![]() Massiekur Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-03-05 22:00:56
ja niemam chłopaka, ale juz kogos na oku ;pp
a pozatym po co nam faceci?! ;D |
|
![]() karolinaa.3 Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2010-03-06 22:16:33
Nie mam...
ale jak bym miała to moi rodzice nie mieli by nic przeciwko...;/ a po co mi chłopak? :P:P hehe;d |
|
![]() monika19 Ilość wiadomości: 51
|
Dodano: 2010-03-07 19:14:34
Ja nie mam, ale chciałabym mieć;(
|
|
![]() marioon_ Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-03-09 12:13:41
Ja nie mam chlopaka i nigdy nie mialam. Chociaz kiedys bardzo chcialam miec. alee teraz uwazam ze trzeba poprostu poczekac .;)
|
|
![]() Klementinke Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-03-10 16:25:23
Powiedzmy że mam chłopaka..Ma na imie Piotr.Jest o rok Starszy , :)
Jestem Klementyna,wszyscy mówią na mnie Kleo.Mam prawie 12 lat.Interesuje się malarstwem itp.. Uwielbiam Magazyn 13-stka... Pozdrawiam.
|
|
![]() _AgA_ Ilość wiadomości: 7
|
Dodano: 2010-03-11 19:00:06
Ja miałam ale mi złamam serce... muszę jednak przyznać że nadal go kocham...
Każdy ma przyjaciela!
Każdy ma niespełnione życzenia! Lecz nie każdy ma moje marzenia! |
|
![]() cherry199 Ilość wiadomości: 10
|
Dodano: 2010-03-13 13:00:22
Ja nie mam chlopaka i na razie nie chce miec...jesli chodzi o rodzicow to nie wiem...
|
|
![]() Emolka_XD Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2010-03-14 19:20:22
Ja nie mam chłopaka i według mnie bez sensu jest go mieć tylko poto aby mieć.
Taki chłopak na siłę. Wierzę że, wkońcu spotkam tą właściwą osobę... ;P
www.pajacyk.pl
;P MAM SWÓJ STYL!!! (...zauważajmy w przyjaciołach to, co najlepsze i dawajmy im to, co najlepsze...) |
|
![]() Liwiana Ilość wiadomości: 9
|
Dodano: 2010-03-20 07:52:41
Szczerze?
U mnie w klasie już kilka razy 'chodzono' ze sobą. Ale tylko dla tzw. szpanu. Wszyscy [Ci niby zakochani]wołali,jacy to niby są podrywacze i te,no casanovy. Raz musiałam przekazać takiej jednej,że jej chłopak z nią zerwał... Według mnie miłość i chodzenie w prawdziwym tego słowa znaczeniu w miarę możliwe są dopiero mniej więcej w wieku od 15 w wzwyż .
Żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi,bo nie jesteś sam.
Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij. Niech dobry Bóg, zawsze Cię za rękę trzyma,kiedy ciemny wiatr, porywa spokój siejąc smutek i zwątpienie, pamiętaj że Jak na deszczu łza, cały ten Świat nie znaczy nic,nic Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć. Bez znieczulenia bez niepotrzebnych nie spełnienia, myśli złych. Jak na deszczu łza, cały ten Świat nie znaczy nic a nic Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil, może być najlepszą z Twoich chwil. Niech dobry Bóg, zawsze Cię za rękę trzyma,kiedy ciemny wiatr, porywa spokój siejąc smutek i zwątpienie, pamiętaj że Jak na deszczu łza, cały ten Świat nie znaczy nic ... a nic Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil. Jak na deszczu łza, cały ten Świat nie znaczy nic ... a nic Chwila która trawa, może być najlepszą z Twoich chwil. Ryszard[*] |
|
![]() imissyou. Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2010-04-04 13:26:56
Nie mam chłopaka.
mam 13 lat. W sumie to już kilkunastu chłopaków prosiło o chodzenie. narazie się nie spieszę z chłopakiem . ;) może powiecie że to nienormalne ale bujam się w chłopaku starszym odemnnie o 4 lata.! jest naprawdę zabójczy i zna mnie z widzenia. widuję się z nim jakoś raz na tydzień i zawsze kiedy tylko ma ochotę i pole do popisu i w ogóle gdy nie jest zajęty to patrzy w moją stronę jego najsłodszym spojrzeniem. mnie to strasznie krępuje bo się w nim kocham. mam z tym straszny problem ale jakoś sobie radzę już prawie rok. hm. Pozdrawiam. :D
:)
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||