![]() Olka_228 Ilość wiadomości: 104
|
Dodano: 2010-09-03 12:30:57
Hej!
Opowiem Wam o tym w skrócie ^^: Napisałam na NK do dziewczyny, która jest ode mnie o rok młodsza i teraz idzie do gimn. a właściwie to już chodzi do I klasy gimn. ;D I tak się z nią zaprzyjaźniłam. Wydawała się odważna, superowa, miła <- i taka jest, ale zdziwiło mnie jak napisała, że nie miała wcześniej koleżanek. Zaciekawiłam się dlaczego...W końcu wczoraj się okazało, że jest bardzo wstydliwa, nieśmiała i doprawdy nie wiem jak z nią gadać! Proszę o pomoc :) Dziękuję :** |
|
![]() misia5 Ilość wiadomości: 570
|
Dodano: 2010-09-03 14:07:14
Też jestem taką osobą - nieśmiałą, lecz w sieci jakoś ta nieśmiałość trochę mija ;D ;P
Normalnie rozmawiaj z tą koleżanką, tak jak dotychczas. Może jak ją trochę "rozkręcisz" to znajdzie sobie więcej koleżanek. Z tego co piszesz to ta dziewczyna zyskuje przy bliższym poznaniu. Może dotąd nie miała koleżanki, bo nikt tak naprawdę dobrze jej nie poznał (oprócz Ciebie).?
"Jeżeli każdy z was ma siłę
przezwyciężania własnych przesądów, jeżeli każdy z was posiada odwagę miłości -to istnieje w świecie wielka nadzieja." Roaul Follereau "Nikt nie może wykuć szczęścia swojego życia, można wykuć tylko szczęście chwili." Karl H. Waggerl http://booksfilmsstarsandwhatelse.bloog.pl/ |
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
2012-02-13