![]() Kassska133 Ilość wiadomości: 7
|
Dodano: 2009-07-20 13:03:29
A ja lubie
film: tez praci z karaibow piosenka: Libera albo Ascetoholix ksiazka: saga Zmierzch ( jest super) serial : brzydula polska wersja |
|
![]() majkawes Ilość wiadomości: 101
|
Dodano: 2009-07-28 11:33:48
film : zapowiedź ! muzyka : Michael Jackson <--- kocham Cię !!
książka : różnie . ale na razie Teraz jestem w tęczowym moście <--- o psach serial : chyba Pierwsza miłość ...
[*] Michael . Jackson [*]
|
|
![]() Kicia_13 Ilość wiadomości: 25
|
Dodano: 2009-08-25 11:40:27
Ksiazka w wykonaniu "Hortensii Uchrlich" "Und wer liebt mich"
w polskim tlumaceniu to " A kto kocha mnie?" Muza to: Jesse MCcartney Miley Cyrus Avril Laving I stary zespól O-Zone Filmy: Przygodowe Komedie A najbardziej luie filmy z blizniaczkami Olsen A seial to: 4400 Gotowe na wszystko M jak milosc Czarodziejki Kiedys bl taki serial kamienie smierci ten serial tez uwielbiam. |
|
![]() cytrynKa_975 Ilość wiadomości: 72
|
Dodano: 2010-01-30 15:46:12
Muzyka to ogólnie pop, ale też klasyczna i każda, która wpadnie mi w ucho.
Książki to wszystkie Tolkiena i saga Zmierzchu. Film to oczywiście Zmierzch, Księżyc w Nowiu, Władca Pierścieni i Piraci z Karaibów(już nie mogę siś doczekać czwartej części). Seriali nie oglądam i dlatego uchodzę w klasie za jakieś dziwadło (ale nie tylko dlatego)
"Mrocznyjestcień,gdzieWargulśpi,
Mokry,czarnyjaktusz. Dzwonsmutnodzwoni:raz-dwa-trzy, Gdywbagnietonieszjuż. Utonieszwmule,oniebaczny! Gdystukaszdoichdrzwi, Gargulcówuśmiechcośdziwaczny Tensekretzdradzici. ZagóramiMerlok,zanajdalszązdróg, Wponurejdolinieczyhasmętnywróg. Nadbrzegiembajora,gdziezamierawiatr Bezsłońcaigwiazd-toWarguliświat." JohnRonaldReuelTolkien,"Wargule" |
|
![]() cytrynKa_975 Ilość wiadomości: 72
|
Dodano: 2010-03-04 16:10:50
jeszcze cos do ksiażek: Harry Potter
"Mrocznyjestcień,gdzieWargulśpi,
Mokry,czarnyjaktusz. Dzwonsmutnodzwoni:raz-dwa-trzy, Gdywbagnietonieszjuż. Utonieszwmule,oniebaczny! Gdystukaszdoichdrzwi, Gargulcówuśmiechcośdziwaczny Tensekretzdradzici. ZagóramiMerlok,zanajdalszązdróg, Wponurejdolinieczyhasmętnywróg. Nadbrzegiembajora,gdziezamierawiatr Bezsłońcaigwiazd-toWarguliświat." JohnRonaldReuelTolkien,"Wargule" |
|
![]() amerykanka4321 Ilość wiadomości: 19
|
Dodano: 2010-03-17 18:58:04
Serial:Majka
Muzyka:Evanescence Film:Titanic,Psy i koty Ksiażka:Ania z Zielonego Wzgórza,4 i 1/2 przyjaciela(to 1/2 znaczy jedna druga). |
|
![]() SkopioVana Ilość wiadomości: 30
|
Dodano: 2010-03-20 16:07:23
Mój ulubiony film to ,,Wild Child" i wszystkie części Harry'ego (KOCHAM GO!!!) książka to oczywiście Harry Potter , a seriali nie oglądam bo nie mam czasu a nie chce mi się ich potem szukać w internecie.
Heeeeej
|
|
![]() Kasia01 Ilość wiadomości: 44
|
Dodano: 2010-03-28 14:26:46
Serial : House MD, Usta Usta.
Książka : Nie wiem, trudno mi wybrać. Może "Pamiętnik" Sparksa, ryczałam jak bóbr na tym romansidle :D Muzyka : Też trudny wybór, nie mam ulubionego wykonawcy czy zepsołu. Ale niech będą Beatlesi. Film : Gnijąca Panna Młoda, Sweeney Todd, Pokuta, Juno, American Beauty. To takie pierwsze, które przyszły mi do głowy. :] |
|
![]() Zuza_ Ilość wiadomości: 23
|
Dodano: 2010-03-28 16:44:01
Film :
"7 Dusz", "I'm Legenda" i wszystkie części Resident Evil, nawet te rysunkowe x33 Piosenka : Słucham polskiego rap i h-h, Peja, TES, TEDE i takie tam. ulubiona piosenka .. są dwie . ; ** Peja - rap moją kokainą, TES - piętno Książka : "Zachcianek" Serial : Zdecydowanie "Pierwsza Miłośc"
Optymistkaa, żyjąca we własnym świecie ! <3
|
|
![]() marchewa8886 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-03-28 17:05:48
Mój ulubiony film to Avatar
Piosenka to "Każdego dnia" Mesejaha Książki to "Zmierzch" , "Kroplówk a z marzeniami" i "Trzynastka na karku" Serial to "Dr House" |
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|