![]() blackangel_1995 Ilość wiadomości: 54
|
Dodano: 2011-05-21 10:02:07
cześć. ostatnio zauważyłam, że kociół katolicki prawie wszystko uznaje za satanistyczne : O muzyka me
Na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na : )
|
|
![]() madziara3 Ilość wiadomości: 37
|
Dodano: 2011-05-21 15:54:25
i prosze zagorzałe katoliczki, żeby sie nie wypowiadały, bo i tak bedą bronić swojej wiary i wywołają kłótnie. ja chce tylko poznać wasze zdanie na ten temat : ) Chcesz poznać cudze opinie czy zbierać głosy poparcia ew. założyć kółko wzajemnej adoracji? :P |
|
![]() Ada99 Ilość wiadomości: 107
|
Dodano: 2011-05-21 16:35:34
Tak, też tak uważam. Kościół .. uważam, że to jest wymyślone. Nic złego nie ma w amuletach czy horoskopach. Księża wymyslaja rozne rzeczy..
od zawsze w religii byly kłotnie... najważniejsze to wierzyć w Boga !: )
Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą.
http://zagubionawmyslach13.blog.onet.pl/ zapraszam : ) http://www.formspring.me/Lorry1313 |
|
|
Dodano: 2011-05-21 20:18:54
i prosze zagorzałe katoliczki, żeby sie nie wypowiadały, bo i tak bedą bronić swojej wiary i wywołają kłótnie. ja chce tylko poznać wasze zdanie na ten temat : ) chce poznać opinie innych użytkowniczek. napisałam tak, bo wiem, że osoby, które są strasznie religijne będą sie wykłócać, że kościół nic nie zakazuje i amulety, horoskopy są złe czy coś w ten deseń. a nie wszyscy muszą powiedzmy "codziennie chodzić do kościoła" i tych osób chce poznać zdanie na ten temat.
|
|
|
Mishia
Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2011-05-21 22:51:00
Ja też się zgadzam.
me Wydaje mi się, ze Kosciół robi wiele rzeczy po swojemu. Widziałyscie to kazanie? http://www.youtube.com/watch?v=7MV6Rh3yEJA O_o |
|
|
Dodano: 2011-05-22 08:33:40
a równocześnie jestem głęboko wierząca. u mnie np. "wyznają" że jeśli jest sie wierzącym to trzeba co niedziele do kościoła chodzić, nie ubierać sie na czarno, nie słuchać me ale obserwując ludzi w moim środowisku (pare osób słucha me
|
|
|
Dodano: 2011-05-22 13:01:32
u mnie np. "wyznają" że jeśli jest sie wierzącym to trzeba co niedziele do kościoła chodzić, nie ubierać sie na czarno, nie słuchać me Osoba wierząca powinna się doskonalić, jedną z form samodoskonalenia jest przyjęcie na siebie pewnych obowiązków :) M.in. chodzenia co niedzielę do kościoła. To może być przyjemne, jeśli znajdziesz parafię, w której odbywają się dobrze prowadzone msze św. dla młodzieży. Polecam msze u dominikanów. Co do me I dosyć oczywiste wydaje mi się nienoszenie znaków satanistycznych, jeśli świadomie należysz do KK. Chrześcijanin noszący znaki satanistyczne to jak pacyfista obnoszący się ze sfastyką :P |
|
|
Dodano: 2011-05-22 13:02:28
najważniejsze to wierzyć w Boga !: ) Jeśli nie odpowiadają Ci zasady KK, możesz wierzyć bez należenia do KK :P |
|
|
Dodano: 2011-05-22 13:05:00
chce poznać opinie innych użytkowniczek. napisałam tak, bo wiem, że osoby, które są strasznie religijne będą sie wykłócać, że kościół nic nie zakazuje Bzdura. W KK obowiązują określone zasady. Nie odpowiadają Ci, trudno, ale jeśli nie chcesz ich przestrzegać, wykluczasz się ze wspólnoty. Jeśli należysz do ZHR to też musisz przestrzegać pewnych zasad. Nie pasuje - trudno, do widzenia :) |
|
![]() karioka14 Ilość wiadomości: 910
|
Dodano: 2011-05-22 14:44:19
cóż... pewnie mogłaś mieć na myśli mnie, abym się nie wypowiadała także.
to nie ma znaczenia jakiej muzyki słuchasz , i nie wiem czemu robisz taki problem. słuchasz sobie me
,,Życie trzeba przeżyć godnie, bo jest tylko jedno"
ks. Jerzy Popiełuszko Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą. http://wiaralaczynasmiedzysoba.bloog.pl |
|
|
1 | 2
|
||
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||