![]() nataliXa Ilość wiadomości: 63
|
Dodano: 2011-05-01 17:22:56
Ratunku! strasznie się martwię ;( jestem w 1kl.gimnazjum, mam 14 lat.. i jestem strasznie chuda, mimo tego że jem, nie ćwiczę i się nie odchudzam. W niektorych miejscach(żebra, ramiona, szyja, obojczyk) widać mi kości. Nie wiem, czy to możliwe, ale chyba przez to nie rosną mi piersi (DOSŁOWNIE ŻADEN ROZMIAR STANIKA JEST ZA DUZY!!!), ani nie mam jeszcze okresu. Moja mama mi mówiła, że w moim wieku juz miala. Tak samo kolezanki, wszystkie mają biust, a ja nie. ;( POMOCY !!!!!!!!
Szkoła albo zdrowie - wybór należy do ciebie ;-)
|
|
![]() madziara3 Ilość wiadomości: 37
|
Dodano: 2011-05-04 00:30:41
nataliXa, a robiłaś badania krwi? Może to anemia na przykład?
|
|
![]() medziks1 Ilość wiadomości: 244
|
Dodano: 2011-05-04 13:14:06
Ćwicz! Pamiętaj, że mięśnie to teśż ciało.
Team Jace
|
|
![]() karioka14 Ilość wiadomości: 910
|
Dodano: 2011-05-05 15:18:50
Ratunku! strasznie się martwię ;( jestem w 1kl.gimnazjum, mam 14 lat.. i jestem strasznie chuda, mimo tego że jem, nie ćwiczę i się nie odchudzam. W niektorych miejscach(żebra, ramiona, szyja, obojczyk) widać mi kości. Nie wiem, czy to możliwe, ale chyba przez to nie rosną mi piersi (DOSŁOWNIE ŻADEN ROZMIAR STANIKA JEST ZA DUZY!!!), ani nie mam jeszcze okresu. Moja mama mi mówiła, że w moim wieku juz miala. Tak samo kolezanki, wszystkie mają biust, a ja nie. ;( POMOCY !!!!!!!! zrób badania . może to być jakaś przyczyna zdrowotna. Może brak witamin? złe odżywianie? i nie można nie ćwiczyć. ćwiczyć , ćwicz. spoirt to zdrowie. zrób badania, jak wszystko ok , to może coś w genetyce? mama, tata są szczupli? a okres to rzeczywiście powinnaś już mieć, skoro mama Twoja miała, jednak nie zawsze tak jest.
,,Życie trzeba przeżyć godnie, bo jest tylko jedno"
ks. Jerzy Popiełuszko Mamy wypowiadać prawdę, gdy inni milczą. Wyrażać miłość i szacunek, gdy inni sieją nienawiść. Zamilknąć, gdy inni mówią. Modlić się, gdy inni przeklinają. Pomóc, gdy inni nie chcą tego czynić. Przebaczyć, gdy inni nie potrafią. Cieszyć się życiem, gdy inni je lekceważą. http://wiaralaczynasmiedzysoba.bloog.pl |
|
![]() tolalola Ilość wiadomości: 67
|
Dodano: 2011-05-05 21:06:24
jA sie wstydze pogadac z mama o seksie ;///
Kooocgam Kings Of Leons!!!!!!!!!
|
|
![]() Zzakrecona Ilość wiadomości: 53
|
Dodano: 2011-06-13 17:16:52
Hejka. Dzięki za rady- przeczytałam wszystko. Jeszcze nie mam okresu, ale mam już śluz od ok.2 lat. Wiem, że moja mama dostała w wieku 15 lat (Ja mam 13- pod koniec czerwca 14). Myślę, że mogę dostać ją w wakacje lub pod koniec wakacji. Moje pytanie brzmi: jakich używacie podpasek.?
Dzięki jescze raz za wszystkie wypowiedzi... =*
Miłość.? Nie, dzięki wolę puzzle...
|
|
![]() trzynastkowaa Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2011-06-19 18:33:33
ja zawsze dopytuje się mamy. czasem też wymieniamy się informacjami z koleżankami.
|
|
![]() natalka2611 Ilość wiadomości: 14
|
Dodano: 2011-06-20 21:53:21
Hey... No więc , rozumiem wasze obawy ale serio nie ma się czego obawiac :P Mam prawie 15lat i tez miałam problemy . Więc poszłam do lekarza , pogadałam z nim i dał mi skierowanie na badania . Miesiączki nie dotałam , winiki były b.dobre ale chyba ta sytułacja tak mnie ze stresowała że po miesiącu pojawił się 1 okres ! Sorry ale mam negatywne zdanie co do porad mam , czasami są nie zbędne , a czasmi ( w moim przypadku ) głupie ! Nie wiem jak wy ale ja podpaski narazie używam , chce spróbować tamponów ale ( no właśnie ) moja mama twierdzi że to niebezpieczne i powiedziała że nie przeżyje tego jak coś mi się stanie i znów będzie musiała odwiedzać ze mną lekarzy ! Czy wy używacie tamponów ?? Waszym zdaniem to bezpieczne ?? Czy ja powinnam spróbować ?? Jak namówić mamę ???
:**
:P
:* :) :] :D XD |
|
![]() Koniczyna Ilość wiadomości: 5
|
Dodano: 2011-06-21 14:06:19
Też mam miesięczkę(dostałam 3 lata temu), z jednej strony fajnie ,z drugiej nie...Natalko,nie polecam ani nie odradzam ci stosowania tamponów...Musisz zadecydować sama...
Nie martwcie się--miesiączka wcale nie jest taka straszna:)))) & nbsp; &n bsp; &nb sp; &nbs p;   ;
Przyjaźń trwa wiecznie...
|
|
![]() Zzakrecona Ilość wiadomości: 53
|
Dodano: 2011-07-04 13:00:24
Hejka.
Czy zwiększenie wydzieliny śluzowej może oznaczać, że niedługo nadejdzie okres? Help, mam tej wydzieliny coraz więcej!!!!
Miłość.? Nie, dzięki wolę puzzle...
|
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||