![]() amelusia Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-01-30 16:41:07
Mam 13 lat i jeszcze sie niei całowałam . Nikt z mojego rocznika też tego nei robił ... ale i tak bardzo bym chciała .
|
|
![]() karolinaa.3 Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2010-03-08 15:01:24
Hih!:D
Tak. Na urodzinach jak graliśmy w butelkę:P działo się:) |
|
|
agateczka55
Ilość wiadomości: 10
|
Dodano: 2010-03-08 19:23:40
hej proszee o pomoc
dziś szlam korytarze za kubą *_* szłam dosłownie za nim tak blisko jak nigdy ale on sie nagle odwrucil i ... pocałowaliśmy się !!! głupia jestem bo zamiast coś powiedzieć to zrobilam buraka i uciekłam !! co ja teraz zrobie :(( Jak go lubisz i chcesz żeby coś z tego było a wynika z tego co napisałaś że tak to idź do niego i pogadaj szczerze powiedz że troche spanikowałaś i przpraszasz itp.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem
|
|
![]() julianne98 Ilość wiadomości: 56
|
Dodano: 2010-03-15 19:39:00
Jakos watpie zeby to przyszlo samo... Bo ja tez sie jeszcze nigdy nie calowalam i strasznie sie tego boje, a chyba niedlugo do tego dojdzie bo taki chlopak powiedzial ze chcialby mnie pocalowac a on mysli ze ja juz sie calowalam-wszyscy tak mysla, a jak by sie dowiedzieli ze tego nie potrafie to by mnie wysmiali:( ja tez prosze o jakies rady i prosze nie mowcie ze kazdy to umie i ze to samo przyjdzie, ja potrzebuje czegos konkretnego... Dziewczyno, myślisz, że każda dziewczyna i każdy chłopak z twojej klasy ma za sobą pierwszy kiss? Na pewno nie. A pomyśl sama: czy ty chciałabyś pocałować tego chłopaka, tak na serio? Czy to on chce? No, jeśli nie chcesz, to przecież cię chyba nie zmusi :) A jeśli naprawdę chcesz, to nie martw się i za każdym razem miej przy sobie smaczny błyszczyk, bo nigdy nie wiadomo :) I jeszcze jedno: WYLUZUJ, myślisz, że ten chłopak się nie zastanawia, czy ty też chcesz?
Komu.słońce.świeci,temu.gwiazd.nie.potrzeba...
|
|
![]() Lawend Ilość wiadomości: 6
|
Dodano: 2010-03-20 14:39:03
Mam 16 lat. Całowałam się, ale nie uznaję tego za prawdziwy pocałunek. Kolega założył się, ze jak mnie pocałuje to nie będzie coś tam... Było to po szkole, na boisku. Wam tez dizewczyny gratuluję pocałunków :)
|
|
![]() SkopioVana Ilość wiadomości: 30
|
Dodano: 2010-03-20 16:14:14
heh;ja się nie całowałam (tylko w policzek) ale też nigdy nie miałam chłopaka.Jestem najlepszą przyjaciółką chłopaków ale nigdy żaden nie zwrócił na mnie uwagi.Tia..sami przychodzą z problemami typu,,jak ją zagadać ty jesteś dziewczyną to mi powiedz" :pp
Heeeeej
|
|
![]() Kasia01 Ilość wiadomości: 44
|
Dodano: 2010-03-23 22:00:51
Nie całowałam się, mam 13 lat. Ale nie przeszkadza mi to. Pierwszy pocałunek zapamiętuje się na całe życie, i myślę, że warto czekać, aby przeżyć go z jakimś fajnym chłopakiem :) Tak, aby po latach miec miłe wspomnienia. Sądzę, że nie ma co się spieszyć, jeśli chodzi o miłość - na wszystko przyjdzie czas.
|
|
![]() misia111 Ilość wiadomości: 93
|
Dodano: 2010-03-25 19:35:50
Ja też nigdy. (13lat).
Chciałabym trafić na tego jedynego. I dopiero wtedy. Ciekawe jak to jest... Może któraś opowie?
Taniec to moje życie. Dusza. Marzenia.
Żal mi każdej sekundy, którą mogłam poświęcić na jeden taneczny krok. Mały krok dla innych i ogromny dla mnie. |
|
![]() memories. Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-03-26 11:37:54
No ja poraz pierwszy całowałam się w wieku 13 lat. I reczywiście to jakoś samo przyszło ;) Byłam wtedy na dworze z moim chłopakiem [byłym] i tak jakoś wyszło . :p Tak dla formalności stało się to jeszcze w te ferie.
A dla dziewczyn, które czekają na pierwszy raz - Nie śpieszcie się ! Ja w życiu tylko raz się całowałam. Trzeba poczekać po prostu na tego odpowiedniego . ;) |
|
![]() imissyou. Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2010-03-27 21:01:07
Ja jeszcze się nie całowałam.
i nie mam chłopaka. mam 13 lat. w sumie to już kilkunastu chłopaków prosiło o chodzenie. ale to nigdy nie był TEN. narazie się nie spieszę z chłopakiem i z pocałunkiem. ;) może powiecie że to nienormalne ale bujam się w chłopaku starszym odemnnie o 4 lata.! jest naprawdę zabójczy i zna mnie z widzenia. widuję się z nim jakoś raz na tydzień i zawsze kiedy tylko ma ochotę i pole do popisu i w ogóle gdy nie jest zajęty to patrzy w moją stronę jego najsłodszym spojrzeniem. mnie to strasznie krępuje bo się w nim kocham. mam z tym straszny problem ale jakoś sobie radzę już prawie rok. hm. Pozdrawiam. :D
:)
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||