![]() Tofik Ilość wiadomości: 172
|
Dodano: 2011-10-22 15:46:45
Niedawno skończyłam czytac pierwsza czesc i mam zamiar przeczytac nastepne . Super ksiązka ! Chciałabym obejrzeć filmy i mam takie pytania : Czy filmy są podobne do ksiązek , czy są fajne i ciekawe ?
|
|
![]() janka10 Ilość wiadomości: 111
|
Dodano: 2011-10-27 18:00:36
Uwielbiałam to dopuki mój brat nie zaczął udawać Golluma. I wolę książkę, film jest okropny.
Niech nam obce chwalą wzory
Niemce, Szwedy, Angielczyki - Nie nauczą nas pokory Czarcie ich praktyki! Niechaj słucha się litery Kto się nie ma za człowieka, Nas za wiarę w zapał szczery Wiekuistość czeka! Rokosz J. Kaczmarskiego "Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur Ave Caesar morituri te salutant! |
|
![]() Miv Ilość wiadomości: 24
|
Dodano: 2011-10-30 18:24:56
Ja uwielbiam Tolkiena i to właśnie dzięki "Hobbitowi" odkryłam moją miłość do fantastyki ;) "Władcę Pierścieni" dawno już przeczytałam, ale mimo to bardzo często wracam do tych książek...
milosnicyfantastyki.fora.pl
Zapraszam! |
|
![]() Tofik Ilość wiadomości: 172
|
Dodano: 2012-01-11 19:13:15
Wow ! Leguś jest śliczny ! ;)
|
|
![]() janka10 Ilość wiadomości: 111
|
Dodano: 2012-01-27 18:06:33
Dobra, zmieniam zdanie. Uwielbiam i film, i książkę! Sama piszę podobną....ale jest głupia. A mój brat ciągle taki sam...
Niech nam obce chwalą wzory
Niemce, Szwedy, Angielczyki - Nie nauczą nas pokory Czarcie ich praktyki! Niechaj słucha się litery Kto się nie ma za człowieka, Nas za wiarę w zapał szczery Wiekuistość czeka! Rokosz J. Kaczmarskiego "Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur Ave Caesar morituri te salutant! |
|
![]() gothic_angel Ilość wiadomości: 35
|
Dodano: 2012-02-14 19:57:56
Kocham filmy, książki mam zamiar w najbliższym czasie przeczytać. Uwielbiam Legolasa, Aragorna, Arwene, Frodo i Golluma :P
mam beznadziejny nick.
|
|
![]() szaleksandra Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2012-02-14 22:14:06
Uwielbiam zarówno książki, jak i filmy:) Szczególnie przekomarzania Legolasa i Gimliego podbiły moje serce... ulubione postaci to oni, a także Sam i Pippin. Za Frodem jakoś nigdy nie przepadałam....
Więc idź. Są światy inne niż ten.
Jake |
|
![]() MyLove Ilość wiadomości: 33
|
Dodano: 2012-04-20 19:05:29
Czytałam, oglądałam =) Mi się najbardziej podobli elfowie...
Uwielbiam czytać książki i często słucham jednej piosenki tysiąc razy - aż ją znienawidzę. . . :)
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||