|
Ilość wiadomości:
|
Dodano: 2010-02-07 23:21:08
Kochane forumowiczki, to ja, wasza moderatorka :)
Chcę wam przypomnieć, że niestety zgodnie z regulaminem nie publikujemy numerow GG, adresów blogow oraz stron internetowych. Nie podawajcie ich w waszych postach!!! |
|
![]() Paulaa Ilość wiadomości: 49
|
Dodano: 2010-02-14 11:18:25
Bo ?
O sobie
...Dla tej chwili poświęcasz każdą chwile Dla niej są najpiękniejsze motyle Ta chwila… Ją stworzyłeś właśnie ty Mnie okłamiesz ale jej nigdy… Piszę piosenki (; Dbam by komp nie był długo sam (; I żeby tracić kasęęę z konta (; Atrakcyjna- zależy od gustu... Bogata i Biedna- dla bogatych biedna,dla biednych bogata... Cudna- jak każdy gdy się uśmiecham... Dobra-dla zwierząt... Fajna-dla jednych tak dla innych nie... Głupia-dla jedych nie dla innych tak... Hałaśliwa-bywa... Ignoratnka-gdy się wkurzam... Jakaś-dla każdego inna... Kochliwa-czasem za bardzo... Lekkomyślna-często... Łakoma- na truskawki (; ... Mądra-w tym co nie potrzeba Nowa-w różnych dziedzinach... Prawdziwa-nie sztuczna Realistka-która czasem [często] gubi się w marzeniach... Słucha-gdy mówią coś przyjaciele... Uparta-w ważnych sprawach nigdy nie ustępuję... Ważna-dla osób,które mnie kochają... Zafajna-dla niektórych... Konie ;* |
|
![]() Marta04700 Ilość wiadomości: 67
|
Dodano: 2010-06-24 17:45:55
;]
.:)
|
|
![]() Kasioli Ilość wiadomości: 62
|
Dodano: 2010-06-24 20:29:12
To forum, tu się wypowiadasz, a nie reklamujesz blogi ^^
Jestem
marzycielką, romantyczką i wielbicielką szczęśliwych zakończeń nie tylko w f ilmach;) |
|
![]() Miss154 Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-06-25 16:46:27
A poza tym to troche głupio, że część forum zapchana jest reklamami. Przecierz czytanie tego jest męczące!! I zajmuje dużo czasu... ;)
Marzymisiękoniknabiegunach.......orazróżowa,balowasukienka...
|
|
![]() Misia-13 Ilość wiadomości: 116
|
Dodano: 2010-07-08 13:06:36
A poza tym to troche głupio, że część forum zapchana jest reklamami. Przecierz czytanie tego jest męczące!! I zajmuje dużo czasu... ;) Masz racje!
Jestem
walnięta i głupia, nieatrakcyjna gruba i brzydka |
|
![]() Olkaa090 Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2010-07-09 10:51:16
A poza tym to troche głupio, że część forum zapchana jest reklamami. Przecierz czytanie tego jest męczące!! I zajmuje dużo czasu... ;) Zgadzam się
BoO$wIaTzWaRioOwałł..!!RoObIiSięCorAzZbArDzIejSzAlOonYYaToOwSzYstKoPrzEezcIiebiEee..!!;**<3
|
|
![]() Samka200 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-07-18 00:42:55
Jak dla mnie to podanie gg to nie reklama... może niektóre dziewczyny chciałyby poznać kogoś nowego więc wygodniej jest na gg... to nie to samo co blogi albo inne stronki...
|
|
![]() regus Ilość wiadomości: 21
|
Dodano: 2010-07-24 20:29:35
zgadzam się z poprzedniczką. przecież wygodniej jest rozmawiać przez gg! a poza tym.. może możnaby utowrzyć osobny post, na którym ludzie mogliby reklamowac swoje blogi, co? to nie jest zły pomysł, nie?!
|
|
![]() daria Ilość wiadomości: 19
|
Dodano: 2010-08-02 13:00:58
zgadzam się z poprzedniczką. przecież wygodniej jest rozmawiać przez gg! a poza tym.. może możnaby utowrzyć osobny post, na którym ludzie mogliby reklamowac swoje blogi, co? to nie jest zły pomysł, nie?! zgadzam się ;)
. gwałtownych uciech i koniec gwałtowny .
Robert kocham Cię jesteś booski ;***** |
|
|
1 | 2
|
||
|
dzisiejsza
data : 3
WRZESIEŃ
miesiąc : WRZESIEŃ 2010
|