Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość
MissySippy
Ilość wiadomości: 150
Dodano: 2012-02-04 11:45:13
Heyka! Zdecydowałam się zrobić tatuaż. Ma to być Yin Yang a'la ten od Mariusza Pudzianowskiego na ramieniu. Jestem już zdecydowana, więc nie piszę, by prosić was o radę, ale żeby poznać wasze zdanie o prawdziwym tatuażu, gdy jest się nastolatkiem. A może ma któraś ? 
Jeszcze nie widziałam tu takiego tematu, a sądzę, że jest ciekawy.

;****

missmissouri
Ilość wiadomości: 3
Dodano: 2012-02-19 11:22:36
 Nie nie mam , ale w przyszlosci napewno :D 

agacior
Ilość wiadomości: 74
Dodano: 2012-02-22 16:05:43
nie posiadam i może w przyszłości zrobię sobie jakiś, ale na pewno nieduży, raczej drobny i osobisty napis czy coś.

Hello_Klaudusia97
Ilość wiadomości: 215
Dodano: 2012-02-22 18:25:33
Moje zdnaie na temat tautaży? Zależy w jakim są miejscu, jaką mają wielkość oraz co na nich jest, co oznaczają. Ogólnie sądzę, że u nastolatków - szpecą.

Wiem, że wiele osób nie myśli przyszłościowao, ale pomyśl, jak taki tatuaż będzie wyglądał, gdy będziesz w podeszłym wieku, kiedy skóra będzie już obwisła... RAczej nieciekawie. Rozważyłąbymn również czy będzie Cię stać na ewentualne go usunięcie.
Przyjacielska, rozmowna, śmiała, odważna, indywidualistka, w poczuciem humoru, wyrozumiała, rzadko mająca wyczucie chwili.

Rita_7
Ilość wiadomości: 187
Dodano: 2012-02-23 12:44:50
Ja popieram hello_klaudusie. Według mnie tatuaż nie jest do niczego potrzebny, tak samo zresztą jak kilkanaście kolczyków w jednym uchu, [pirsing], kolczyki w języku czy na twarzy. Moim zdaniem to po prostu żle wygląda i już. Ale skoro jesteś już zdecydowana to zrób, ale właśnie najlepiej mały i w profesjonalnym studiu bo inaczej łatwo o zakażenie. Choć ja bym ci radziła nie robić od razu stałego ale np taki "odnawialny". Kidyś już dawno temu syłyszałam o tatuażach, które się zmywają po jakims tam określonym czasie. Moze spróbuj tak, bo jak potem zmienisz zdanie to zawsze łatwiej bd go usunąc, a jeśli bd dalej pzrekonana to na stałe mozesz zrobić zawsze:)
*Dojrzała? Nie zawsze wychodzi...
*Egoistka? Nie przejdę obojętnie, jeśli komuś dzieje się krzywda..
*Małomówna? Tylko jesli nie mam nic do powiedziedzenia...
*Skromna? To zaleta...
*Niska samoocena? Bogaty system wartości...
*Wrażliwa? Nieraz za bardzo...
*Słaba? To tylko pozory...
*Pewna siebie? Jedno słowo i już nie...
*Chodzę własnymi drogami? Czekam aż znajdę tę którą bedę mogła z kimś dzielić...
*Ambitna? Wystarczy jedno niepowodzenie...
*Cierpliwa? Łatwo się denerwuję...
*Wyrafinowana? Zależy dla kogo...
*Brak własnego zdania? Kazdy je ma...
*Smutna? Kiedy jest mi żle...
*Zdradzająca czy zdradzana? Wierna i ufna...
*Dobrze się uczę? Tak, szczególnie na błędach...
*Wierząca? Wiara nadaje życiu sens...

ZAPRASZAM NA MÓJ NOWY BLOG NA KTÓRYM ZACZEŁAM PISAĆ OPOWIADANIE:)
http://wiaramiloscnadziejaicodziennosc.bloog.pl/

MissySippy
Ilość wiadomości: 150
Dodano: 2012-02-23 15:00:43
Ja akurat myślę bardzo przyszłościowo - wszystko przemyślałam i jestem pewna, że dobrze robię. Dla mnie taki tatuaż to ozdoba. Jak będę w podeszłym wieku i będę mieć obwisłą skórę to zawsze go mogę zakryć,dlatego też na ramieniu chcę go zrobić. Czy mnie będzie stać na usunięcie go ? - Nie po to go robię, żeby usunąć. A z henny ? - Można dostać uczulenia i potem miałabym dopiero problem, bo w mojej farbie do włosów ona jest i nie mogłabym już jej używać.
Po to właśnie idę do profesjonalnego studia tatuażu, żeby mieć pewność, że będzie to bezpieczne
i dobrze wykonane.

Kolejny numer

Kolejny numer

lipcowa "13" już 15 czerwca!

Nie przegap!!!

więcej

Facebook

Kalendarium

dzisiejsza
data :
18
MAJ