Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość

sloneczkoo13
Ilość wiadomości: 24
Dodano: 2009-08-05 11:40:29
Mam problem. Chciałabym zacząc tańczyc hip-hop, ale mieszkam na wsi i nie mam za bardzo możliwości, aby zrealizowac swoje marzenie. Nie wiem co robic. Pomóżcie!!!!

...xXDomciaXx...
Ilość wiadomości: 4
Dodano: 2009-08-05 17:08:58
Ja CIi nie pomogę bo ja też mieszkam na wsi i też chciałabym zacząć tańczyć ale mnie na to nie stać ani moich rodziców:(:(:(

mysza
Ilość wiadomości: 56
Dodano: 2009-08-05 17:40:38
czy macie we wsi centrum kultury ? jeśli tak ,to tam powinny być takie zajęcia.jeżeli nie , nie przejmuj  się możesz w roku szkolnym zoorganizowac w swojej szkole taką grupe tanca hip hopu .myślę,że wiele dziewczyn (może nawet jacyś chłopcy się znajdą ) będzie chcialo chodzic na tkaie zajecia ;) oczywiscie przed zalozeniem takiej grupy porozmawiaj z panią dyrektor swojej szkoły i może z jakąś wuefistką ,która ci pomoże w zoorganizowaniu zajęc.pozdrawiam ;)

Decka
Ilość wiadomości: 36
Dodano: 2009-08-05 23:14:05
Też mieszkam na wsi. W mojej szkole organizowali zajęcia taneczne(chodziłam kilka miesięcy ale potem zrezygnowałam ponieważ starszą grupe połączono z młodszą np. 7 i 8 lat. No i nauczyciele w kółko powtarzali te same kroki i mało sie uczyliśmy). Rzeczywiście gdybyś mieszkała w mieście miałabyś więcej możliwości.. Narazie możesz uczyś sie w domu( poszukaj czegoś w necie). Może poszukasz jakieś szkoły w najbliższym mieście i namówić rodziców by Cie tam dowozili, a jeśli nie to może jakaś kumpela także chce uczyć sie hip-hopu i możecie wspólnie jeździć do miasta np. autobusem . Pozdrawiam:)
Trzynastolatka o blong włosach i ciemno-niebieskich oczach. Uwielbia czytać. Lubi pisać limeryki, oglądać filmy, słuchać muzyki i tworzyć grafike komputerową. Jej ulubione książki to: Saga Zmierzch oraz Warto marzyć. Po wakacjach idzie do gimnazjum. Ma królika który zwie się Rudzia. Nie lubi chamskich ludzi którzy uważają się za lepszych od innych.

Chcesz ją lepiej poznać? Pisz na skype: kaarolinaa9

DomiNikki
Ilość wiadomości: 90
Dodano: 2009-08-06 10:03:58
Hmm.... Może w Twojej szkole jest jakieś kółko taneczne albo coś? Poszukaj, może jednak jest. Jak nie, to może jakaś twoja koleżanka dobrze tańczy hip-hop? Hmmm, nie wiem.

Pestka13
Ilość wiadomości: 93
Dodano: 2009-08-06 11:45:44
Pewnie nie będę jedyną, która tak napiszę, ale wpisz w wujku-Google nazwę pobliskiej miejscowości, może tam są organizowane jakieś zajęcia? Pewnie nie byłoby to tak daleko przejechac się rowerem w jedną i drugą stronę, albo poprosic rodziców o podwożenie raz w tygodniu? Porozmawiaj z nimi, powiedz, że to Twoja wymarzona pasja, że nie chcesz, aby mieszkanie na wsi Cię ograniczało. Na pewno jest jakieś wyjście ;)!

Agatuś;)
Ilość wiadomości: 38
Dodano: 2009-08-06 13:34:05
To masz zupelnie ten sam problem co ja... Ja kocham hip-hop i od dawna chcialabym sie go uczyc (mysle tez jeszcze o break dance) ale niestety jestem ze wsi i nie mam takich mozliwosci. Do takiego miasteczka jest 20km ale tam raczej nie ma takich lekcji, a do takiego wiekszego, w ktorym sa jest ponad 40km a to juz troche za daleko...

someday_108
Ilość wiadomości: 2
Dodano: 2009-08-06 15:02:35
Może ja spróbuję Ci pomóc? ;)
Przede wszystkim tańcz sama. Włącz muzykę i staraj się tańczyć w jej rytm. Jeśli nie bardzo Ci to odpowiada, wciągnij do tego koleżankę! Jeśli mieszkasz niedaleko miasta zorientuj się w Internecie, czy są tam w najbliższym czasie jakieś warsztaty, lub działa grupa taneczna. Może akurat to coś dla Ciebie? Podpatruj na różnych stronach w necie układy hip hopowe i staraj się zapamiętać poszczególne ruchy. Ćwicz, ćwicz, ćwicz! A przede wszystkim: uwierz w siebie! ;)
Pozdrawiam! Mam nadzieję, że pomogłam chociaż trochę ;]

Miszelka
Ilość wiadomości: 2
Dodano: 2009-08-06 16:16:39
Hej, jeśli chodzi o taniec to mam dla ciebie rade.
Ja kiedyś też mieszkalam tam, gdzie nie ma zadnej szkoly tańca, ale wpadlam na pomysl i poszperalam na youtube poszukalam czegos zwiazanego z tańcem Hip-Hopu i znalazlam dlugo ogladalam potem zaczelam nasladowac nie wychodzilo mi to zbyt dobrze, no ale po pewnym czasie, zauwazylam jak wyglada moj taniec, byl wspanialy.
Juz teraz chodze do szkoly tanca bo sie przeprowadzilam i jak cos to nie sluchaj innych ze jestes za slaba na taniec ani nic podobnego bo kazdy moze sie nadawac do tego mnie przezywali tak bo jeste najmlodsza w grupie i co?
po kilku wystepach galy im opadly,
 pozdro;*

AmericanDreams
Ilość wiadomości: 165
Dodano: 2009-08-06 17:11:51
Hej. ;* ;)

Możesz jakby sama " się uczyć"  hip-hopu. ;)
Popatrz na youtube hip-hop.
I wymyślaj sama układy w domu i tańcz. ;)

Powodzenia. ;] ;*
Tout simplement aime-moi comme personne avant... Tout simplement sois...:*:*

1 | 2    

Kolejny numer

Kolejny numer

lipcowa "13" już 15 czerwca!

Nie przegap!!!

więcej

Facebook

Kalendarium

dzisiejsza
data :