![]() mwalusiak Ilość wiadomości: 512
|
Dodano: 2011-09-16 17:19:05
Dziewczyny jesteśmy mile zaskoczone - kolejny raz dowiodłyście, że lubicie pisać i umiecie to robić. Czytanie waszych prac było dla jury prawdziwa przyjemnością. Jesteście świetne, zdolne i bardzo utalentowane. Nigdy nie rezygnujcie z pisania.
A oto lista laureatek: I miejsce: ewawei111 za opowiadanie Medalion Bastet Ewawei otrzymuje dwa tomy serii Trylogia czasu - Czerwień Rubinu, płytę The ba II miejsce: Rita_7 za opowiadanie Zabiorę cię właśnie tam Rita 7 otrzymuje dwa tomy serii Trylogia czasu - Czerwień Rubinu, płytę The ba III miejsce: susie 9 za opowiadanie Bardzo niezwykły spacer Susie 9 otrzymuje dwa tomy serii Trylogia czasu - Czerwień Rubinu, płytę The ba IV miejsce: nie- ma-mnie za opowiadanie Czyli tam i z powrotem Nie-ma-mnie otrzymuje dwa tomy serii Trylogia czasu - Czerwień Rubinu, płytę The ba |
|
|
desertrose
Ilość wiadomości: 8
|
Dodano: 2011-09-16 17:52:47
Ewawei1 11, gratuluję pierwszego miejsca :))
|
|
![]() spicky Ilość wiadomości: 3
|
Dodano: 2011-09-16 18:48:19
kkiedy sie ukaza wyniki?
|
|
![]() ewawei111 Ilość wiadomości: 54
|
Dodano: 2011-09-17 13:17:06
Dziękuję Desertrose ;)
I gratuluję wszystkim uczestniczkom takich świetnych opowiadań jakie napisały :D
Zapraszam na mój blog: ewawei111.blog4u.pl
~Nya ;) |
|
![]() Rita_7 Ilość wiadomości: 187
|
Dodano: 2012-02-04 13:12:45
Ja... przepraszam, ale dopiero dziś pzreczytałam wyniki!!! NIe wiem co mam powiedziec, ja myslalam ze nei wygram, bo nie podałam swoich danych i pzrekroczylam limit i... teraz to juz za pozno parwda? CZy bylaby możliwość, aby te nagrody jeszcze przysłać mi pocztą? Albo wlasciwie to nei trzeba... Strasznie sie ciesze i dziękuję i pzrepraszam Was, ze wczesniej nie weszłam!!! Wystarczy mi sama świadomość, ze zajełam 2 miejsce:D Żałuje tylko ze przagapiłam wyniki i nei zobaczylam mojego opowiadania w 13 i ze nei mogłam przyjechac... NAwet gdybym wiedziala to i tak nei mialabym możliwosci;(
*Dojrzała? Nie zawsze wychodzi...
*Egoistka? Nie przejdę obojętnie, jeśli komuś dzieje się krzywda.. *Małomówna? Tylko jesli nie mam nic do powiedziedzenia... *Skromna? To zaleta... *Niska samoocena? Bogaty system wartości... *Wrażliwa? Nieraz za bardzo... *Słaba? To tylko pozory... *Pewna siebie? Jedno słowo i już nie... *Chodzę własnymi drogami? Czekam aż znajdę tę którą bedę mogła z kimś dzielić... *Ambitna? Wystarczy jedno niepowodzenie... *Cierpliwa? Łatwo się denerwuję... *Wyrafinowana? Zależy dla kogo... *Brak własnego zdania? Kazdy je ma... *Smutna? Kiedy jest mi żle... *Zdradzająca czy zdradzana? Wierna i ufna... *Dobrze się uczę? Tak, szczególnie na błędach... *Wierząca? Wiara nadaje życiu sens... ZAPRASZAM NA MÓJ NOWY BLOG NA KTÓRYM ZACZEŁAM PISAĆ OPOWIADANIE:) http://wiaramiloscnadziejaicodziennosc.bloog.pl/ |
|
|
Dodano: 2012-02-04 13:57:56
mnawalusiak mam takie pytanie... Ja wiem, ze już za późno, ze to moja wina, że en iweszłam wcześniej, ale ja naprawde myślałam, ze nic z tego nei będzie, a jeszcze potem przeczytalam w regulaminie ze jest limit wieku wiec juz nawet danych nie podałam bo pomyslalam ze ajk ich nei podam to nie będe brana pod uwagę pzrez jury i przeciez przekroczylam limit... Nie chodzi mi o nagrody, bo wystraczy mi swiadomośc, ze zajęlam to 2 miejsce, chcialam tylko zapytać czy moje opowiadanei ukazało się w którymś numerze 13 mimo tego ze nie było mojego zdięcia? Jeżeli tak, to czy byłaby jakakolwiek możliwość, zeby gdybym podała tutaj mój adres redakcja przysłala mi tamto wydanie. Chcialabym po prostu mieć pamiątkę, ale wątpie ze to jest moizliwe jeszcze po tak długim czasie. W kazdym badz razie pzrepraszam i bardzo sie ciesze:D
*Egoistka? Nie przejdę obojętnie, jeśli komuś dzieje się krzywda.. *Małomówna? Tylko jesli nie mam nic do powiedziedzenia... *Skromna? To zaleta... *Niska samoocena? Bogaty system wartości... *Wrażliwa? Nieraz za bardzo... *Słaba? To tylko pozory... *Pewna siebie? Jedno słowo i już nie... *Chodzę własnymi drogami? Czekam aż znajdę tę którą bedę mogła z kimś dzielić... *Ambitna? Wystarczy jedno niepowodzenie... *Cierpliwa? Łatwo się denerwuję... *Wyrafinowana? Zależy dla kogo... *Brak własnego zdania? Kazdy je ma... *Smutna? Kiedy jest mi żle... *Zdradzająca czy zdradzana? Wierna i ufna... *Dobrze się uczę? Tak, szczególnie na błędach... *Wierząca? Wiara nadaje życiu sens... ZAPRASZAM NA MÓJ NOWY BLOG NA KTÓRYM ZACZEŁAM PISAĆ OPOWIADANIE:) http://wiaramiloscnadziejaicodziennosc.bloog.pl/ |
|
|
Dodano: 2012-02-04 17:50:07
Rita_7 - odpowiem po weekendzie, bo na razie redakcja ma wolne :) Niezła z Ciebie numerantka :)
|
|
|
Dodano: 2012-02-05 16:04:42
Chcialabym po prostu mieć pamiątkę, ale wątpie ze to jest moizliwe jeszcze po tak długim czasie. W kazdym badz razie pzrepraszam i bardzo sie ciesze:D Jedną, a nawet dwie rzeczy mogę potwierdzić na 100% już dzisiaj, ponieważ mimo niedzieli odezwała się osoba opiekująca się konkursami - Twoja nagroda leży w redakcji i czeka na zmiłowanie ;) Wyślij swoje dane (imię, nazwisko i adres z kodem pocztowym) na maila magazyn13@egmont.pl, a w tytule napisz proszę "Rita konkurs 2 miejsce". Nagroda razem z egzemplarzem, w którym opublikowano wyniki konkursu (to druga rzecz potwierdzona :) ), zostanie do Ciebie wysłana :D
Edytowany 1 razy
(Ostatnio: 2012-02-05 16:05:20).
|
|
|
Dodano: 2012-02-06 16:34:45
Chcialabym po prostu mieć pamiątkę, ale wątpie ze to jest moizliwe jeszcze po tak długim czasie. W kazdym badz razie pzrepraszam i bardzo sie ciesze:D Bardzo bardzo dziekuję:P Wysłałam mailem swoje dane na podany adres, nawet dwukrotnie bo czasami zdarza się tak ze wiadomości ode mnie do kogoś nie dochodzą. I pzrepraszam, za to zamieszanie które wywołałam, nie chciałam tego, po prostu naprawde nie liczyłam na nagrodę. Jeszcze raz bardzo dziękuję:D A i mam jeszcze jedno małe pytanie, gdyby się okazało że będzie kolejna edycja konkursu literackiego, to czy mogłabym wysłac swoją prace pomimo ze juz skonczyłam 16 lat? To znaczy jeżeli regulamin by to dopuszczał, bo oczywiście nei oczekuję wyjątków od reguły:) Chociażby tak poza konkursem z jakimś dopiskiem np?
|
|
Dodano: 2012-02-13 12:07:02
Właśnie dostałam dziś nagrodę:D Bardzo dziękuję:)
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
2012-05-19