|
RubyGloom
Ilość wiadomości: 64
|
Dodano: 2009-04-01 19:51:31
Ja też wolę kino;P Z moją klasą dopiero pojedziemy do teatru na "Zemstę" O.o
Byłam na Koralinie. Świetny film!:DD |
|
![]() Hashira Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2009-04-09 10:12:14
Z klasą jeżdzimy do kina, osobiście wolę teatr,
...umaretetatta kyuunen no boku maiban bed no naka
neko to futari neyou asa wa kimatte daisukina pan jam wo tappuri tsukete nani mo kawaranai kedo stawBerry jam makkana ice buchimakero papa no hikidashi sotto nozoita oku no hou ni aru mono sotto machidashite mita papa to mama ga ne nemuri ni tsuku to sotto shinobiyori omae kara uchinekou ka onaka ga suite daisukina pan jam wo tsukete tabeyou pistol shou ni ate stawBerry jam |
|
![]() bellafarfalla Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2009-04-19 16:39:31
Hashira dlaczego wolisz teatr?;)
Księżyc to nie wrota. To niezależne oblicze,
Zbielałe jak kostki u rąk i bardzo wzburzone. Sylvia Plath |
|
![]() anija1313 Ilość wiadomości: 31
|
Dodano: 2009-06-24 15:29:15
KINO zdecydowanie
byłam w teatrze i mi się nie podobało :C
:D
:P :C ;D :/ ;p xD ....... |
|
![]() kasia1113 Ilość wiadomości: 50
|
Dodano: 2010-01-09 21:34:59
oczwiscie ze kino moj brat mowi ze jestem jedycye za mloda zeby podobal mi sie teatr
Kopiuj mistrzów, dopóki sam nie zostaniesz mistrzem - St.Żeromski
,,- Trzymaj się z daleka od mojej broni. Nie dotykaj żadnej bez mojego pozwolenia. - Cóż, właśnie pokrzyżowałeś moje plany sprzedania jej na eBayu - rzuciła Clary - Sprzedania na czym? Clary się uśmiechnęła - Mitycznym miejscu o wielkiej magicznej mocy." |
|
![]() bloody_ladybird Ilość wiadomości: 140
|
Dodano: 2010-01-23 20:49:56
raczej KINO. ;)
ale ostatnio polubiłam też teatr.jak spektakl jest ciekawy to może być fajniej niż w kinie ;] ostatnio ze szkoły byliśmy na "Oskar i Pani Róża" i jak dla mnie było świetne xD może sie wydawać że to było beznadziejne ale tak naprawde genialne- klnęli tam, były zboczone dwuznaczne teksty xd wszyscy mieli poleff i ogólnie było fajnie ;)
I'm the devil in disguise..
|
|
![]() kfasnycux Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2010-01-24 19:53:39
Kino wczoraj byłam na 'ciacho' :D
'co sie tak gapisz jak szpak na je.ie'
I loveee Hip-hop ;))
|
|
|
Carrie
Ilość wiadomości: 61
|
Dodano: 2010-01-25 10:27:00
może sie wydawać że to było beznadziejne ale tak naprawde genialne- klnęli tam, były zboczone dwuznaczne teksty xd wszyscy mieli poleff i ogólnie było fajnie ;) Czytałam "Oskara i Panią Różę"...i dziwię się tym nauczycielkom, że zabrali na to Ciebie i tą Twoją klasę. Jesteście, nie chcę Cię urazić, bardzo niedojrzali. To tyle, co chcę powiedzieć ludziom, którzy mają poleff. Nie, nie spamujęl, i oznajmiam wszem wobec: wolę teatr. Szklany ekran wysysa wartości, wyobraźnię. |
|
![]() ika01 Ilość wiadomości: 54
|
Dodano: 2010-01-25 18:02:12
Z wychowawcą do kina, z polonistką do teatru. I chyba ostatnio wolę teatr, bo kino mi się znudziło. Film i tak można ściągnąć z neta, a takie przedstawienie to zupełnie co innego.
|
|
![]() diana97 Ilość wiadomości: 21
|
Dodano: 2010-01-27 14:54:16
Ja jezdzę częściej z klasą do kina :) Choc w tym roku byliśmy tylko raz, ale jeszcze 13 llutego jedziemy na wyspę nim. Chciałabym iśc na Avatar, ale nie wiem czy pójdę ..........
U nas w szkole jest taka klasa 5c, która raz w miesiącu jeździ do kina !!! Na serio, ja nie wiem jak to możliwe. Wydaje mi się że trzeba miec najpierw spoko wychowawcę a potem chodzic do kina. PS : Wolę do kina, zdecydowanie !!!!
Michael Jackson isn't dead. He is in our heard.
------------------------------------------- Hejka !!!! Mam 12 lat (w maju już 13) i tak : KOCHAM KOSZYKÓWKĘ ! UWIELBIAM HELLO KITTY ! LUBIĘ DOBRE KOTY NIE PRZEPADAM ZA JULIĄ KAMIEŃSKĄ NIE LUBIE NIE ZNOSZĘ DZIEWCZYN KTÓRE CHWALĄ SIĘ KASĄ |
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|