Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość

niegazowana.
Ilość wiadomości: 7
Dodano: 2009-08-12 15:00:45
ej, kto powiedział że potrzebe Ciii są jakieś kursy! przeciez sama możesz zacząć trenować! wystarczy poczuc rytm i wymylić pare układów, jesli nie masz weny twórczej możesz wzorować sie na filmikach w necie. (...)  Może pojedziesz na jakiś obóz taneczny ? niekoniecznie w tym, ale w nast. roku ! a narazie sama próbuj swoich sił w tańcu, namów do tego koleżanki i razem stwórzcie grupę taneczną ? ;D

Kejti
Ilość wiadomości: 5
Dodano: 2009-08-17 17:44:53
 Ja trenuję hip-hop od marcaa :))
Jest bombowo.!
Zawsze po treningu  mam straszną pozytywną  energię
Polacam wszytskim ten taniec.!!!! ;**
"Muzyka jest wszędzie, czy ją słyszysz?"

"Bo widzisz, prawdziwa przyjaźń nie kończy się nigdy. Nic nie jest w stanie jej zachwiać - żadne kłótnie, wątpliwości czy inne problemy. Nawet odległość nie może być przyczyną do jej zerwania. Kilometry nie są dobrą wymówką do zakończenia znajomości. Bo gdy zależy ci na kimś, starasz się, niezależnie od tego, co was dzieli. Najważniejsze jest to, co was łączy..."

pretty
Ilość wiadomości: 67
Dodano: 2009-08-18 13:01:37
hej ;*

możesz zacząć od rozciągania się, nauki szpagatu itd. instrukcji w internecie jest mnóstwo. kroki mozesz wziąść z teledysków na youtube i pomału się uczyć. fajnie założyć zespół z koleżankamii. powodzenia ;* !
;*** :D

unknown
Ilość wiadomości: 6
Dodano: 2009-08-19 22:20:13
nie wiem, może jest u ciebie w szkole ktoś, kto się przeprowadził z większego miasta i interesuje się hip-hopem? cokolwiek. możesz poszukać w ludziach z okolicy, popytać. a co jeśli okaże się, że jakaś kumpela też by chciała zacząć przygodę z tańcem tylko boi się tak samej na zajęciach w dużym mieście? warto namówić twoich, albo jej rodziców, żeby (choćby na zmianę) wozili was na lekcje. ;]
'It takes acquired minds to taste, to taste, to taste this one'... ;*

abstrakcja
Ilość wiadomości: 0
Dodano: 2009-08-21 14:40:21
Cześć :)
Myślę , że poprzez oglądanie filmików możesz faktycznie nauczyć się kroków.Namów koleżanki i w grupie zapamiętujcie rózne figury a później ćwiczcie je razem.
Ja trenuję od 1,5 roku taniec towarzyski- także patrzę nie raz na internet i oglądam filmiki z pokazów tańca aby obserwować wykonanie kroków które znam przez profesjonalistów;)
Powodzenia :))
Tańczę by żyć. Żyję by tańczyć ^^

kfasnycux
Ilość wiadomości: 2
Dodano: 2010-01-24 19:49:36
Moja nauczycielka tańca też mieszkała na wsi i uczyła sie w domu teraz tańczy cudownie :P
I loveee Hip-hop ;))

misia111
Ilość wiadomości: 93
Dodano: 2010-03-17 19:44:44
Wystarczy że wyobrazisz sobie, że uczysz tańczyć innych i wymyślaj układy. (może masz rodzeństwo to rób te układy z nimi:)) Albo załóż własna mała szkołę tańca wśród przyjaciół. Rozwijaj się bo taniec to życie jeśli to czujesz !!!

POWODZENIA !!!
Taniec to moje życie. Dusza. Marzenia.

Żal mi każdej sekundy, którą mogłam poświęcić na jeden taneczny krok. Mały krok dla innych i ogromny dla mnie.

1 | 2 

Kolejny numer

Kolejny numer

marcowa "13" już 16 lutego!

Nie przegap!!!

więcej

Facebook

Kalendarium

dzisiejsza
data :
11
LUTY