|
Misia910
Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2009-11-06 09:29:54
Miley rządzi! xD
|
|
![]() Enkeli Ilość wiadomości: 229
|
Dodano: 2009-11-06 20:25:13
Serdecznie podziękuję za wszystkie trzy osobistości.
|
|
![]() cytrynKa_975 Ilość wiadomości: 72
|
Dodano: 2010-01-25 12:04:47
Zgadzam się z Rudzielcem. wolę poważniejszych aktorów, ale jakbym miała wybierać, to chyba najbardziej lubię Demi Lovato. Nie słyszałam żadnej jej piosenki, ale przynajmniej nie wygląda jak słodziutki cukiereczek. Miley jak dla mnie jest strasznie samolubna i przereklamowana, szczególnie jako Hannah Montana, ma okropne stroje w których wygląda jak bombka choinkowa:P. Najgorsza jest Selena. Jest według mnie strasznie sztuczna i ma oktopny styl. Za pare lat i tak pewnie nikt nie będzie wiedział kto to jest.
"Mrocznyjestcień,gdzieWargulśpi,
Mokry,czarnyjaktusz. Dzwonsmutnodzwoni:raz-dwa-trzy, Gdywbagnietonieszjuż. Utonieszwmule,oniebaczny! Gdystukaszdoichdrzwi, Gargulcówuśmiechcośdziwaczny Tensekretzdradzici. ZagóramiMerlok,zanajdalszązdróg, Wponurejdolinieczyhasmętnywróg. Nadbrzegiembajora,gdziezamierawiatr Bezsłońcaigwiazd-toWarguliświat." JohnRonaldReuelTolkien,"Wargule" |
|
![]() sysia998 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-03-11 07:05:26
żadna z nich
xD
|
|
![]() karolcia140 Ilość wiadomości: 70
|
Dodano: 2010-04-01 12:57:24
Żadnej nie lubię ( są takie cukierkowe).
"Miłość to nie geometria.
Tu symetria nie obowiązuje. Ktoś zakochuje się pierwszy, czasem długo czeka, by wybranka zapłonęła uczuciem. W kimś innym uczucie wygasa, a partner zostaje sam i szarpie się, chce coś dostać, widzi, że to koniec, nie może się z tym pogodzić, wariuje, ośmiesza się, żebrze. Ale łatwiej chyba zaakceptować to, że ktoś odrzuca naszą miłość, niż to, że jest kimś całkiem odmiennym od naszych wyobrażeń." Małgorzata Gutowska-Adamczyk "Wystarczy, że jesteś" |
|
![]() avril993 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-04-25 17:41:02
Lubie je wszystkie.
|
|
![]() Agdzia13 Ilość wiadomości: 108
|
Dodano: 2010-05-02 19:16:29
Najbardziej lubię Demi, potem Selenę a na końcu Miley, którą tak średnio lubię ;)
|
|
![]() Adelheid Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-05-02 20:05:14
Zdecydowanie.. żadna. Moim zdaniem każda z nich jest za słodka ; /
|
|
![]() Tysiia Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2010-05-02 23:25:12
Raczej nie przepadam za Demi.
Za to Miley ma fajne piosenki. Sporo z nich po przetłumaczeniu okazuje się super, np. "The Climb". Ostatnio zaczęłam trochę słuchać Seleny i muszę powiedzieć, że całkiem fajny głos. ;)
'Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności i daje więcej światła.."
|
|
![]() natalia1520 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-05-04 17:24:31
Myślę, że Selena. Świetnie gra i śpiewa. Nie lubię Miley Cyrus , ponieważ... No jest taka... Niedojrzała. Moja siostra ma 6 lat i ogląda słynną Hannę Montanę. W końcu nie rozumiem- co jest śmiesznego w tym , że siedzi sobie koleś na tapczanie i beka ?? No cóż, każdy ma inny gust. Mam 13 lat i nie obchodzą mnie gwiazdki disneya. Wole Avril Lavigne :)
|
|
|
dzisiejsza
data : 12
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||