![]() Zuza_ Ilość wiadomości: 23
|
Dodano: 2010-03-28 16:02:36
W wieku 12 lat, ale bez języka . :)
Było całkiem fajnie, prawdopodobnie na początku marca, na przystanku .. w pobliżu szkoły
Optymistkaa, żyjąca we własnym świecie ! <3
|
|
![]() ibiz Ilość wiadomości: 108
|
Dodano: 2010-05-27 17:19:43
Ja mam 14 i też się nie całowałam :)
chociaż już bym chciała ;/
"Miłość jest jak tama. Jeśli pozwolisz, aby przez szczelinę sączyła się strużka wody, to w końcu rozsadza ona mury i nadchodzi taka chwila, w której nie zdołasz opanować żywiołu. A kiedy mury runą, miłość zawładnie wszystkim. I nie ma wtedy sensu zastanawiać się, co jest możliwe, a co nie, i czy zdołamy zatrzymać przy sobie ukochaną osobę. Kochać – to utracić panowanie nad sobą."
Paulo Coelho — Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam |
|
![]() shanicqua Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-05-28 21:35:54
jeszcze się nie całowałam bo nikt na to nie zasłużył.
mam spore powodzenie u chłopaków, mimo że nie zwracam na nich uwagi. zaczepiają mnie nawet w tramwaju czy pasażu handlowym. jeszcze nie spotkałam żadnego, który specjalnie wyróżniałby się z tej szarej masy podrywaczy, więc jestem sama. z całowaniem się nie spieszyć, nie warto. wierzę że jest mała grupka chłopaków którzy cenią to że dziewczyna nie jest z byle kim, mimo że by mogła. czekam, że takiego spotkam, ale ogólnie nie wiem, czy miłość w naszym wieku jest prawdziwym uczuciem, a całus bez miłości nie ma sensu, ponieważ jest jej ukoronowaniem, a nie precedensem. <33
jak pić, to szampana jak tańcować, to do rana jak zdradzać, to stale jak kochać, to trwale jeśli gardzić, to frajerem jeśli jeździć, to rowerem jeśli skakać, to z radości serce stracić, to z miłości ♥♥♥ no i nie mogę nie dodać jeszcze jednego |
|
|
Martyna0942
Ilość wiadomości: 140
|
Dodano: 2010-05-29 14:40:31
jeszcze się nie całowałam bo nikt na to nie zasłużył. Zgadzam się , i jest podobnie . W skzole mam powodzenie , ale zawsze muwie 'nie' ... Tak naprawde tylko dziewczyny lalki się całowały ( z jezykeim ) ... Ja nei chce 'zmarnować' mojego pierwszego razu na grze w butelke czy ebzuczucia. Głupota. A wogóle zaczpiać dziewczyne na ulicy , przecież nawet się jej nei zna ! Nie rozumeim chłopaków .. :) |
|
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|