![]() LavaLila Ilość wiadomości: 6
|
Dodano: 2010-05-08 18:42:36
Miley odwaliło, ale genialnie śpiewa;D Demi za bardzo nie lubię, ale Selena jest śliczna;DD
LILA...
...to ja; * zawsze rozważna... ...ale i słodkaxD pozdro dla moich ziooomów ;DD |
|
![]() LavaLila Ilość wiadomości: 6
|
Dodano: 2010-05-08 19:05:08
Miley fajnie śpiewa, Selena ma superhit "naturally", a Demi... jest brzydka
LILA...
...to ja; * zawsze rozważna... ...ale i słodkaxD pozdro dla moich ziooomów ;DD |
|
![]() MsLady Ilość wiadomości: 23
|
Dodano: 2010-05-17 14:57:24
Hmm... chyba Demi :)
|
|
![]() Ruudzieelec Ilość wiadomości: 11
|
Dodano: 2010-05-18 21:19:13
Selena ma super głos,jest dobrą aktorką (uwielbiam Czarodzieji z Weverly Place) i jest śliczna.Miley robi wokół siebie za dużo szumu,a Demi jest jakaś taka...hmm...sztuczna.'
'- Czemu taka jesteś?
- Jaka? - Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? - Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny, które znasz.' Właśnie. |
|
![]() Cruella Ilość wiadomości: 70
|
Dodano: 2010-05-19 14:01:47
Żadnej z nich nie lubię.
Nie trawię tych gwiazdek Disneya.
Warto, moim zdaniem, na pewnym etapie życia pokusić się o pełną akceptację faktu, że w starciu z naturą przemijania jesteśmy bezbronni. A w związku z tym powinniśmy każdą sekundę życia poświęcać na próby takiego zagospodarowania wszystkich chwil, aby – podsumowując życie – nie dojść do wniosku, że było ono kompletnie pozbawione sensu.
Katarzyna Nosowska |
|
![]() Kaczorek12 Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2010-06-02 17:32:58
SELENA
|
|
![]() zagubionadziewczynka Ilość wiadomości: 45
|
Dodano: 2010-06-07 16:33:47
Zgadzam sie z Cruellą ;) Ja równiez ich nie trawię
'Nie, bo tu nie ma nieba
Jest prześwit między wieżowcami A serce to nie serce To tylko kawał mięsa A życie... jakie życie? Poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga. Są tylko krzyże przy drogach!' happysad! <3 |
|
![]() Rodzynek95 Ilość wiadomości: 282
|
Dodano: 2010-06-08 17:51:55
Courtney Love, hyhyhy ]:->
|
|
![]() lola98 Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-06-18 12:59:20
Moim zdaniem naj będzie zawsze Sel. Demi jest taka, taka sztuczna, Miley zbyt kapryśna, a Selena jest spox. Bardzo ją lubię. Oczywiście każdy może mieć inne zdanie na ten temat. Pozdro ;*
|
|
![]() misia5 Ilość wiadomości: 570
|
Dodano: 2010-06-18 14:13:49
ogólnie to nie jestem fanką żadnej z nich. ja tez tak uważam.... tez nie jestem zadnej fanką zeby kupować ich płyty i wgl. słuchać ich muzyki ciągle.... ale jednak.. wybieram Miley.. kiedys jak bylam mniejsza to latałam ciągle i ogladałam "Hannah Montana" ale teraz to już nieeeeeee ;-P
"Jeżeli każdy z was ma siłę
przezwyciężania własnych przesądów, jeżeli każdy z was posiada odwagę miłości -to istnieje w świecie wielka nadzieja." Roaul Follereau "Nikt nie może wykuć szczęścia swojego życia, można wykuć tylko szczęście chwili." Karl H. Waggerl http://booksfilmsstarsandwhatelse.bloog.pl/ |
|
|
dzisiejsza
data : 12
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|