![]() kingusia00072 Ilość wiadomości: 9
|
Dodano: 2011-06-23 15:02:22
Hm.. Jedyne co mogę napisać na jej temat to to,że podoba mi się jej pomysł na karierę.. Nikogo nie kopiuję jest sobą!
A cd.jej muzyki i teledysków.. To tak.. Muzyka jest spoko :) wpada w ucho ;D A cd.teledysków to moim zdaniem trochę przesadza .. Są zbyt "wykreowane" .. |
|
![]() nieidealna Ilość wiadomości: 51
|
Dodano: 2011-08-13 19:40:53
Za muzyką nie przepadam, bo słucham z goła czego innego, ale nadaje się na imprezy i wygłupianie się :) Powiem tak-ciesze się, że jest taka osoba, jak ona. Jest głośno, jest o kimś rozmawiać, a nie było aż takiej skandalistki chyba od czasów Madonny ( w żadnym razie nie porównuję tych dwóch wokalistek, bo nawet nie mam podstaw).
|
|
|
JaToJa
Ilość wiadomości: 81
|
Dodano: 2011-10-30 22:03:15
A dlaczego miałoby być nieszczerze? :P
Mi ktoś pokroju Gagi nigdy nie zaimponuje... Jakoś mnie odpycha ten brak naturalności i w ogóle zachowanie. Muzyka taka niezbyt różniąca się od innych popowych piosenek. Tzn., każdy wykonawca ma swój styl, Gaga ma dobry głos, ale jakoś znacząco inaczej od innych nie śpiewa. Melodia mnie nie porywa. Przesłania zbytnio w jej piosenkach nie widzę (no może jak ktoś się uprze, to znajdzie). Niech sobie będzie, ale znacznie lepiej by wyszła na projektowaniu ciuchów, niż na śpiewaniu.
"Here we are now, with the falling sky and the rain.
We're awakening. Here we are now, with the desperate youth and pain. We're awakening. Maybe it's called ambition, but you've been talking in your sleep about a dream. We're awakening." ~Switchfoot - "Awakening"~ |
|
![]() Marutiina Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2011-11-15 18:38:19
Płyta Born this way mnie rozczarowała ;(
Never say never...
|
|
![]() janka10 Ilość wiadomości: 111
|
Dodano: 2011-12-23 17:40:13
Doskonale wie, jak zainteresować sobą media. Ale właśnie to strasznie mnie do niej zraziło. Jeżeli ma dobry głos, to i tak będzie sławna, a takie robienie z siebie widowiska to dla mnie czysta pogoń za pieniędzmi. Dlatego nie słucham jej płyt, no i śpiewa po angielsku, a ja słucham tylko polskiej muzyki.
Niech nam obce chwalą wzory
Niemce, Szwedy, Angielczyki - Nie nauczą nas pokory Czarcie ich praktyki! Niechaj słucha się litery Kto się nie ma za człowieka, Nas za wiarę w zapał szczery Wiekuistość czeka! Rokosz J. Kaczmarskiego "Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur Ave Caesar morituri te salutant! |
|
1 | 2 |
||
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||