![]() Olka_228 Ilość wiadomości: 105
|
Dodano: 2010-08-20 07:46:13
Hejka!
Jak Wam się podoba list Oli w nowej 13-nastce? No cóż...muszę się Wam do tego przyznać... ^^ To ja napsiałam ten list na forum i byłam przeogromnie zaskoczona tym, że on tam jest! Szkoda, że nie ma za to nagród ;( ;/ xDD Chcę się dowiedzieć czy Wam w czymś pomogła moja "interwencja". Buziaczki, papa;** |
|
![]() Anix Ilość wiadomości: 18
|
Dodano: 2010-08-21 16:38:45
List jak list, mi jakoś nie pomogła. Zresztą nie wiem po co ten temat, chciałaś się pochwalić, że Twój list wydrukowano? Litości.
'ja jestem bogiem, uświadom to sobie.'
|
|
![]() 13_nastka Ilość wiadomości: 15
|
Dodano: 2012-01-02 17:30:44
oboże nie czepiaj się jej;(
|
|
![]() karioka14 Ilość wiadomości: 910
|
Dodano: 2012-01-21 14:32:24
oboże nie czepiaj się jej;( "oboże"?
,,Życie trzeba przeżyć godnie, bo jest tylko jedno"
ks. Jerzy Popiełuszko Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą. http://wiaralaczynasmiedzysoba.bloog.pl |
|
|
Dodano: 2012-01-21 14:32:44
List jak list, mi jakoś nie pomogła. Zresztą nie wiem po co ten temat, chciałaś się pochwalić, że Twój list wydrukowano? Litości. no tez sie zastanawiam -,-
ks. Jerzy Popiełuszko Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą. http://wiaralaczynasmiedzysoba.bloog.pl |
|
![]() janka10 Ilość wiadomości: 111
|
Dodano: 2012-01-27 18:11:54
Ale masz szczęście! Ja ciągle coś wysyłam i jeszcze nic mi nie wydrukowali. Mam wrażenie, że powoli zaczynają mieć mnie dosyć...
Niech nam obce chwalą wzory
Niemce, Szwedy, Angielczyki - Nie nauczą nas pokory Czarcie ich praktyki! Niechaj słucha się litery Kto się nie ma za człowieka, Nas za wiarę w zapał szczery Wiekuistość czeka! Rokosz J. Kaczmarskiego "Galia est omnis divisa in partes tres Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur Ave Caesar morituri te salutant! |
|
|
Dodano: 2012-01-29 12:40:34
Ale masz szczęście! Ja ciągle coś wysyłam i jeszcze nic mi nie wydrukowali. Mam wrażenie, że powoli zaczynają mieć mnie dosyć... nie martw się ja też wysyłałam :D
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
2012-05-19