![]() klidi112 Ilość wiadomości: 58
|
Dodano: 2010-09-02 19:39:51
przyjaciolka od czerwca umawiala sie ze mna ze usiadziemy we wrzesniu razem w lawce. a dzisiaj powiedziala mi ze siedzi zkims innym. zrobilo mi sie bardzo przykro ze mnie tak zostawila, a przez caly dzien nic nie wspominala o tym, jakby nic sie stalo, a mi bylo bardzo smutno. ja bym jej tak nigdy nie zostawila. co mam zrobic? warto nadal sie z nia przyjaznic? co jej powiedziec? pomozcie.
|
|
![]() mucia_2563 Ilość wiadomości: 4
|
Dodano: 2010-09-03 14:50:07
Bosh... ale ty masz problemy, eh...
Proste łatwe i logiczne, to ty usiądź z inną osobą. Mam 3 przyjaciółki, i jakoś jesteśmy zgrane, tzn. nie siedzimy cały czas razem, a o takie bzdety nie warto niszczyć przyjaźni, przecież ma prawo decydować z kim chce siedzieć, rozumiem że smutno tobie było, to normalne. Powiedz jej, że umawiałyście się, no ale trudno. I usiądź z inną osobą, a tamta niech traci.
` Miłość to jedna dusza w dwóch ciałach .
Arystoteles . ` < 3 |
|
![]() mysiasta Ilość wiadomości: 215
|
Dodano: 2010-09-03 15:11:55
Ja bym się chyba za bardzo nie obrażała tylko trochę z nią ograniczyła kontakty....
|
|
![]() natusiol Ilość wiadomości: 25
|
Dodano: 2010-09-03 18:38:16
Spotkała mnie taka sama sytuacja. Poprostu porozmawiaj z nia szczerze, dlaczego cb zostawiła ; )
|
|
|
Dodano: 2010-09-04 19:20:03
DO mucia_2563 - usiadlam z inna osoba, ale nie w tym rzecz, tu nie chodzi o siedzenie razem, tylko o zmiane zdania bo przez 3 miesiace sie umawialysmy a ona w 1 dniu szkoly mnie zostawila a tam przyjaciolki nie postepuja;]. Sama masz problemy chyba ze soba. A poza tym po to są te fora, żeby sobie pomagac wzajemnie.
DO reszty osób: Porozmiawilam z nia. Przykro mi ze mnie tak zostawila. Przyjaciolki tak nie powinny sobie robic. Nie obrazilam sie, tylko męczy mnie to ze akurat ona mi to zrobila, naj przyjaciolka. A teraz w szkole chcialam z nia normalnie pogadac to mnie olewa i zadaje sie z innymi dziewczynami. A jak wchodzilam do sql to na mnie nie zaczekala tylko sie spojrzala, zlekcewazyla mnie i poszla dalej, nie mowiac ani jednego slowa. Kiedy mialysmy razem pojechac do Galeri ona powiedziala ze nie moze, a pare dni temu byla z kims innym. W wakacje nigdy nie miala czasu sie spotkac, a z innymi kolezankami sie spotykala. Ja bym jej tak nie zostawila nigdy. Kontakty mamy dosyc niewielkie bo ona nigdy nie ma czasy dla mnie.. |
|
![]() Justka_513 Ilość wiadomości: 577
|
Dodano: 2010-09-08 18:14:27
A może ona się na cb obraziła o coś, że cię tak zostawiła? Zrobiłaś coś przeciw niej? A może jakaś wredna kumpela nagadała jej na cb jakichś głupich rzeczy, że się tak zachowuje?
Albo po prostu bardziej woli kumplować się z innymi dziewczynami ( chociaż to naprawdę dziwne, że tak cię olewa )? Według mnie powinnaś o niej zapomnieć i zaprzyjaźnić się z kimś innym. To, że cię tak zostawiła oznacza, że nie była twoją prawdziwą przyjaciółką... Taka jest prawda, choć bolesna...
Ya no me tortures más,
no me lastimes más, fue suficiente enfermedad seguir tu juego. Besos de fuego... gotas de agua... risas que atacan... Tú me matas...! Pobre tu alma - Anahi _______________________________ Kapselek.1k.pl |
|
|
Dodano: 2010-09-08 21:01:54
Nic nie zrobilam przeciw niej. Nigdy na nia nie gadam zlych rzeczy. Zalezy mi na naszej przyjazni.
Ale ostatnio juz lepiej sie dogadujemy i chyba nwet sie pogodzilysmy:). Dzieki za rady;*. Bardzo mi pomogly. |
|
![]() karioka14 Ilość wiadomości: 890
|
Dodano: 2010-09-14 17:30:45
popieram, że forum jest od rozwiązywania problemów i to właśnie np. dla cb może być mały problem, więc trzeba go rozwiązać ;))
,,Życie trzeba przeżyć godnie, bo jest tylko jedno"
ks. Jerzy Popiełuszko Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą. http://wiaralaczynasmiedzysoba.bloog.pl |
|
|
Dodano: 2010-09-15 18:49:52
wielkie dzieki za poparcie:).
|
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|