![]() olguuusx3 Ilość wiadomości: 35
|
Dodano: 2009-06-27 20:07:56
Film: 17 again
Książka: "Harry Potter" , "Pamiętnik księżniczki" Muza: Justin Timberlake- Dead&Gone Serial : "M jak miłość" |
|
![]() agusiaAbA2 Ilość wiadomości: 5
|
Dodano: 2009-06-27 20:21:23
Książka zdecydowanie zmierzch!!!!!!!!!!jest cudowna,film tez zmierzch!!!!!!!ostatnio słucham Love Game Lady Gagi serial to Pierwsza Miłość
puk puk szukam szczęścia...
|
|
![]() dominika4681 Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2009-06-28 13:44:25
ulubione:książka"Zwierzenia nastoletniej niani", serial ''Ranczo'' i "Dr.House", film"Camp Rock", muza:Lady Gaga, czasami Rihanna, Justin Timberlake
cześć!!!
|
|
![]() moniaa5 Ilość wiadomości: 25
|
Dodano: 2009-06-28 15:55:12
Film: Mamma mia, Dlaczego nie, Hannah Montana - the movie
Serial: M jak miłość, Brzydula Książka: wszystkie Ewy Nowak, Edmunda Niziurskiego, Małgorzaty Musierowicz, Meg Cabot, Małgorzaty Karoliny Piekarskiej Muza: Miley Cyrus, Abba i wiele innych
Życie jest piękne...
Jeżeli masz marzenia... Mam dwie twarze... To ja: wieczna optymistka marzycielka romantyczka... A to druga ja: punkówa kochająca rocka, emo i hip-hop... Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda... |
|
![]() agateczka-6991 Ilość wiadomości: 406
|
Dodano: 2009-06-30 09:31:21
Muza: ogólnie rockowa, punkowa i me
Film: Władca Pierscieni (cała trylogia), Harry Pottery (wszystkie bo 6 jeszcze nie ma w kinach) Serial: nie lubie seriali, ewentalnie polska ,,Brzydula'' Książka: Władca Pierścieni, Harry Potter (od 1-5 bo jeszcze 6 i 7 nie przeczytałam)
Dawno i nieprawda.
|
|
![]() anija1313 Ilość wiadomości: 31
|
Dodano: 2009-07-08 16:34:01
ulubiona książka:,, Kłamczucha'' (cała Jeżycjada zresztą)
ulubiony film: ,,Slumdog - milioner z ulicy'' ulubiony serial: ,,Barwy Szczęścia'' uluiona muza: jazz ;D __________$$$$$$$$$$$$$ _______$$$$$$$$____$$$$$$$ ____$$$$_________________$$$ ___$$$_____________________$$ __$$$____$$$$$______$$$$$___$$ _$$_____$$$$$$$____$$$$$$$___$$ $$$_____$$$$$$$____$$$$$$$____$$ $$______$$$$$$$____$$$$$$$____ $$ $$_______$$$$$______$$$$$______$$ $$____$$$$______________$$$$___$$ $$$____$$$$____________$$$$___ $$ _$$_____$$$$$________$$$$$___ $$ __$$$____$$$$$$$$$$$$$$$$____$$ ___$$$_____$$$$$$$$$$$$_____$$ ____$$$___________________$$$ ______$$$$$$$_______$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$
:D
:P :C ;D :/ ;p xD ....... |
|
|
Ula1409
Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2009-07-08 18:59:23
moje to
Muzyka: Miley Cyrus,Amy Diamond i inni Serial: Hannah Montana,Czarodziejki Film:HSM,Hotel dla psów,Harry Potter,Dziewczyny z drużyny Ksiązka:Harry Potter,Pośredniczka |
|
![]() Apocalipsa Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2009-07-08 19:26:57
Książka:,, Zmierzch" (cała seria), ,,Horry Portier"(cała seria), ,,Eragon "(cała seria), ,,Władca Pierścieni" (cała seria). Piesenka(?): Trudno powiedzieć. Raczej zespoły i wokaliści. HIM, The Rasmus, Greenday, Chris Cornell.   ; Film(y): ,,Piraci z Karaibów", ,, Horry Portier" (Harry Potter), ,,Diabeł ubiera się u Prady" , ,,Gwiezdne wojny", ,,Władca Pierścieni".
Serial: Ranczo i Doktor House. |
|
![]() Stysia Ilość wiadomości: 63
|
Dodano: 2009-07-09 12:06:46
książka: Cała Jeżycjada M. Musierowicz...
serial: M jak miłość, Barwy Szczęścia, Ranczo itp. film: HSM muzyka: hmm co tylko się da... lubię muzyke pop, ale od jakiegoś czasu zaczęłam słuchać Matallicy;) |
|
![]() aneczka0095 Ilość wiadomości: 16
|
Dodano: 2009-07-17 18:52:17
książka: Boso wśród gwiazd, Fotoplastykon i... jest ich trochę
film: Step up, Step up2, Honey serial: M jak miłość, muza: nie wiem |
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012