Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość

lola98
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-06-18 12:59:20
Moim zdaniem naj będzie zawsze Sel. Demi jest taka, taka sztuczna, Miley zbyt kapryśna, a Selena jest spox. Bardzo ją lubię. Oczywiście każdy może mieć inne zdanie na ten temat. Pozdro ;*

misia5
Ilość wiadomości: 234
Dodano: 2010-06-18 14:13:49
ogólnie to nie jestem fanką żadnej z nich.
ale jeżeli chodzi o moje zdanie to chyba najbardziej lubię Miley.
Ona jako pierwsza była gwiazdą Disney Channel, poza tym ma talent.
nie przepadam za takim rodzajem popu jaki śpiewa Miley ale lubię jej piosenkę 'The Climb'. To chyba najlepsza z jej piosenek ;>

ja tez tak uważam.... tez nie jestem zadnej fanką zeby kupować ich płyty i wgl. słuchać ich muzyki ciągle.... ale jednak.. wybieram Miley.. kiedys jak bylam mniejsza to latałam ciągle i ogladałam "Hannah Montana" ale teraz to już nieeeeeee ;-P 

aluna
Ilość wiadomości: 33
Dodano: 2010-06-19 19:42:23
Ja wybieram Demi bo ma świetne rockowe piosenki:P
Piszesz? Wejdź na www.foryoungwriters.fora.pl

klidi112
Ilość wiadomości: 46
Dodano: 2010-07-30 22:41:12
Selena-b.ladna, swietny ma glos, swietny gust i fajnie gra swoje role, Demi-okropna, tylko sie szczerzy, z friend mowimy na nia Debilowata (od Demi Lovato), osobiscie nie lubie jej, chociaz swoje role odgrywa bardzo zabawie. Miley-najlepsza;]

fija3
Ilość wiadomości: 6
Dodano: 2010-08-04 13:22:49
Myśę że Selena,ale Demi fajnie gra Sonny.
Ja kocham muzyke ze zmiezchu.POLECAM.

Ziazi0
Ilość wiadomości: 22
Dodano: 2010-08-04 14:13:34
A ja nie lubię żadnej z nich. Miley wydaje się, że jest niewiadomo jak dorosła i dojrzała - według Was taniec na rurze pasował do piosenki "Party in the USA"? A poza tym oglądały to też dzieci!!!
Selena... cóż, w serialu dobrze gra Alex, ale te czerwone szpile i czarne rękawiczki i w ogóle ten cały image tajnej agentki w teledysku do piosenki "Round and Round" moooocno do niej nie pasują. Wiem, że o to właśnie chodziło - o tą, agentkę, ale Selena się na nią nie nadaje. Z trojga złego najlepsza jest moim zdaniem Demi, ale uważam też, że nie potrzebnie przefarbowała się na czarno i chyba wolałam ją z Camp Rock, niż z najnowszej Słonecznej Sonny...
Ziazi0

iloonka
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-08-06 10:39:49
moim zdaniem najbardziej mi sie podoba miey cyrus z tego powodu ze jest fajna , fajnie gra i spiewa ;]]
a selena gomez odpada moim zdaniem jest dziecinna i chociaz ma 18 lat wyglada jakos nie na  swoj wiek tylko dziecinniej

Czekoladka_mniam
Ilość wiadomości: 90
Dodano: 2010-08-14 17:48:16
Ja wybieram Demi Lovato. Uwielbiam ją. Uważacie, że sztucznie zagrała w filmie Camp Rock? Fakt, może nie najlepiej zagrała, ale to była jej pierwsza tak duża rola! Przecież nie da się już tak od razu wszystkiego doskonale zagrać. Z roku na rok dorasta i coraz lepiej gra. A co do strasznego (waszym zdaniem) uśmiechu, to może po prostu już tak ma, może to taki jej odruch?
Na drugim miejscu wybieram Selenę Gomez. Ma fajną piosenkę Naturally. Jest niby taka milutka, grzeczniutka i słodziutka, że coś mi się robi... A w teledysku Round & Round już taką agentkę z niej zrobili, że ho, ho!
Na końcu Miley Cyrus. Gdy siedzę w internecie, to wszędzie widzę jakieś skandale o niej. Moim zdaniem jest wulgarna, sztuczna i uważa się za nie wiadomo co!
To moje zdanie. Pozdrawiam.
"Lepszy jest jawny gniew, niż zmyślona przyjaźń."

1    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 

Kolejny numer

Kolejny numer

już18 września!

Nie przegap!!!

więcej

Kalendarium

dzisiejsza
data :
7