Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość

Mysia_xD
Ilość wiadomości: 142
Dodano: 2010-08-20 11:03:29
Jaka jest wsza ulubiona kapela,piosenkarz lub piosenkarka i jaki rodzaj muzyki gra/śpiewa ?
My favourite singer: Avril Lavigne
Muzyka:Punk-rock    xD

Avril Lavigne nie gra żadnego punkrocka. ;/

Wiem, i nie mówie w tym przypadku a Avril tylko o innych zespołach.
Uwielbiam jeszcze : Fall Out Boy,My Chemical Romance(szczególnie piosenke blood xd ),30 second to mars,system of a down.
Niektóre piosenki Slipknot,foo fighters(nie wim czy to dobrze napisalam xd ) i paramore.
A i panic at the disco- i write sins not tragedies jest THE BEST!My love ;33

asia29
Ilość wiadomości: 26
Dodano: 2010-08-20 20:34:11
 AC/DC - moje ulubione , najlepsze , najcudowniejsze , po prostu the best . I do grobowej deski słuchać ich będę  . Bo tylko oni muzyką prawdziwą dla mnie są . Kocham ten zespół . Wiem już o nich prawie wszystko . xd
Po za tym ... Iron Maiden , Guns N' Roses ,Nirvana , metallica , Opeth , System of a down ... itp , itd .

Ulubione gatunki - rock , hard rock , rock n' roll , metal , grunge , progresywne odłamy rocka i metalu . 
Ave AC/DC . \m/

Cruella
Ilość wiadomości: 70
Dodano: 2010-08-21 18:19:59
Słucham Nirvany, The Strokes, Arctic Monkeys, Led Zeppelin, Sex Pistols,  Kiss,  The Beatles. Nie potrafię spośród nich wybrać ulubionego  zespołu...

PS.Zeedytowałam. :D
Edytowany 1 razy (Ostatnio: 2010-08-26 18:21:07).
Warto, moim zdaniem, na pewnym etapie życia pokusić się o pełną akceptację faktu, że w starciu z naturą przemijania jesteśmy bezbronni. A w związku z tym powinniśmy każdą sekundę życia poświęcać na próby takiego zagospodarowania wszystkich chwil, aby – podsumowując życie – nie dojść do wniosku, że było ono kompletnie pozbawione sensu.

Katarzyna Nosowska

Kicia96
Ilość wiadomości: 298
Dodano: 2010-08-23 07:56:32
Moją ulubioną piosenkarką jest Viola Brzezińska. A gatunek muzyki jaki śpiewa... Hmm, można to uznać za pop i rock :) Ale najtrafniejszym określeniem byłoby chyba stwierdzenie muzyka chrześcijańska. Nie tylko ładna melodia, ale treść... po prostu coś wyjątkowego :) Te piękne słowa o miłości Boga do człowieka i miłości kobiety do mężczyzny...
Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą.
Ks. Jerzy Popiełuszko

Inna - taka właśnie jestem. Szara myszka a jednocześnie mocna osobowość. Dla przyjaciół niezwykła, dla innych pospolita. Wiatr w koronach drzew i niezgłębiona otchłań oceanu. Owiana nimbem tajemniczości. Zakochana w Bogu. Realistka z konkretnym planem na życie, ale niepozbawiona marzeń. Jednym słowem można ją zranić, na jej przebaczenie trzeba trochę poczekać. Trzeba ją dobrze poznać, żeby wydawać o niej osądy. Jak Media Markt - nie dla idiotów ;)

Przyjaciele na ogół pomagają żyć i przeszkadzają pracować. Tadeusz Kotarbiński

Musik_ist_Krieg
Ilość wiadomości: 0
Dodano: 2010-08-26 01:11:02
Jaka jest wsza ulubiona kapela,piosenkarz lub piosenkarka i jaki rodzaj muzyki gra/śpiewa ?
My favourite singer: Avril Lavigne
Muzyka:Punk-rock    xD

Avril Lavigne nie gra żadnego punkrocka. ;/

Wiem, i nie mówie w tym przypadku a Avril tylko o innych zespołach.
Uwielbiam jeszcze : Fall Out Boy,My Chemical Romance(szczególnie piosenke blood xd ),30 second to mars,system of a down.
Niektóre piosenki Slipknot,foo fighters(nie wim czy to dobrze napisalam xd ) i paramore.
A i panic at the disco- i write sins not tragedies jest THE BEST!My love ;33

Tyle, że wszystko co wymieniłaś - punk rockiem nie jest.

Co do mnie - to słucham jedynego słusznego gatunku.

GhostGirl
Ilość wiadomości: 3
Dodano: 2010-08-26 14:22:16
linkin Park,Britney Spears :)

Cruella
Dodano: 2010-08-26 15:38:31
Może zaraz będę przez niektórych znienawidzona, ale chcę powiedzieć, że okropnie wkurzają mnie osoby, które oddają hołd Avril Lavigne- swojej punkowej księżniczce, Adama Lamberta uważają za króla punków a Justin Bieber jest ich bogiem.
Jeśli kogoś uraziłam- przepraszam, ale nie mogę już patrzeć co się po prostu z tym światem robi.
Warto, moim zdaniem, na pewnym etapie życia pokusić się o pełną akceptację faktu, że w starciu z naturą przemijania jesteśmy bezbronni. A w związku z tym powinniśmy każdą sekundę życia poświęcać na próby takiego zagospodarowania wszystkich chwil, aby – podsumowując życie – nie dojść do wniosku, że było ono kompletnie pozbawione sensu.

Katarzyna Nosowska

Kicia96
Ilość wiadomości: 298
Dodano: 2010-08-27 10:05:37
Może zaraz będę przez niektórych znienawidzona, ale chcę powiedzieć, że okropnie wkurzają mnie osoby, które oddają hołd Avril Lavigne- swojej punkowej księżniczce, Adama Lamberta uważają za króla punków a Justin Bieber jest ich bogiem.
Jeśli kogoś uraziłam- przepraszam, ale nie mogę już patrzeć co się po prostu z tym światem robi.

Zgadzam się z tobą w 100 %. Niedobrze mi się robi jak widzę na różnych stronach internetowych wpisy w stylu "Kocham Justina Biebera". A tak z ciekawości, jakiej słuchasz muzyki?
Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą.
Ks. Jerzy Popiełuszko

Inna - taka właśnie jestem. Szara myszka a jednocześnie mocna osobowość. Dla przyjaciół niezwykła, dla innych pospolita. Wiatr w koronach drzew i niezgłębiona otchłań oceanu. Owiana nimbem tajemniczości. Zakochana w Bogu. Realistka z konkretnym planem na życie, ale niepozbawiona marzeń. Jednym słowem można ją zranić, na jej przebaczenie trzeba trochę poczekać. Trzeba ją dobrze poznać, żeby wydawać o niej osądy. Jak Media Markt - nie dla idiotów ;)

Przyjaciele na ogół pomagają żyć i przeszkadzają pracować. Tadeusz Kotarbiński

Cruella
Dodano: 2010-08-28 10:46:00

Zgadzam się z tobą w 100 %. Niedobrze mi się robi jak widzę na różnych stronach internetowych wpisy w stylu "Kocham Justina Biebera". A tak z ciekawości, jakiej słuchasz muzyki?

Grunge, punk rock, hard rock garage rock, rock alternatywny, ale największy sentyment czuję do garage rocka, grunge'a i punk rocka. ;d- Nirvana, trochę Pearl Jamu od niedawna, Kiss, The Beatles, Arctic Monkeys, od dawna nałogowo The Strokes i również nałogowo, ale od niedawna Sex Pistols.

Katarzyna Nosowska

Rodzynek95
Ilość wiadomości: 282
Dodano: 2010-08-28 21:00:04
Oj ludzie, sweet Avril i punk rock? Chyba pora pomrzeć mi. Powiem tylko, że odzyskałam siły po kilku sensownych wypowiedziach - niech żyje dobra muzyka! Guns N' Roses, Sex Pistols, Nirvana, System of a down i inni geniusze!

1 | 2 | 3 | 4    

Kolejny numer

Kolejny numer

lipcowa "13" już 15 czerwca!

Nie przegap!!!

więcej

Facebook

Kalendarium

dzisiejsza
data :
18
MAJ