Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość

Zuza_
Ilość wiadomości: 23
Dodano: 2010-03-28 16:02:36
W wieku 12 lat, ale bez języka . :)
Było całkiem fajnie,
prawdopodobnie na początku marca, na przystanku .. w pobliżu szkoły
Optymistkaa, żyjąca we własnym świecie ! <3

ibiz
Ilość wiadomości: 108
Dodano: 2010-05-27 17:19:43
Ja mam 14 i też się nie całowałam :)
chociaż już bym chciała ;/
"Miłość jest jak tama. Jeśli pozwolisz, aby przez szczelinę sączyła się strużka wody, to w końcu rozsadza ona mury i nadchodzi taka chwila, w której nie zdołasz opanować żywiołu. A kiedy mury runą, miłość zawładnie wszystkim. I nie ma wtedy sensu zastanawiać się, co jest możliwe, a co nie, i czy zdołamy zatrzymać przy sobie ukochaną osobę. Kochać – to utracić panowanie nad sobą."

Paulo Coelho — Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam

shanicqua
Ilość wiadomości: 0
Dodano: 2010-05-28 21:35:54
jeszcze się nie całowałam bo nikt na to nie zasłużył.
mam spore powodzenie u chłopaków, mimo że nie zwracam na nich uwagi. zaczepiają mnie nawet w tramwaju czy pasażu handlowym. jeszcze nie spotkałam żadnego, który specjalnie wyróżniałby się z tej szarej masy podrywaczy, więc jestem sama. z całowaniem się nie spieszyć, nie warto. wierzę że jest mała grupka chłopaków którzy cenią to że dziewczyna nie jest z byle kim, mimo że by mogła. czekam, że takiego spotkam, ale ogólnie nie wiem, czy miłość w naszym wieku jest prawdziwym uczuciem, a całus bez miłości nie ma sensu, ponieważ jest jej ukoronowaniem, a nie precedensem.

<33
jak pić, to szampana
jak tańcować, to do rana
jak zdradzać, to stale
jak kochać, to trwale
jeśli gardzić, to frajerem
jeśli jeździć, to rowerem
jeśli skakać, to z radości
serce stracić, to z miłości

♥♥♥

no i nie mogę nie dodać jeszcze jednego

Martyna0942
Ilość wiadomości: 140
Dodano: 2010-05-29 14:40:31
jeszcze się nie całowałam bo nikt na to nie zasłużył.
mam spore powodzenie u chłopaków, mimo że nie zwracam na nich uwagi. zaczepiają mnie nawet w tramwaju czy pasażu handlowym. jeszcze nie spotkałam żadnego, który specjalnie wyróżniałby się z tej szarej masy podrywaczy, więc jestem sama. z całowaniem się nie spieszyć, nie warto. wierzę że jest mała grupka chłopaków którzy cenią to że dziewczyna nie jest z byle kim, mimo że by mogła. czekam, że takiego spotkam, ale ogólnie nie wiem, czy miłość w naszym wieku jest prawdziwym uczuciem, a całus bez miłości nie ma sensu, ponieważ jest jej ukoronowaniem, a nie precedensem.

<33

Zgadzam się , i jest podobnie . W skzole mam powodzenie , ale zawsze muwie 'nie' ... Tak naprawde tylko dziewczyny lalki się całowały ( z jezykeim ) ... Ja nei chce 'zmarnować' mojego pierwszego razu na grze w butelke czy ebzuczucia. Głupota. A wogóle zaczpiać dziewczyne na ulicy , przecież nawet się jej nei zna ! Nie rozumeim chłopaków .. :)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 

Kolejny numer

Kolejny numer

marcowa "13" już 16 lutego!

Nie przegap!!!

więcej

Facebook

Kalendarium

dzisiejsza
data :
11
LUTY