![]() Na100latka Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2010-03-30 07:12:40
Moimi ulubionymi serialami są:dr House,Barwy szczęścia,M jak miłość
Moim ulubionym filmem jest:Zmierzch(wszystkie sagi) Moimi ulubionymi księżkami są:To ja Lucy,Dizzy,Pamiętnik jedynaczki,Zmierzch Moimi ulubionymi zespołami są:Paramore,Muse,Pink floyd(nie wiem dokładnie jak to się pisze.Miało być Pink Flojd jak coś.Dopiero to polubiłam.),/I jeszcze Avril Lavigne lubie.Ale najbardziej PARAMORE!!!!
uwielbiam zmierzch.
POLECAM |
|
![]() panterkaaa Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-04-05 18:28:27
film - "Dear John" , (na polski) - "Wciąż ją kocham"
piosenka - Kid Cudi "Down & Out" i Justin Timberlake "Chop Me" książka - saga Zmierzch serial - "Na wspólnej" , "Prison Break" |
|
![]() Shenaaz Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2010-04-10 23:53:57
Książka - Tudna droga z piekła, Mistrz i Małgorzata, Saga o Wiedźminie
Film - Horsemen, Marley i ja, Avatar, Widmo Serial - Dr Hause, Gotowe na wszystko, KSD Piosenka - uuuu... zbyt dużo :P Zespoły - SLIPKNOT <3, Stone sour, Marilyn Manson, Tool, Korn, Coma, Nirvana, me \m/COREY TAYLOR\m/ Ubóstwiam faceta. Wymiata. Jego głos jest najlepszy na świecie, ma tyle możliwości... Kocham jego muzykę :D :* |
|
![]() NicoleAlexandra Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2010-04-11 12:33:54
Film to oczywiście Bleach : The DiamondDust Rebelion
Piosenka: Ichirin no hana Książka: Harry Potteri Insygnia Śmierci Serial: Bleach!
So what if You can see the darkest side of me? Bleach forever the best <3
|
|
![]() Tally Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-04-23 20:38:30
widać, że tylko 2 ostatnie dziewczyny okazują jakąś ksztynę oryginalności xD dobrze, że są jeszcze nie zwyczajni ludzie ^^ i z gustem ;)
Film: Knowing, 2012, Discrict 9, Transformers, Avatar - móóóóóóóóóstwo ich, ale na pewno nie Twilight, Camp rock, czy inne kicze :D Piosenka: ogrom! Ale no. 1 : SHINee - Amigo Książka: The Mortal Instruments[Dary Anioła], Percy Jackson and the Olympians Saga Serial: Supernatura[Nie z tego świata], FlashFroward[Przebłysk Jutra], V, Bleach i inne anime, ale ostatnio nie mam czasu za bardzo :/ [oh, nie znoszę polskich tłumaczeń -.-]
Tylko płytcy potrafią oceniać siebie ;)
------------------------ Manga&Anime Azja Koreańskie Boysbandy <3 ROCKA, ROCKA, ROCKA, ROCKA, ROCKA so fantastic! <3 15 rok :] |
|
![]() SyLCiA Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-04-26 15:26:00
Muza ;) Jeśli chodzi o styl to mój kochany anti-folk czyli muza Lenki, ale też ostatnio polubiłam Avril Lavigne
Film ;) Zdecydowanie AVATAR ;* chodziasz "Alicja w Krainie Czarów" też jest niezła Książka ;) Myśleę że "Pamietnik jedynaczki" ;)
SyLcIa
|
|
|
Papi123
Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-05-14 18:15:31
Hmm,
serial: Vampire Diares :D, Pierwsza Miłość ^^ Książki: Pamiętaniki Wampirów, Zmierzch, Księżyc w Nowiu, Zaćmienie ii Przed Świtem :P Muzyka: róóżna np. li |
|
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|