Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość

nasculina
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-08-04 12:21:44
zgadzam się z poprzedniczką. przecież wygodniej jest rozmawiać przez gg! a poza tym.. może możnaby utowrzyć osobny post, na którym ludzie mogliby reklamowac swoje blogi, co? to nie jest zły pomysł, nie?!

superr pomysł.! ^^
poprostu Ja.!

natasha996
Ilość wiadomości: 18
Dodano: 2011-04-28 17:00:40
Zgadzam się! jestem na forum ale tak na prywatnie nie mogę popisać z jakąs koleżanka czy coś,przeciez fora są własnie od tego,moze dałoby sie zrobić takie coś ze mozna do siebie wysyłać prywatne wiadomości albo cos w tym stylu?zebysmy mialy kontakt do siebie skoro nie mozna w postach dawać takich rzeczy.
Równiez sie zgadzam z tym że mogłby być jakis oddzielny post czy cos w tym stylu gdzie mozna reklamować itd..
pozdrawiam ;)) 
http://xmuliniaraa.blogspot.com/

lilia112
Ilość wiadomości: 16
Dodano: 2011-05-20 13:23:04
jak dla mnie to numery gg mozna by bylo podawac. powinno sie tez dac wysylac wiadomosci prywatne, a logujac sie mozemy tylko i wylacznie korzystac z forum i nic wiecej. jestem za podawaniem gg i wysylaniem pryzwatnych wiadomosci. a wy?;] 

mwalusiak
Ilość wiadomości: 445
Dodano: 2011-05-20 15:40:02
A my (redakcja) nie jesteśmy w stanie zapewnić użytkownikom bezpieczeństwa, jeśli będą podawali swoje dane. Wasze bezpieczeństwo jest dla nas na tyle ważne, że punkty regulaminu dotyczące niepodawania danych umożliwiających identyfikację bądź nagabywanie Was przez obcych ludzi nie zostaną zmienione.

karioka14
Ilość wiadomości: 890
Dodano: 2011-05-20 20:42:24
A my (redakcja) nie jesteśmy w stanie zapewnić użytkownikom bezpieczeństwa, jeśli będą podawali swoje dane. Wasze bezpieczeństwo jest dla nas na tyle ważne, że punkty regulaminu dotyczące niepodawania danych umożliwiających identyfikację bądź nagabywanie Was przez obcych ludzi nie zostaną zmienione.

a może to i dobrze.. ;)
,,Życie trzeba przeżyć godnie, bo jest tylko jedno"
ks. Jerzy Popiełuszko

Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą.

http://wiaralaczynasmiedzysoba.bloog.pl

misia5
Ilość wiadomości: 570
Dodano: 2011-08-21 17:02:59

a może to i dobrze.. ;)

z jednej strony dobrze ale z drugiej..nie mamy jak sie skontaktowac..
a i jeszcze zapomnialam sie zapytac, jezeli nie mozemy podawac swoich numerow gg, to dlaczego w edycji profilu jest MIEJSCE NA NUMER GG??? w ogole nie rozumiem tego ;/
"Jeżeli każdy z was ma siłę
przezwyciężania własnych przesądów,
jeżeli każdy z was posiada odwagę miłości
-to istnieje w świecie wielka nadzieja."
Roaul Follereau

"Nikt nie może wykuć szczęścia swojego życia,
można wykuć tylko szczęście chwili."
Karl H. Waggerl

http://booksfilmsstarsandwhatelse.bloog.pl/

1 | 2 

Kolejny numer

Kolejny numer