![]() kaska3182 Ilość wiadomości: 90
|
Dodano: 2011-08-31 13:59:29
Szczerze? Niewiele pamiętam ;) Ale wiem, że na pewno było lepiej niż to sobie wyobrażałam. Naprawdę, wtedy, te 2 lata temu (teraz idę do3gim.) też tak jak Ty bałam się tego strasznie (pomimo, że miałam straszą o 2lata siostre w gim.) i myślałam, że to będzie nagorszy dzień w moim życiu. A tak naprawdę poszło o wiele lepiej. I nie ma się czym zamartwiać, pójdzie Wam gimnazjalistki jak z płatka ;) Życze Wam powodzenia i nie ma sie czego bać, pozdrawiam ;*
|
|
![]() susie9 Ilość wiadomości: 143
|
Dodano: 2011-09-04 11:28:49
Piątek był moim pierwszym dniem w gimnazjum. Poszłam do szkoły na luzie i tak czułam się przez wszystkie lekcje. A jeśli chodzi o kocenie tp stanęło na 'kici kici' i popisanych rękach ('kicia'). ;)
Jestem sobą! Szaloną, zwariowaną, bezpośrednią nastolatką ;D Mam 170 cm i wspaniałą przyjaciółkę Idulkę.. :* Razem potrafimy zrobić wiele szalonych rzeczy :D
Moje motto: ,,Wiem, że nic nie wiem" /Sokrates/ oraz ,,Daj mi punkt oparcia, a poruszę ziemię" /Archimedes/ A poza tym uwielbiam pewne zdanie z mego wiersza: ,,Świat znów u mych stóp Ale ja wolę skakać do nieba Taka jestem szczęśliwa" Opisuje... Właśnie mnie! |
|
![]() janka10 Ilość wiadomości: 111
|
Dodano: 2011-09-08 17:45:47
A ja mam najlepiej, bo nie zmieniłam szkoły ani klasy, moje gimnazjum jest połączone z podstawówką!
Niech nam obce chwalą wzory
Niemce, Szwedy, Angielczyki - Nie nauczą nas pokory Czarcie ich praktyki! Niechaj słucha się litery Kto się nie ma za człowieka, Nas za wiarę w zapał szczery Wiekuistość czeka! Rokosz J. Kaczmarskiego "Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur Ave Caesar morituri te salutant! |
|
![]() susie9 Ilość wiadomości: 143
|
Dodano: 2011-09-14 08:45:14
A ja mam najlepiej, bo nie zmieniłam szkoły ani klasy, moje gimnazjum jest połączone z podstawówką! Z jednej strony fajnie, ale z drugiej - kiedy zmieniasz gimnazjum, masz okazję poznać nowych ludzi i nowych nauczycieli, prawda?...
Jestem sobą! Szaloną, zwariowaną, bezpośrednią nastolatką ;D Mam 170 cm i wspaniałą przyjaciółkę Idulkę.. :* Razem potrafimy zrobić wiele szalonych rzeczy :D
Moje motto: ,,Wiem, że nic nie wiem" /Sokrates/ oraz ,,Daj mi punkt oparcia, a poruszę ziemię" /Archimedes/ A poza tym uwielbiam pewne zdanie z mego wiersza: ,,Świat znów u mych stóp Ale ja wolę skakać do nieba Taka jestem szczęśliwa" Opisuje... Właśnie mnie! |
|
![]() agu569 Ilość wiadomości: 12
|
Dodano: 2011-11-22 19:48:12
JA z pierwszego dnia w gimnazjum paiętam tylko HAOS naprawdę pelno bylo wokół mnie ludzi z 3 gimn. którzy coś nam mówili i nawet nie wiedziałam gdzie sie znajduje ale jak sie potem okazało nie było aż tak źle:)
|
|
![]() Klaudia124 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2012-02-03 16:26:23
Mój pierwszy dzień w gimnazjum był naprawdę fajny...poznałam super dziewczyny z którymi mogłam się dogadać już od samego początku, ale też chłopaków i to przystojnych.
|
|
![]() pat1111 Ilość wiadomości: 13
|
Dodano: 2012-04-24 13:10:38
w gimnazujm nie jest tak strasznie :) wiadomo, ze poczatki sa zwykle trudne, ale pozniej jest juz lepiej. masz jakies problemy z nauka? bo w gimnazjum jest ciezko zaczac sie uczyc...
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||