|
Galaretek
Ilość wiadomości: 13
|
Dodano: 2009-03-18 13:08:45
Zgadzam się, Demi jest sztuczna. Moim zdaniem chyba ma coś z ustami, bo się ciągle uśmiecha tak... Jakby to powiedzieć... Całą twarzą xD
Miley? Całkiem niezła z niech aktorka, świetne miny robi, ale jakoś jej śpiewanie mnie nie przekonuje. Zostaje nam Selena i to ją wybieram. Całkiem fajnie śpiewa, a w "Czarodziejach (...)" gra nie gorzej od Miley w "Hannie Montanie" ;D Ale jak wiadomo - każdy ma swój gust.
Love me, or hate me.
It's still an obsession ^^ |
|
|
emo_girls
Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2009-03-19 10:27:37
JA WYBIERAM Demi Lovato XD
|
|
|
twill
Ilość wiadomości: 5
|
Dodano: 2009-04-02 12:40:54
Zdecydowanie Miley. Ją lubie najbardziej. Selena i Demi też są spoko, ale jakoś nie przekonałąm się do nich.
|
|
![]() JabusiEk Ilość wiadomości: 62
|
Dodano: 2009-04-28 16:06:28
Najbardziej lubię Miley, bo jest świetną aktorką jak również wokalistką. Na drugim miejscu jest Selena ponieważ niezbyt lubię ją jako osobę,bardziej jej muzykę. I na końcu tak nieszczęsna Demi ... Nie chce urazić fanów,ale tak szczerze to nie lubie jej. Ma taki dziwny uśmiech,który od początku mnie zniechęcił do niej. Tak ja o tym sądze ...
|
|
![]() 4321agasz Ilość wiadomości: 131
|
Dodano: 2009-05-04 22:19:32
Sell albo Demi!
fanka Li
peace 4 ever:) All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us -MJ..They Don't Care About Us:) |
|
![]() oleczka Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2009-05-13 10:54:51
Każdą z nich lubię, ale każdą w różnym stopniu :
1. Miley 2. Sell 3. Demi |
|
![]() Estella Ilość wiadomości: 85
|
Dodano: 2009-05-14 19:22:53
a czym to się różni?
Płomień.
Żyje doskonale, bo krótko |
|
![]() Tynka272 Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2009-05-16 12:38:00
moim zdaniem Selena. Jest sliczna, utalentowana i wspaniale pasuje do Jacoba ze zmierzchu ;)) na drugim miejscu znajdzie się Demi, na szarym końcu Miley.
Tuwim Julian
Erotyk o bzach Bzy gęsto sterczą sztorcem, gruboziarniste i mokre, stokrotne, gotowym wierszem, radośnie rozrosłe bzy. O szóstej rano wstałaś, dziewczyno z prężnym sercem, i łamiesz, z miłości dla mnie, promieniejące bzy. Tak wcześnie i już tak gorąco. A cóż dopiero w południe, gdy jeszcze mocniej w nozdrza uderzą zerwane bzy! Dziewczyno na palcach wspięta, której ręce tak czule, z taką nadzieją chwytają coraz pełniejsze gałęzie! Dziewczyno bardzo szczęśliwa, z listem wycałowanym, z listem okrutnie krótkim, cóż na niemiłość poradzę? Trzęsę się twoim szczęściem i drżę jak targane bzy. |
|
|
Nati123
Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2009-05-16 19:49:53
Ja osobiście bardzo lubię Demi i Miley. Mają fajne piosenki.
|
|
![]() witaminowa Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2009-05-16 19:54:01
ogólnie to nie jestem fanką żadnej z nich.
ale jeżeli chodzi o moje zdanie to chyba najbardziej lubię Miley. Ona jako pierwsza była gwiazdą Disney Channel, poza tym ma talent. nie przepadam za takim rodzajem popu jaki śpiewa Miley ale lubię jej piosenkę 'The Climb'. To chyba najlepsza z jej piosenek ;>
`look into your heart and you'll find love love love love ... ` ;>
|
|
|
dzisiejsza
data : 12
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||