![]() kolosia Ilość wiadomości: 1
|
Dodano: 2010-04-15 12:36:18
miałam chłopaka ,ale musiłam z nim zerwać ,ponieważ okłamał mnie i mnie przezywłą
nie nawisdze go ,alr rodzce pozwalali mi
elo !
szukma chłopaka ,ale ładnego i z poczuciem humoru jeśli jakiś bęzie zainteresowny prosze o okntakt |
|
![]() Dominisia527 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-04-18 18:49:37
Chwilowo nie mam ale szykuje się na niezły atak na Niebiesko okiego Blądyna. Czy możecie mi poradzić jak mogła bym do niego zagadać??
|
|
![]() marchewa06 Ilość wiadomości: 2
|
Dodano: 2010-04-30 17:48:51
Hm.
no ja miała juz wielu chłopaków. Oczywiście rodzice o niczym nie wiedzieli, ale to nie było tak na powaznie.... Przez dwa lata bardzo podobał mi się pewnien chłopak , ale od kilku miesięcy się do siebie nie odzywamy. Na szczęście już mi sie nie podoba a na oku mam jeszcze jednego gościa:* & nbsp; Pozdro.... |
|
![]() Zaczarowana11 Ilość wiadomości: 16
|
Dodano: 2010-04-30 20:56:49
Ja tez mam chlopaka i go kocham :*
Chodzę z nim na razie 6 miesięcy... 3>
Patrzyłam na cb... stałeś i zwijałeś się z bólu. Nie chciałam ci pomóc. ! Kropelki krwii leciały po twojej twarzy...
Wyszłam, chciałam o tb zapomnieć raz na zawsze. Słyszałam jak krzyczysz do mnie... Kochałam cię dalej ale to KONIEC!. Nie uratujesz tego. Żegnaj... ------->>> Taniec i taniec.... :* to co kocham!! |
|
![]() Tysiia Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2010-05-02 23:27:26
Wydaje mi się, że w wieku 13 lat nie mam jeszcze pojęcia o uczuciach wyższych, takich jak miłość. Mimo to lubię sobie pomarzyć o księciu na koniu. ;) Ale na razie nie ubolewam nad brakiem adoratora :).
'Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności i daje więcej światła.."
|
|
|
justa1232254
Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-05-04 22:26:57
Miałam chłopaka . Teraz nie mam . Niby nie jest mi on potrzebny od zaraz , ale... gdyby był byłoby dobrze ;)))
|
|
![]() dominiska14 Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2010-05-07 22:39:00
Ehh ja nie mam :(
Ale piszę z takim jednym super chłopakiem...Ma 20 lat...Ja mam 15 ;D Ale fajnie nam się pisze i wg :)
Hmmmm...Sama nie wiem ale taka jak wszyscy
|
|
![]() czupaczps97 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-05-08 11:57:38
Ja nie mam chłopaka, ale bardzo (raczej) chciałabym go mieć...zawsze praktycznie ise dogaduje z chłopakami. jestem w 6 klasiei mo ja szkoła jest mało liczna więc mam nadzjej że gdy pójde do gim, to będzie inaczej i że w końcu znajde swoją 2 połówkę...
zawłąszcza że kocham sie w chłopaku od przedszkola lecz on teraz chodzi do inneel szkoły, ale indzie do tego sameego gim...;D..ciekawe czy on coś też do mnie czuje...;) |
|
|
kotkaxD
Ilość wiadomości: 15
|
Dodano: 2010-06-02 22:11:09
hmm. . . no nie mam ; ) samotna wodniczka jestem i jest mi z tym dobrze jak na razie, więc nie będę tego zmieniać xdd
mOniŚ;]
|
|
![]() pauliś_xD Ilość wiadomości: 9
|
Dodano: 2010-06-07 18:11:27
ja mam od podan roku. oks hyhy... starsi wiedzą i jest gites ;)
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||