![]() Mitchie Ilość wiadomości: 140
|
Dodano: 2009-06-15 19:09:53
Mam nadzieję, że podobnego wątku nie było. Jeśli tak, to przepraszam.
Podawajcie tytuły piosenek, któryc w chwili obecnej słuchacie ;) The Rasmus, in the shadows. The Rasmus, livin' in a world without you. Nightwish, the islander. Nightwish,passion and the opera. Enkeli, dzięki Tobie pokochałam zespół The Rasmus. Codziennie słucham ich piosenek, zachwycając się ich brzmieniem. Dziękuję bardzo :) Powoli zaczynam także przekonywać się także do Nightwish. |
|
![]() Enkeli Ilość wiadomości: 229
|
Dodano: 2009-06-16 12:09:54
Mitchie, rozsiewam swą miłość do nich wszędzie gdzie tylko się da, więc i ktoś na tym forum musiał ich polubić, a może nawet pokochać? xD Taka mała rada dla Ciebie, posłuchaj jeszcze ich wcześniejszych piosenek, niektóre są dużo lepsze od teraźniejszych ;) A Nightwish'a słucham od niedawna, też są fajni, szkoda tylko, że zmienili wokalistkę, Tarjia Turunen według mnie była dużo lepsza.
A w niedalekiej przeszłości słuchałam: The Rasmus-Chill Pink Floyd-The Wall Scorpions-No one like you Nightwish-Amaranth |
|
![]() Mitchie Ilość wiadomości: 140
|
Dodano: 2009-06-17 20:48:46
Depeche Mode - Personal Jesus,
Depeche Mode - Enjoy the silence, Tabu - Słoneczne reggae. Enkeli, pójdę za Twoją radą i przesłucham 'wcześniejszych' piosenek zespołu The Rasmus ;) |
|
![]() julka-szpulka Ilość wiadomości: 10
|
Dodano: 2009-06-17 23:16:50
Mam jakby "stałe" zespoły i nie słucham raczej pojedynczych piosenek, ale utwor tych wykonawców. Należa do nich: The Beatles, U2, Abba. Wiem, że to stare zespoły, ale uważam, że dobre :P Najlepszym dowodem na to jest to, że słucha się ich od dawna. Może mniej 'profesjonalna' jest Abba, ale i tak ją lubię :P
'Jeśli od wielu lat przy spadającej gwieździe myślisz to samo niespełnione życzenie, to muszą być jakieś lewe gwiazdy' autor: ja:-)
|
|
![]() Basia4153 Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2009-06-18 11:01:06
Miley Cyrus - 7 Things
Miley Cyrus - See You Again Miley Cyrus - Start all Over Hannah Montana - Let_s Get Crazy Hannah Montana - The Good Life ITD.
Lubię POP i MIley Cyrus! :-)
|
|
![]() Enkeli Ilość wiadomości: 229
|
Dodano: 2009-06-18 15:21:21
Ah, nieśmiertelne rozkoszowanie się ciszą Depeszów, to jest to! xD
A ja słucham: The Rasmus-First day of my life Mettalica-Nothing else matters The Scorpions-The zoo The Rasmus-Trigger |
|
![]() damon124 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2009-06-18 15:51:02
Ja teraz słucham rihanny a wy też tego słuchacie ?
Lubię czytać książki i trzynastoladkę .
|
|
![]() agateczka-6991 Ilość wiadomości: 406
|
Dodano: 2009-06-18 17:14:38
Myslovitz - różne
Within Temtation - różne Depche mode - wrong me i inne :)
Dawno i nieprawda.
|
|
![]() agateczka-6991 Ilość wiadomości: 406
|
Dodano: 2009-06-18 17:15:25
Mitchie, rozsiewam swą miłość do nich wszędzie gdzie tylko się da, więc i ktoś na tym forum musiał ich polubić, a może nawet pokochać? xD Taka mała rada dla Ciebie, posłuchaj jeszcze ich wcześniejszych piosenek, niektóre są dużo lepsze od teraźniejszych ;) A Nightwish'a słucham od niedawna, też są fajni, szkoda tylko, że zmienili wokalistkę, Tarjia Turunen według mnie była dużo lepsza. Ja ostatnio rozsiewam gdzie się da miłość do myslovitz
Dawno i nieprawda.
|
|
![]() anusia4050 Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2009-06-18 20:20:50
Słucham głównie hip hopu i popu. np. Hannah Montana - lets get crazy , lady gaga - Eh Eh
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||