() panna_poziomka Ilość wiadomości: 35
|
Dodano: 2011-10-03 09:43:22
Ostatnio lubię słuchać piosenek, które przypominają mi wakacje, m.in.
Glad You Came - The Wanted , Stereo Harts - Gym Class Heroes feat. Adam Levine , Marry You - Bruno Mars itp . :-D
`Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem,
i tak zawsze, aż do końca` ~Joseph Conrad `Życie, uświadomił sobie, bardzo przypomina piosenkę. Na początku jest tajemnica, na końcu - potwierdzenie, ale to w środku kryją się wszystkie emocje, dla których cała sprawa staje się warta zachodu.` ~ Nicholas Sparks - Ostatnia piosenka www.moja-ksiazka-brianowie.blog.onet.pl |
|
![]() gothic_angel Ilość wiadomości: 35
|
Dodano: 2011-10-06 16:03:59
tak samo jak skopioVana i JaToJa.
mam beznadziejny nick.
|
|
|
dzisiejsza
data : 21
MAJ