|
MissySippy
Ilość wiadomości: 150
|
Dodano: 2012-02-04 11:45:13
Heyka! Zdecydowałam się zrobić tatuaż. Ma to być Yin Yang a'la ten od Mariusza Pudzianowskiego na ramieniu. Jestem już zdecydowana, więc nie piszę, by prosić was o radę, ale żeby poznać wasze zdanie o prawdziwym tatuażu, gdy jest się nastolatkiem. A może ma któraś ?
Jeszcze nie widziałam tu takiego tematu, a sądzę, że jest ciekawy. ;**** |
|
|
missmissouri
Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2012-02-19 11:22:36
Nie nie mam , ale w przyszlosci napewno :D
|
|
![]() agacior Ilość wiadomości: 74
|
Dodano: 2012-02-22 16:05:43
nie posiadam i może w przyszłości zrobię sobie jakiś, ale na pewno nieduży, raczej drobny i osobisty napis czy coś.
|
|
![]() Hello_Klaudusia97 Ilość wiadomości: 215
|
Dodano: 2012-02-22 18:25:33
Moje zdnaie na temat tautaży? Zależy w jakim są miejscu, jaką mają wielkość oraz co na nich jest, co oznaczają. Ogólnie sądzę, że u nastolatków - szpecą.
Wiem, że wiele osób nie myśli przyszłościowao, ale pomyśl, jak taki tatuaż będzie wyglądał, gdy będziesz w podeszłym wieku, kiedy skóra będzie już obwisła... RAczej nieciekawie. Rozważyłąbymn również czy będzie Cię stać na ewentualne go usunięcie.
Przyjacielska, rozmowna, śmiała, odważna, indywidualistka, w poczuciem humoru, wyrozumiała, rzadko mająca wyczucie chwili.
|
|
![]() Rita_7 Ilość wiadomości: 187
|
Dodano: 2012-02-23 12:44:50
Ja popieram hello_klaudusie. Według mnie tatuaż nie jest do niczego potrzebny, tak samo zresztą jak kilkanaście kolczyków w jednym uchu, [pirsing], kolczyki w języku czy na twarzy. Moim zdaniem to po prostu żle wygląda i już. Ale skoro jesteś już zdecydowana to zrób, ale właśnie najlepiej mały i w profesjonalnym studiu bo inaczej łatwo o zakażenie. Choć ja bym ci radziła nie robić od razu stałego ale np taki "odnawialny". Kidyś już dawno temu syłyszałam o tatuażach, które się zmywają po jakims tam określonym czasie. Moze spróbuj tak, bo jak potem zmienisz zdanie to zawsze łatwiej bd go usunąc, a jeśli bd dalej pzrekonana to na stałe mozesz zrobić zawsze:)
*Dojrzała? Nie zawsze wychodzi...
*Egoistka? Nie przejdę obojętnie, jeśli komuś dzieje się krzywda.. *Małomówna? Tylko jesli nie mam nic do powiedziedzenia... *Skromna? To zaleta... *Niska samoocena? Bogaty system wartości... *Wrażliwa? Nieraz za bardzo... *Słaba? To tylko pozory... *Pewna siebie? Jedno słowo i już nie... *Chodzę własnymi drogami? Czekam aż znajdę tę którą bedę mogła z kimś dzielić... *Ambitna? Wystarczy jedno niepowodzenie... *Cierpliwa? Łatwo się denerwuję... *Wyrafinowana? Zależy dla kogo... *Brak własnego zdania? Kazdy je ma... *Smutna? Kiedy jest mi żle... *Zdradzająca czy zdradzana? Wierna i ufna... *Dobrze się uczę? Tak, szczególnie na błędach... *Wierząca? Wiara nadaje życiu sens... ZAPRASZAM NA MÓJ NOWY BLOG NA KTÓRYM ZACZEŁAM PISAĆ OPOWIADANIE:) http://wiaramiloscnadziejaicodziennosc.bloog.pl/ |
|
|
MissySippy
Ilość wiadomości: 150
|
Dodano: 2012-02-23 15:00:43
Ja akurat myślę bardzo przyszłościowo - wszystko przemyślałam i jestem pewna, że dobrze robię. Dla mnie taki tatuaż to ozdoba. Jak będę w podeszłym wieku i będę mieć obwisłą skórę to zawsze go mogę zakryć,dlatego też na ramieniu chcę go zrobić. Czy mnie będzie stać na usunięcie go ? - Nie po to go robię, żeby usunąć. A z henny ? - Można dostać uczulenia i potem miałabym dopiero problem, bo w mojej farbie do włosów ona jest i nie mogłabym już jej używać.
Po to właśnie idę do profesjonalnego studia tatuażu, żeby mieć pewność, że będzie to bezpieczne i dobrze wykonane. |
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
2012-05-19