![]() lola98 Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-06-18 12:59:20
Moim zdaniem naj będzie zawsze Sel. Demi jest taka, taka sztuczna, Miley zbyt kapryśna, a Selena jest spox. Bardzo ją lubię. Oczywiście każdy może mieć inne zdanie na ten temat. Pozdro ;*
|
|
![]() misia5 Ilość wiadomości: 234
|
Dodano: 2010-06-18 14:13:49
ogólnie to nie jestem fanką żadnej z nich. ja tez tak uważam.... tez nie jestem zadnej fanką zeby kupować ich płyty i wgl. słuchać ich muzyki ciągle.... ale jednak.. wybieram Miley.. kiedys jak bylam mniejsza to latałam ciągle i ogladałam "Hannah Montana" ale teraz to już nieeeeeee ;-P |
|
![]() aluna Ilość wiadomości: 33
|
Dodano: 2010-06-19 19:42:23
Ja wybieram Demi bo ma świetne rockowe piosenki:P
Piszesz? Wejdź na www.foryoungwriters.fora.pl
|
|
![]() klidi112 Ilość wiadomości: 46
|
Dodano: 2010-07-30 22:41:12
Selena-b.ladna, swietny ma glos, swietny gust i fajnie gra swoje role, Demi-okropna, tylko sie szczerzy, z friend mowimy na nia Debilowata (od Demi Lovato), osobiscie nie lubie jej, chociaz swoje role odgrywa bardzo zabawie. Miley-najlepsza;]
|
|
![]() fija3 Ilość wiadomości: 6
|
Dodano: 2010-08-04 13:22:49
Myśę że Selena,ale Demi fajnie gra Sonny.
Ja kocham muzyke ze zmiezchu.POLECAM.
|
|
![]() Ziazi0 Ilość wiadomości: 22
|
Dodano: 2010-08-04 14:13:34
A ja nie lubię żadnej z nich. Miley wydaje się, że jest niewiadomo jak dorosła i dojrzała - według Was taniec na rurze pasował do piosenki "Party in the USA"? A poza tym oglądały to też dzieci!!!
Selena... cóż, w serialu dobrze gra Alex, ale te czerwone szpile i czarne rękawiczki i w ogóle ten cały image tajnej agentki w teledysku do piosenki "Round and Round" moooocno do niej nie pasują. Wiem, że o to właśnie chodziło - o tą, agentkę, ale Selena się na nią nie nadaje. Z trojga złego najlepsza jest moim zdaniem Demi, ale uważam też, że nie potrzebnie przefarbowała się na czarno i chyba wolałam ją z Camp Rock, niż z najnowszej Słonecznej Sonny...
Ziazi0
|
|
![]() iloonka Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-08-06 10:39:49
moim zdaniem najbardziej mi sie podoba miey cyrus z tego powodu ze jest fajna , fajnie gra i spiewa ;]]
a selena gomez odpada moim zdaniem jest dziecinna i chociaz ma 18 lat wyglada jakos nie na swoj wiek tylko dziecinniej |
|
![]() Czekoladka_mniam Ilość wiadomości: 90
|
Dodano: 2010-08-14 17:48:16
Ja wybieram Demi Lovato. Uwielbiam ją. Uważacie, że sztucznie zagrała w filmie Camp Rock? Fakt, może nie najlepiej zagrała, ale to była jej pierwsza tak duża rola! Przecież nie da się już tak od razu wszystkiego doskonale zagrać. Z roku na rok dorasta i coraz lepiej gra. A co do strasznego (waszym zdaniem) uśmiechu, to może po prostu już tak ma, może to taki jej odruch?
Na drugim miejscu wybieram Selenę Gomez. Ma fajną piosenkę Naturally. Jest niby taka milutka, grzeczniutka i słodziutka, że coś mi się robi... A w teledysku Round & Round już taką agentkę z niej zrobili, że ho, ho! Na końcu Miley Cyrus. Gdy siedzę w internecie, to wszędzie widzę jakieś skandale o niej. Moim zdaniem jest wulgarna, sztuczna i uważa się za nie wiadomo co! To moje zdanie. Pozdrawiam.
"Lepszy jest jawny gniew, niż zmyślona przyjaźń."
|
|
|
dzisiejsza
data : 7
WRZESIEŃ
miesiąc : WRZESIEŃ 2010
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||