![]() Cola1497 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-06-15 15:07:50
Ja nie mam, chociaż chciałabym mieć... Kiedy widzę te wszystkie pary, albo czytam o związkach, robi mi się smutno.. Nie jestem wcale brzydka, tylko jedynym minusem jest to, że mam krzywe zęby.. Ale to nie moja wina, bo jak byłam mała to mi mleczaki nie wypadały i musialam wyrywać, a te nowe rosły krzywo.. Jestem też niska jak na swój wiek, co mnie wkurza, ale jest to u mnie rodzinne ;/ Marzę o takim chłopaku, który by się nie wstydził niczego, wychodzil ze mną itd... Niestety na razie nie spotkałam w miarę normalnego chłopaka ;/ Znaczy są tacy, ale zajęci i do tego starsi... Ehh.
|
|
![]() misia5 Ilość wiadomości: 570
|
Dodano: 2010-06-18 16:51:11
ja mam chlopaka , jestesmy ze sobą 2 lata, a rodzice o ty m wiedzą i nawet sami mówią, że on ma na mnie dobry wplyw [chyba dlatego ze pomaga mi w nauce xD] xPP
"Jeżeli każdy z was ma siłę
przezwyciężania własnych przesądów, jeżeli każdy z was posiada odwagę miłości -to istnieje w świecie wielka nadzieja." Roaul Follereau "Nikt nie może wykuć szczęścia swojego życia, można wykuć tylko szczęście chwili." Karl H. Waggerl http://booksfilmsstarsandwhatelse.bloog.pl/ |
|
![]() Marta97xx Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2010-06-18 21:16:39
Ja mam chłopaka, jest przystojny i wysportowany ;) No i oczywiście taki miły i kochany . Uwielbiam kiedy się do mnie uśmiecha. Wszystkie koleżanki mi go zazdroszczą, hehe. Chodzimy już prawie rok, na razie nie mam zamiaru tego kończyć. Rodzice wiedzą, przez moją siostrę o.O Nie mają nic przeciwko temum:)) Pozdrawiam wszystkie zakochaaaaane :)
♥Jeżelinierozumieszmojegomilczenia,nigdyniezrozumieszmoichsłów...♥
|
|
![]() Marta97xx Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2010-06-18 21:21:58
Ja nie mam, chociaż chciałabym mieć... Kiedy widzę te wszystkie pary, albo czytam o związkach, robi mi się smutno.. Nie jestem wcale brzydka, tylko jedynym minusem jest to, że mam krzywe zęby.. Ale to nie moja wina, bo jak byłam mała to mi mleczaki nie wypadały i musialam wyrywać, a te nowe rosły krzywo.. Jestem też niska jak na swój wiek, co mnie wkurza, ale jest to u mnie rodzinne ;/ Marzę o takim chłopaku, który by się nie wstydził niczego, wychodzil ze mną itd... Niestety na razie nie spotkałam w miarę normalnego chłopaka ;/ Znaczy są tacy, ale zajęci i do tego starsi... Ehh. Ejj , Cola nie przejmuj się ! Zęby przecież zawsze da się naprawić :) No a w ogóle jeśli chłopak patrzy z tej perspektywy, że masz krzywe zęby i się z Tobą nie umówi, to jest straaaasznie płytki. Liczy się charakter, osobowość. Jeżeli masz już upatrzonego chłopaka, spróbuj może czasem do niego zagadać, uśmiechaj się delikatnie, dawaj mu jakieś znaki, oczywiście nie narzucając się ;)
♥Jeżelinierozumieszmojegomilczenia,nigdyniezrozumieszmoichsłów...♥
|
|
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||