![]() kasia1113 Ilość wiadomości: 50
|
Dodano: 2009-10-16 12:47:38
Hej dziewczyny, który z tych aktorów bardziej się wam podoba Robert Pattinson czy Taylor Lautner??????
Kopiuj mistrzów, dopóki sam nie zostaniesz mistrzem - St.Żeromski
,,- Trzymaj się z daleka od mojej broni. Nie dotykaj żadnej bez mojego pozwolenia. - Cóż, właśnie pokrzyżowałeś moje plany sprzedania jej na eBayu - rzuciła Clary - Sprzedania na czym? Clary się uśmiechnęła - Mitycznym miejscu o wielkiej magicznej mocy." |
|
![]() Queen_ Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2009-10-23 09:33:38
Hej dziewczyny, który z tych aktorów bardziej się wam podoba Robert Pattinson czy Taylor Lautner?????? Ja bardziej lubię Roberta. ;* Taylor mnie denerwuje. To moja opinia. A wy co myślicie?
`.. Uwielbia łamać zasady,oooO tak. patrzeć w niebo.
Lubi wracać do wspomnień, śmiać się z niczego, jeść słodycze, słuchać muzyki i rozmawiać-najczęściej bez sensu, chodzić na spacery... Wie, co znaczy nienawidzić a potem znowu kochać... Nie przejmuje się tym, co mówią o niej inni... Dąży do swojego celu, zazwyczaj jest uparta... Choć stara się "być", ale jest tylko "obecna"... Uważa, że życie jest niesprawiedliwe... Życie nauczyło ją, żeby nie wybiegać za bardzo w marzenia... "...co będzie dalej - to się zobacczy ______ ..." |
|
![]() Koniara48 Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2009-10-23 13:15:07
zdecydowanie Taylor Lautner
|
|
![]() Paulaa Ilość wiadomości: 49
|
Dodano: 2009-10-23 16:28:50
Taylor ;]
O sobie
...Dla tej chwili poświęcasz każdą chwile Dla niej są najpiękniejsze motyle Ta chwila… Ją stworzyłeś właśnie ty Mnie okłamiesz ale jej nigdy… Piszę piosenki (; Dbam by komp nie był długo sam (; I żeby tracić kasęęę z konta (; Atrakcyjna- zależy od gustu... Bogata i Biedna- dla bogatych biedna,dla biednych bogata... Cudna- jak każdy gdy się uśmiecham... Dobra-dla zwierząt... Fajna-dla jednych tak dla innych nie... Głupia-dla jedych nie dla innych tak... Hałaśliwa-bywa... Ignoratnka-gdy się wkurzam... Jakaś-dla każdego inna... Kochliwa-czasem za bardzo... Lekkomyślna-często... Łakoma- na truskawki (; ... Mądra-w tym co nie potrzeba Nowa-w różnych dziedzinach... Prawdziwa-nie sztuczna Realistka-która czasem [często] gubi się w marzeniach... Słucha-gdy mówią coś przyjaciele... Uparta-w ważnych sprawach nigdy nie ustępuję... Ważna-dla osób,które mnie kochają... Zafajna-dla niektórych... Konie ;* |
|
![]() Juliegirl Ilość wiadomości: 58
|
Dodano: 2009-10-23 17:33:38
Ja szczerze mówiąc nie lubię gwiazdeczek zmierzchu i nie rozumiem co wy w nich takiego widzicie ... ;x -.-
~"Watashi wa L desu"
~"Ikai wa ikai desu" ~"-BANG! -What the hell was that?! -If I was Kira, you'd be dead now" ~I najbardziej epicka scena w dziejach anime: "Potatu chipu wo tori...TABERU!" xD L > KIRA L > BB L = Mello + Near + Matt ------------------------------------------- Pamiętajcie! Jabłko należy do Ryuuka! Łapy precz Meyer ;) |
|
|
CostaDelSol
Ilość wiadomości: 13
|
Dodano: 2009-10-23 21:05:31
Mi osobiście Robert Pattinson, ale ciężko powiedzieć, bo uwielbiam też Taylora;)
|
|
![]() bezimiennaxd Ilość wiadomości: 24
|
Dodano: 2009-10-24 00:04:43
zaden bo mnie juz wkurza ta mania na sage zmierzchu . ;xx
No to taak . ;D
Słucham rocka . Rock to poprostu moje zyciee :)) . bez niego nie potrafie zyc ;] Kocham 30 Seconds To Mars . <3 Oprocz tego to ubostwiam panow Leto . ;D Czyli panow z zespolu powyzeej ;DD |
|
![]() dulce36 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2009-10-24 12:25:54
No pewnie, że Robert:)
To absolutne ciacho:* Choc przyznam, że Taylor Też jest słodki:) |
|
|
kinula
Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2009-10-24 12:40:29
Mi bardziej Taylor. On jest taki przystojny............. Ach. Ale z charakteru wole Patisonqa
|
|
|
poziomka13
Ilość wiadomości: 6
|
Dodano: 2009-10-24 15:42:44
Zgadzam się z Juliegirl i bezimienna ;] Ten Pattison to wygląda jakby włosów od 100 lat nie mył.
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||