![]() karioka14 Ilość wiadomości: 890
|
Dodano: 2010-09-02 19:46:59
Słuchajcie, jestem fanką książek Adama Bahdaja, a szczególnie ,,Stawiam na Tolka Banana". Uwielbiam też oczywiście serial o tym samym tytule. Czy ktoś też to lubi? Czuję, że nikt tego nie lubi, ale pytam, bo wiem, że to forum dla Was, wyjątkowych ; **
,,Życie trzeba przeżyć godnie, bo jest tylko jedno"
ks. Jerzy Popiełuszko Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą. http://wiaralaczynasmiedzysoba.bloog.pl |
|
![]() paola132 Ilość wiadomości: 40
|
Dodano: 2010-09-03 16:16:27
Nie wiem czy to ten film ale ma chyba podobny tytuł taki czarno biały ja go uwielbiam oglądałam go z milion razy śmieszny taki stary ale ja wam się przyznam że nie lubie czterej pancerni i pies jak dla mnie to 12 razy w telewizji kablowej to za dużo... ale banana lubie!!! kocham!
..Nigdy nie wiesz co bedzie jutro więc spraw aby kazda chwila była najlepsza ... poczuj że może być ostatnia ...
|
|
![]() koti10 Ilość wiadomości: 26
|
Dodano: 2010-09-03 18:10:48
Muszę Ci powiedzieć, że ksiązki nie czytałam, ale widziałam film, a raczej serial ( mam go nawet na płycie) i bardzo mi sie podobał :)pocieszę Cię , ze moja koleżanka z klasy też go lubi. Kiedyś oglądałam dużo innych starych seriali i pamietam że bardzo lubiłam również"Podróż za jeden uśmiech". Co o tym sądzisz?
|
|
![]() karioka14 Ilość wiadomości: 890
|
Dodano: 2010-09-05 18:17:44
Do Koti10 Co sądzę o podróż za jeden uśmiech? Świetne, śmieszne, czytałam też książkę :D Tak, tak, pocieszyłaś mnie ;*
Jak chcesz to pisz jeszcze na to pytanie :)) Jeszcze raz dziękuję ! ! ! ;**
,,Życie trzeba przeżyć godnie, bo jest tylko jedno"
ks. Jerzy Popiełuszko Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą. http://wiaralaczynasmiedzysoba.bloog.pl |
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
2012-02-13