|
Ilość wiadomości:
|
Dodano: 2011-02-27 14:09:28
Zgadzam się z Lois.! Racja ;P |
|
![]() susie9 Ilość wiadomości: 143
|
Dodano: 2011-03-23 15:33:25
Hmm dokładnie nie wiem co jest modne ale wydaje mi się, ze zawsze efekt daja leginsy i jakaś tunika ;p A ja się nie zgadzam! Dlaczego wszystkie dziewczyny stawiają na legginsy i tunikę? U mnie w szkole większość lasek chodzi codziennie do szkoły tak: czarne legginsy, tunika lub długa bluza. No dosłownie... Ja już mam mdłości, jak codziennie to widzę u tych samych dziewczyn. One tych tunik i długich bluz mają mnóstwo! Ja z moją przyjaciółką Idą staramy się alternatywnie ubierać i wcale nie stawiamy na taki styl. Za to zgadzam się z Delfin - aktualna moda wcale nie jest wybredna. My z Idulką nosimy różne sweterki, kamizelki, koszule - wszystko. Za to - być może teraz Was zaszokuję - u mnie w szafie nie ma czarnych legginsów. Ale, zamiast nich, mam takie w panterkę i poprzecierane. I co? już ianczej? - Inaczej.
Jestem sobą! Szaloną, zwariowaną, bezpośrednią nastolatką ;D Mam 170 cm i wspaniałą przyjaciółkę Idulkę.. :* Razem potrafimy zrobić wiele szalonych rzeczy :D
Moje motto: ,,Wiem, że nic nie wiem" /Sokrates/ oraz ,,Daj mi punkt oparcia, a poruszę ziemię" /Archimedes/ A poza tym uwielbiam pewne zdanie z mego wiersza: ,,Świat znów u mych stóp Ale ja wolę skakać do nieba Taka jestem szczęśliwa" Opisuje... Właśnie mnie! |
|
![]() emkssss Ilość wiadomości: 66
|
Dodano: 2011-03-23 16:49:33
A skoro już jest taki temat, to czy nerdy są jeszcze modne?
|
|
![]() susie9 Ilość wiadomości: 143
|
Dodano: 2011-03-24 10:00:31
A skoro już jest taki temat, to czy nerdy są jeszcze modne? Przynajmniej u mnie w szkole... Jeszcze ktoś tam je nosi. Ale nie polecam. Wejdź sobie w temat ,,nerdy, zerówki" w przyjaźń i codzienne sprawy, a dowiesz się, jakie mam dokładnie zdanie na ten temat. Ale osobiście naprawdę ich nie polecam - według mnie wyglądają obciachowo.
Jestem sobą! Szaloną, zwariowaną, bezpośrednią nastolatką ;D Mam 170 cm i wspaniałą przyjaciółkę Idulkę.. :* Razem potrafimy zrobić wiele szalonych rzeczy :D
Moje motto: ,,Wiem, że nic nie wiem" /Sokrates/ oraz ,,Daj mi punkt oparcia, a poruszę ziemię" /Archimedes/ A poza tym uwielbiam pewne zdanie z mego wiersza: ,,Świat znów u mych stóp Ale ja wolę skakać do nieba Taka jestem szczęśliwa" Opisuje... Właśnie mnie! |
|
1 | 2 |
||
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||