![]() Juliegirl Ilość wiadomości: 58
|
Dodano: 2009-08-30 15:15:00
Wiele nastolatek (podobnie jak ja) idzie do gimnazjum. Czy będzie aż tak strasznie? Opowiedzcie o swoim pierwszym dniu spędzonym w nowej szkole.;]
~"Watashi wa L desu"
~"Ikai wa ikai desu" ~"-BANG! -What the hell was that?! -If I was Kira, you'd be dead now" ~I najbardziej epicka scena w dziejach anime: "Potatu chipu wo tori...TABERU!" xD L > KIRA L > BB L = Mello + Near + Matt ------------------------------------------- Pamiętajcie! Jabłko należy do Ryuuka! Łapy precz Meyer ;) |
|
![]() bezimiennaxd Ilość wiadomości: 24
|
Dodano: 2009-08-31 14:21:12
Nie masz sie czego martwic . ;P
Przynajmniej jak ja rok temu poszlam do gimnazjum bylo ok . ; )) co prawda mam taka klase ze szkoda gadac jestesmy kompletnie niezorganizowani . ;/ jak chodzi o 'kocenie' to u nas zle nie bylo . ;P tylko jak szlismy korytarzem bylo 'kici kicii' .
No to taak . ;D
Słucham rocka . Rock to poprostu moje zyciee :)) . bez niego nie potrafie zyc ;] Kocham 30 Seconds To Mars . <3 Oprocz tego to ubostwiam panow Leto . ;D Czyli panow z zespolu powyzeej ;DD |
|
![]() sloneczkoo13 Ilość wiadomości: 24
|
Dodano: 2009-08-31 15:55:34
U mnie tez nie bylo strasznie ;) i uwarzam ze tak bardzo to nie ma sie czego bac :)
Pozdro ;) |
|
![]() Mitchie Ilość wiadomości: 140
|
Dodano: 2009-08-31 16:36:28
Z tego, co widzę, to wiele osób obawia się swojego pierwszego dnia w gimnazjum, a tak naprawdę - nie ma czego. Owszem, następują niewielkie zmiany - nowe otoczenie, szkoła, więcej przedmiotów i nauki, ale nie jest tak źle, uwierzcie. Myślę, że po 2 tygodniach każda z Was będzie już obeznana co i jak, będzie wiedziała, którzy nauczyciele są w porządku, a których lepiej omijać, zawrze nowe znajomości. Życzę powodzenia ;)
|
|
|
lubiekisiel
Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2009-08-31 19:33:34
eee spoko będzie :)
U mnie kocenia nie było, tylko kici kici na korytarzach, a to tylko olać i tyle. Hmmm... no chyba że ubierzesz na rozpoczęcie roku 10cm szpilki, krótką różową spódniczkę, top bez pleców i okulary przeciwsłoneczne -wtedy może być gorzej xD, ale jeśli jesteś "zwykła" tzn, ani nie emo, ani nie barbi itp. to będzie ok. U nas np. była taka akcja Do kolesia z mojej kalsy podchodzi tak z 5 z trzeciej i zaczynają -kocie....? Ten się wystrachał A ci kolesie: -Patrzcie jak sie boi. Polewają z niego i odchodzą :D Więc będzie ok :) |
|
![]() kaja007 Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2009-08-31 20:38:36
W mojej szkole nauczyciele bardzo pilnują, żeby 1 klasiści się dobrze czuli w szkole. Jak zauważyli, że mamy napisy na rękach to się wystraszyli, ale my same chciałyśmy tak dla zabawy, żeby chłopacy już nam nie pisali. U chłopaków u nas ot gorzej przebiega, ale dziewczyny nie miały się czego bać. Na początku chodizlismy w malych grupkach, bo w grupie raźneij i sie czuliśmy bezpieczniej, ale starsi nie zwracli an nas uwagi po kilku miesiącach nawet się zaprzyjaźniliśmy. Na poczatku lpeije nie podpaść jeśli sa takie typy że lubią sie wyżywać na młodszych, ale tak to nie ma sie czego bać.
|
|
![]() Decka Ilość wiadomości: 36
|
Dodano: 2009-09-01 20:36:57
Ok ja opisze cały dzień;) (poszłam teraz do gimnazjum)
O 8 była msza(kościoł strasznie mały). Potem poszliśmy do szkoły no i przywitanie uczniów, nauczycieli, przemowy.. nudy!. Potem jeszcze było przedtawienie.. Niezłe. xD Następnie wszyscy poszli do klas, zostały tylko 1 klasy. Zostaliśmy podzieleni itp. Ja jestem bardzo zadowolona z klasy. Razem ze mną chodzą jeszcze 4 osoby z podstawówki. Razem jest nas 24. Pani nawet OK (ale zobaczymy później jak będzie). Wygląd klasy nawet, tylko strasznie dużo takich 'starych' przedmiotów(taie co nasze babcie używały. xD). I jestem w 1D! (chciałam być) i razem ze mną chodzi moja dobra kumpelka:) No i trzech chłopcow własnie z podtawówki. Też spoko. :) A pozostałym nie mam co powiedzieć bo ich jeszcze dobrze nie znam:). Pozdrawiam.. ;*
Trzynastolatka o blong włosach i ciemno-niebieskich oczach. Uwielbia czytać. Lubi pisać limeryki, oglądać filmy, słuchać muzyki i tworzyć grafike komputerową. Jej ulubione książki to: Saga Zmierzch oraz Warto marzyć. Po wakacjach idzie do gimnazjum. Ma królika który zwie się Rudzia. Nie lubi chamskich ludzi którzy uważają się za lepszych od innych.
Chcesz ją lepiej poznać? Pisz na skype: kaarolinaa9 |
|
![]() Amki Ilość wiadomości: 13
|
Dodano: 2009-09-01 20:58:14
Ja od dziś jesten w katoliku. w mojej klasie jest 14 osób w czym 4 dziewczyny. a jednak się cieszę. mam nadzieję że będzie fajnie. trzymajcie kciuki.
|
|
|
melka128
Ilość wiadomości: 46
|
Dodano: 2009-09-02 15:34:28
Dziś spędziłam pierwszy dzień w 1 kl. gim.^^
Było ok, tylko na przerwach wołali do nas 'kici kici' i tyle ;) |
|
|
melka128