![]() ankella97 Ilość wiadomości: 12
|
Dodano: 2011-07-05 14:30:51
tak jest podobno u wielu dziewczyn . większe 'produkowanie :P' tego 'śluzu' oznajmia ze za niedługo mozesz zacząć miesiączkować . Ale każda kobieta ma inny organizm , a to wszystko od niego zależy :)
zanużona w snach :*
|
|
![]() WeronikaMaria_77 Ilość wiadomości: 42
|
Dodano: 2011-07-07 13:44:00
Ratunku! strasznie się martwię ;( jestem w 1kl.gimnazjum, mam 14 lat.. i jestem strasznie chuda, mimo tego że jem, nie ćwiczę i się nie odchudzam. W niektorych miejscach(żebra, ramiona, szyja, obojczyk) widać mi kości. Nie wiem, czy to możliwe, ale chyba przez to nie rosną mi piersi (DOSŁOWNIE ŻADEN ROZMIAR STANIKA JEST ZA DUZY!!!), ani nie mam jeszcze okresu. Moja mama mi mówiła, że w moim wieku juz miala. Tak samo kolezanki, wszystkie mają biust, a ja nie. ;( POMOCY !!!!!!!!
Ja tez jestem szczupła i tez tak miałam ze na początku biust mi prawie wcale nie rósł ale teraz lepiej. W pierszej gimn jeszcze nie nosiłam biustonosza bo tez były na mnie za duze. Dopiero po półroczu ale i tak taki bez miseczek. Teraz mam z miseczkami, najmniejszy rozmiar:D Ale juz sie tym nie przejmuje;) To moze byc genetyczne, jezeli Twoja mama ma mały biust to ty tez moszesz miec, ale jezeli przytyjesz to biust tez bd miała wiekszy i powinnas cwiczyc(I kto to mówi!!! Sama nie znosze wf;) ) bo to porawia umiesnienie:) jezeli zle sie czujesz bez biustonosza to kup sobie taki bez miseczek, powinien pasowac albo byc niewiele za duzy;) A i nie powinnas az tak sie tym przejmowac, biust ci urosnie spokojnie;D Szkoda nerwów na kompleksy;) A potem ewentualnie bd nosic puschapy;P Co do tej wydzieliny, to ja jej dostałam niedługo przed pierwszym okresem, ale to rzeczywiscie jest róznie;P A macie cos takiego jak napiecie przedmiesiączkowe??? Bo ja czasem tak. Wszystko mnie wtedy irytuje, i albo mi sie chce plakac albo za chwile znow smiac. Czy to jest normalne??? |
|
![]() mwalusiak Ilość wiadomości: 445
|
Dodano: 2011-07-07 14:54:03
A macie cos takiego jak napiecie przedmiesiączkowe??? Bo ja czasem tak. Wszystko mnie wtedy irytuje, i albo mi sie chce plakac albo za chwile znow smiac. Czy to jest normalne??? Muszę Cię zmartwić - też to mam, a jestem już dorosła :) Tuż przed okresem (1-2 dni) chodzę zła jak osa :) |
|
![]() Zzakrecona Ilość wiadomości: 53
|
Dodano: 2011-07-10 14:07:11
Hej.
Ostatnio przez cały wieczór bolało mnie z prawej strony brzucha (był to skurcz,), czy to może być związane z okresem ? czy to mógł byc ból jajnika. Czytałam, że mogą być takie bóle...
Miłość.? Nie, dzięki wolę puzzle...
|
|
![]() nataliXa Ilość wiadomości: 61
|
Dodano: 2011-07-16 15:58:09
ja tez mialam taki ból w dole brzucha z prawej strony, tylko ze mi sie utrzymuje juz od kilku dni. Boje sie ze to moze byc okres. co robić? powiedzieć mamie? jak sie najlepiej zabezpieczyć?
Szkoła albo zdrowie - wybór należy do ciebie ;-)
|
|
![]() mwalusiak Ilość wiadomości: 445
|
Dodano: 2011-07-16 16:11:09
ja tez mialam taki ból w dole brzucha z prawej strony, tylko ze mi sie utrzymuje juz od kilku dni. Boje sie ze to moze byc okres. co robić? powiedzieć mamie? jak sie najlepiej zabezpieczyć? NATYCHMIAST powiedzieć mamie. TO może być atak wyrostka. |
|
![]() nataliXa Ilość wiadomości: 61
|
Dodano: 2011-07-16 18:17:58
atak wyrostka? jak mam to juz ze 3 dni? i nie boli mnie tak potwornie i nie mam gorączki. Po prostu boli, tak przeszkadzająco. i nic poza tym.
Szkoła albo zdrowie - wybór należy do ciebie ;-)
|
|
|
dzisiejsza
data : 11
LUTY
miesiąc : LUTY 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||