![]() rachi1 Ilość wiadomości: 73
|
Dodano: 2010-01-16 23:52:31
tak zgadzam sie z toba. to jest bez sensu
|
|
![]() tweety96 Ilość wiadomości: 24
|
Dodano: 2010-02-09 21:04:50
no u mnie też caaaały czas słysze słowo "żal" xD to mnie troche wkurza gdyż iż ponieważ to się ciągnie od 6 klasy a teraz jest drugi semestr kl1 gima ...;p
albo : -żal mi Cie -mi Ciebie bardziej itp. xD takie to są mądre rozmowy^^ a ostatnio jeszcze "iks de mi cie" a wzrok do tych zwrotów : jakby ktoś kogoś "mierzył" + uśmiech wariata xD ;D pozdro ;d
:*
Take my hand tonight. Let's not think about tomorrow. Take my hand tonight. We can find some place to go. Cause our hearts are locked forever. And our love will never die ! www.kamolaxd.fbl.pl :) |
|
![]() cytrynKa_975 Ilość wiadomości: 72
|
Dodano: 2010-02-14 18:10:17
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIENAWIDZĘ TEGO SŁOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam taką jedna kumpelę, właściwie nawet przyjaciółkę, znamy sie od zerówki, kiedyś byłyśmy nierozlączne, ale teraz juz nie lubimy sie tak bardzo, w każdym razie jest fajna, ale ostatnio wszystko zaczęło jej zwisać, ciągle mówi żal, żal mi go, żal mi ciebie....Jak ja tego nie cierpię! mam jeszcze parę takich osób, co to ciagle mówią, ale z nimi nie znam sie tak dobrze i tak często nie spotykam jak z tą dziewczyną, więc u niej mnie to drażni najbardziej. Całe szczęście nie mówia tego juz tak często jak w zeszłym roku, wtedy jeden nauczyciel nawet zabronił mówić tak na swoich lekcjach, bo niektórzy chłopcy co drugie zdanie wtrącali nieodłączny żal
"Mrocznyjestcień,gdzieWargulśpi,
Mokry,czarnyjaktusz. Dzwonsmutnodzwoni:raz-dwa-trzy, Gdywbagnietonieszjuż. Utonieszwmule,oniebaczny! Gdystukaszdoichdrzwi, Gargulcówuśmiechcośdziwaczny Tensekretzdradzici. ZagóramiMerlok,zanajdalszązdróg, Wponurejdolinieczyhasmętnywróg. Nadbrzegiembajora,gdziezamierawiatr Bezsłońcaigwiazd-toWarguliświat." JohnRonaldReuelTolkien,"Wargule" |
|
![]() SkopioVana Ilość wiadomości: 30
|
Dodano: 2010-02-16 19:09:54
Żal.pl to teraz powszechnie używany wyraz.Mi tam jakoś nie przeszkadza ale u mnie w klasie większość dziewczyn jest na serio nieżle .... Przychodzisz normalnie do szkoły.One już stoją i patrzą na twoje ciuchy itd. Potem zaczynają się texty stylu:,,Żal mi ciebie dziecko!Nie umiesz się ubrać.Nawet nie wiesz co to jest H&M!'' To jest ŻALOWE :D
Heeeeej
|
|
![]() AlkaNH Ilość wiadomości: 16
|
Dodano: 2010-02-17 12:23:59
Heh u mnie w klasie jest taki chłopak (powiedzmy Kuba). Ciągle chodził i mówił żal. Założyłam się nawet z kumpelą, że powiem mu "powiedz coś" , a on odpowie żal. Wygrałam ;D xD
Wkońcu w szatni powiedział, że go to już nie fascynuje... Koniec z "żalem" ;( xP Teraz jak nauczycielka zabiera mu zeszyt to puszcza tekst: "Bozia paną pokarła", albo "Z bogiem" itp. To o Bozi lepsze ;DDD |
|
![]() Nicky Ilość wiadomości: 5
|
Dodano: 2010-02-18 14:35:32
Słowo żal wyraża smutek lub skruchę , ale tak samo i umnie jest już denerwujące T.T ;( !! Ale lepsze mówienie ,,żal mi cie '' niż bluzgi itp. xD
|
|
![]() Czino13 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-02-19 19:08:12
Teraz to słowo zostało bardzo modnym i bardzo, według mnie, denerwującym dodatkiem.
Nie lubię jak ktoś tak mówi, bo właśnie to jest dopiero ten 'żal'. Ludzie, którzy tak mówią są po prostu zazdrośni i nie mają w ogóle słownictwa. Wiesz, zatyka ich i nie wiedzą, co powiedzieć. Po prostu ja to albo ignoruje albo coś odpalam. Ale przeważnie powalam wzrokiem xD Jakoś tak mi wychodzi...
Forever young .
|
|
![]() springly Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-02-20 09:53:17
U mnie prawie każdy w klasie stosuje te słowa, nawet mi zdarza się czasem powiedzieć: ,,żal!". ;) Powiem Wam, jako ciekawotkę: w jednej z klas w mojej szkole w regulaminie pisze: ,,nie stosować słowa: ,,żal"!". ;D
Mam 14 lat, interesuję się sportem, modą, urodą, chłopakami, przyjaźnią - czyli tym, czym interesuję się każda dziewczyna. Słucham zespołu Depeche Mode i happysad. Moim ulubionym filmem jest film ,,Galerianki", a ulubionym serialem - ,,Dr House". Kupuję Trzynastkę, Dziewczynę, nie raz Twista, od czasu do czasu Bravo i Bravo Girl.
Chcesz wiedzieć więcej? Pisz na mój nr. GG - 20566723! |
|
![]() Judaszka Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-03-17 08:29:37
U mnie też króluje żal i sama go nadużywam że tak powiem ;P
Wszyscy mówią żal, nawet jak nie ma jakiegoś żalu... ^^
'jestem hardkorem, jestem kaskaderem, robię w holiłudzie, mam na to certyfikaty cztery'
|
|
![]() Ruudzieelec Ilość wiadomości: 11
|
Dodano: 2010-05-18 01:54:49
Nie wierzę,że wy same nigdy nie "żalujecie".
Ja osobiście jestem uzależniona od używania zwrotów "żal","lol","ale urwał" i "omg!".
'- Czemu taka jesteś?
- Jaka? - Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? - Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny, które znasz.' Właśnie. |
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|