![]() Rita_7 Ilość wiadomości: 187
|
Dodano: 2012-02-04 13:26:41
Przepraszam Was moje kochane, strasznie mi wstyd i głupio, ze wam nie odpisalam ale dopiero dzis weszlam na wyniki!!! JA myslalam ze nie zajme zadnego miejsca bo przekroczylam limit i pisalam to tylko dla waszych komentarzy nei dla nagród! I nei wiem co mam powiedziec, chyba tylko tyle ze brak mi slow! Dzis mialam okropny humor i akurat cos mnie tknęlo i weszlam a tu...:P Jeszcze raz Wam dziękuję i pzrepraszam ze pisze tu ale tu wchodzicie chyab częsciej niz tam, ale pod moim opowiadaniem tez dodam te wiadomość:) Pzrepraszam ze Wam tak długo nei odpisywałam:) NAprawde Was przepraszam, ale ostatniio rzadko wchodze na 13, a jesli juz to dodam tylko jeden dwa komentarze i wychodze:P NAwet mi do głowy nei przyszło ze moglam zając jakies miejsce:P
*Dojrzała? Nie zawsze wychodzi...
*Egoistka? Nie przejdę obojętnie, jeśli komuś dzieje się krzywda.. *Małomówna? Tylko jesli nie mam nic do powiedziedzenia... *Skromna? To zaleta... *Niska samoocena? Bogaty system wartości... *Wrażliwa? Nieraz za bardzo... *Słaba? To tylko pozory... *Pewna siebie? Jedno słowo i już nie... *Chodzę własnymi drogami? Czekam aż znajdę tę którą bedę mogła z kimś dzielić... *Ambitna? Wystarczy jedno niepowodzenie... *Cierpliwa? Łatwo się denerwuję... *Wyrafinowana? Zależy dla kogo... *Brak własnego zdania? Kazdy je ma... *Smutna? Kiedy jest mi żle... *Zdradzająca czy zdradzana? Wierna i ufna... *Dobrze się uczę? Tak, szczególnie na błędach... *Wierząca? Wiara nadaje życiu sens... ZAPRASZAM NA MÓJ NOWY BLOG NA KTÓRYM ZACZEŁAM PISAĆ OPOWIADANIE:) http://wiaramiloscnadziejaicodziennosc.bloog.pl/ |
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
2012-05-19