Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość

Felicja
Ilość wiadomości: 13
Dodano: 2008-07-28 15:07:20
Niedługo będę miała swój własny pokój i myślę, że w takie dni będę robiła to co niektóre z Was, czyli kocyk, kakao, sam na sam z muzyczką. To chyba najlepsze rozwiązanie. No ale oprócz tego będzie też ciekawa lektura, komputerek a na nim blog, nasze forum smile.gif To chyba najlepsze rozwiązania. Myślę, że w taki dni lepiej wyłączyć gg bo zamiast się rozweselić, możemy kogoś wprowadzić w taki sam nastrój jaki przeżywamy MY. Wtedy najgorszą rzeczą na świecie może być praca domowa, więc wtedy lepiej odrobić ją na sam początek albo 'w najlepszym momencie, tego najgorszego dnia' xD. 'Minuty, sekundy, nie mogę spóźnić się ... ' więc kończę wink.gif Papa
;**

anuska31
Ilość wiadomości: 32
Dodano: 2008-07-29 18:07:50
Często mam takie dni, bywa, że bez powodu się nawet popłacze. I oto moja rada na sytułacje tego typu:
CZEKOLADA!
Hehe dziewczyny to naprawde świetne lekarstwo!

wiera95
Dodano: 2008-08-03 19:08:27
jak sobie radzę????jeśli jest to szkolny dzień to pociesza mnie fakt że za chwile w szkole spotkam sie z moimi przyjaciółkami i zrobimy na lekcji coś szalonego..........a jeśli np.sobota to jestem załamana bo wiem że mama za chwile zagoni mnie do sprzątania........

Azanna
Ilość wiadomości: 4
Dodano: 2008-08-06 14:08:25
no a ja w jakim kolwiek pokoju czytam,z muzą czy bez obojętne bo i tak po kilku chwilach zapominam sie odpływam gdzieś i nic oraz nikogo nie słysze relaksuje sie cool.gif . Uwielbiam świat fantazjii! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pozdro!!!

anuska31
Dodano: 2008-08-07 22:08:42
trzeba się wypłakać smile.gif

Anusiaq
Ilość wiadomości: 67
Dodano: 2008-09-07 12:09:13
Przeważnie piszę o wszystkim w pamiętniku zamykam się w pokoju i leżę. Włączam komputer i latam po stronach. Wejdę na 13 napiszę kilka postów, ale to i tak nie pomoże. Idę do rodziców i gramy w karty;) Ja wygram to przechodzi. Nawet jak przegram to przechodzi. Bo karty mnie odprężają. Ja jest ładna pogoda idę na dwór z psiapsiółą. A jak brzydka to psiapsióła przychodzi do mnie, a ja do niej i czytamy 13 albo opowiadamy kawały, albo wspominamy jak to było gdy byłyśmy w klasach 1-3. Przechodzi jak ręką odjął. A jeżeli rodziców nie ma i nie ma grać jak w tysiąca, psiapsióła się uczy albo nie ma w domu. Idę spać. Albo latam po domu i zaczynam mówić po angielsku, czym wnerwiam moją sis, bo zamiast Ewa mówię do niej Caroline. później ją pownerwiam idę do brata i jego też zaczynam wnerwiać. I wychodzi dobry humor.
Ale tak jest rzadko, bo jestem optymistką i prawie zawsze humor mi dopisuje tongue.gif

Anonimówka
Ilość wiadomości: 9
Dodano: 2008-10-14 18:10:45
A więc tak, ja mam kilka sposobów, ale jeden niezawodny: GRA NA GITARZE.!.!.!.!.!.!

AgA
Ilość wiadomości: 0
Dodano: 2009-02-24 19:46:10
Mi na szczęście rzadko zdarzają się złe dni ;) Kiedy wstane lewą nogą po prostu staram sie mimo niepowodzen isc dalej dziewczyny ! to działa

Katty
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-01-01 20:37:05
Często miewam takie ,, złe" dni. Zwłaszcza rano, gdy pada a ja muszę zasuwać do głupiej budy...<br />Radzę sobie z tym jak wracam. Komedia, kakao, ciepły kocyk, lekka lektura.

Ja również często tak robie ;) To naprawde pomaga ;)
''Życie to nie bajka...''

Agnes9
Ilość wiadomości: 10
Dodano: 2010-01-04 19:55:57
Nie należy się dołować to pogorszy sprawę.No cóż są takie dni raz dobre raz złe,ale nie trzeba się poddawać.Nie smucić się tylko brnąć do celu.Ja codziennie mówię sobie"Jutro będzie extra dzień" lub jak mam złe dni "Następny dzień będzie lepszy".Na mnie to działa ^^Tylko trzeba uwierzyć!
Najlepszy sposób to czytanie dowcipów,a potem możesz komuś opowiedzieć(np.w klasie swojej koleżance lub innym) lub ciekawostki!Mam nadzieję że pomogłam. ;-)Pozdrawiam czytelniczki magazynu 13!!;D
Choć droga kamieniami usłana...
Trwaj ! Nie załamuj kolana.
Brnij ! Dalej niezłomnie do przodu...
Zachowaj w sercu ciepło,
Uchroni cię w dniach chłodu
I pomoże przeżyć nawet piekło.

Choć nadzieja często zawodzi...
Nie pozbywaj się jej ! Niech nie odchodzi...
Bez niej, nieraz już byś się poddał,
Więc kolejnej życia próby nie zdał.
Służy wiernie przy twoim boku,
Kiedy troski dorównują ci kroku.

Choć czasem opadają ręce...
A dusza grzęźnie w udręce.
Patrz uważnie ! Nie zamykaj oczu przed szczęściem.
Ważne jest, że jesteś...teraz...istniejesz,
Któż to wie...czy jutro będziesz ?
Wszystko przeminie, twój czas też nadejdzie...

Daj sobie szansę...pozytywną myślą się rozwinąć...

1 | 2 | 3 | 4    

Kolejny numer

Kolejny numer

lipcowa "13" już 15 czerwca!

Nie przegap!!!

więcej

Facebook

Kalendarium

dzisiejsza
data :
18
MAJ