|
Mhrok.
Ilość wiadomości: 12
|
Dodano: 2009-06-07 17:21:44
a czym to się różni? Właśnie. Dla mnie one wszystkie są IDENTYCZNE! A że to zupełnie (!) nie mój styl, to nie lubię żadnej.
Najbardziej cenię sobie w ludziach szczerość i sama jestem szczera. A jeśli komuś to przeszkadza, bądź obraża się za szczere słowa, to żegnam.
Nie wszyscy znajdą u mnie zrozumienie i akceptację. Jestem do niektóych z góry uprzedzona - zazwyczaj słusznie. |
|
![]() Joaśka13 Ilość wiadomości: 72
|
Dodano: 2009-06-12 10:58:41
Chyba Demi, na drugim miejscu Selena, na trzecim Miley.
Uwielbiam Harry'ego Pottera oraz Bellę i Edwarda ze "Zmierzchu"!!!
|
|
![]() xxxnancyxxx Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2009-06-24 18:56:30
Na pierwszym miejscu Miley, na drugim Selena, a na trzecim Demi...Ja w ogóle nie znosze Demi. Ta dziewczyna jest jakaś pokręcona.Najpierw śpiewa piosenkę o tym, że jest sobą i nie lubi być księżniczką, a później mówi w wywiadzie, że rola księżniczki w filmie "Program Ochrony Księżniczek" do iej pasuje...Ja już jej nie kumam
This time was different
Felt like I was just a victim And it cut me like a knife When you walked out of my life Now I'm in this condition And I've got all the symptoms Of a girl with a broken heart But no matter what you'll never see my cry |
|
![]() xxxnancyxxx Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2009-06-24 20:20:57
No i zgadzam się z tym, że Demi jest sztuczna...Ten jej uśmiech:/ MaSaKrA!!!
This time was different
Felt like I was just a victim And it cut me like a knife When you walked out of my life Now I'm in this condition And I've got all the symptoms Of a girl with a broken heart But no matter what you'll never see my cry |
|
![]() sweet_hole Ilość wiadomości: 15
|
Dodano: 2009-06-26 16:24:14
DEMI LOVATO,DEMI LOVATO,DEMI LOVATO,DEMI LOVATO,DEMI LOVATO,DEMI LOVATO,DEMI LOVATO,,DEMI LOVATO
Ona jest exstra bardzo mi się podoba piosenka don't forget |
|
![]() Anka26 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2009-06-27 13:14:58
Ja najbardziej lubię Miley i Selene, Demi nie jest zbyt dobrą aktorką np. w filmie camp rock strasznie sztucznie tam się zachowywała.
??
|
|
![]() moniaa5 Ilość wiadomości: 25
|
Dodano: 2009-06-30 11:02:08
Ja lubię je wszystkie ale najbardziej Miley
Życie jest piękne...
Jeżeli masz marzenia... Mam dwie twarze... To ja: wieczna optymistka marzycielka romantyczka... A to druga ja: punkówa kochająca rocka, emo i hip-hop... Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda... |
|
![]() KaRaI11 Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2009-06-30 21:40:54
Ja najbardziej lubię Selene ona rządzi!!
|
|
|
bells_
Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2009-07-03 14:33:35
ja jestem za Seleną . ona wydaje mi się najbardziej naturalna , ale też nie mam n ic przciwko Miley i Demi .
. ;)) |
|
![]() Konikpolny Ilość wiadomości: 16
|
Dodano: 2009-07-06 22:09:57
Wszystkie. Kocham je wszystkie. <3
|
|
|
dzisiejsza
data : 12
LUTY