Logowanie

Login
Hasło
Jeśli jeszcze nie posiadasz
Swojego konta zarejestruj się

Forum

AutorWiadomość

Magdzior
Ilość wiadomości: 118
Dodano: 2010-06-21 15:28:53
Gorąca prośba moderatorki forum - nie dodawajcie opowiadań po kilka razy! Grozi to pomyłką moderatorki, która usuwając nadmiar może przez przypadek usunąć właściwy plik.

Co gorsza - kiedy dodajecie to samo opowiadanie po kilka razy, nie wiadomo, czy zostały dodane te same wersje, czy z poprawkami i tworzy się zamieszanie, a ja nie wiem w końcu, którą wiadomość opublikować i jak szalona porównuję, czy były jakieś poprawki, czy nie :)

Być może niektóre z Was niepokoją się, że fakt, iż opowiadanie nie wyświetla się od razu, oznacza, że zostało np. źle zatwierdzone. Bez obaw - one spokojnie i bezpiecznie czekają na przeczytanie i zatwierdzenie. Każdy Wasz tekt jest przed opublikowaniem uważnie czytany i nie zginie, jeśli nie zgubi się w zalewie takich samych plików dodawanych po x razy :)

Caroline13
Ilość wiadomości: 5
Dodano: 2010-06-25 18:57:46
Mam pewną prośbę,czy dało by się usunąć temat ,,Czy tak miało być?''
Bo mam inne konto z,którego chcę je napisać a nawet już napisałam takie same opowiadanie ,,W parku''
I proszę o usunięcie mojego konta bo będe korzystać z tego nowego...

Magdzior
Dodano: 2010-06-25 23:22:43
Po pierwsze - prośbę o usunięcie tematu "Czy tak miało być?" mogę przyjąć wyłącznie od Caroline1.
Po drugie - Caroline1 dodała temat "W parku" 6 razy!!! SZEŚĆ!!! Co najmniej lekka przesada. Pozostawiam jedynie najnowszy temat, pozostałe usuwam do kosza.
Jeśli Caroline1 i Caroline13 to jedna osoba, to jeśli usunę wszystkie tematy dodane przez Caroline1, usunę też WSZYSTKIE tematy "W parku".

Moja propozycja: Napisz swoje opowiadanie na brudno w jakimś pliku i poczekaj z publikacją dzień lub dwa. Po krótkiej przerwie przejrzyj je, popraw i dodaj RAZ na tym forum :D

Magdzior
Dodano: 2010-06-25 23:45:41
Jeszcze jedno: żądając usunięcia opowiadania skazujesz też na niebyt komentarze dodane przez inne użytkowniczki. To chyba trochę nie fair?

Caroline1
Ilość wiadomości: 1
Dodano: 2010-06-26 12:34:53
Nie chciałam być nie miła,ale myślałam że jak dodam poprawkę to ona od razu będzie widoczna,gdzieś znikła moja praca,więc postanowiłam że jeszcze raz ją napiszę i wprowadzę drobne poprawki.
Wcześniej jak dodałam temat to odrazu był widoczny i wczoraj myślałam że coś mi nie działa,stąd te 6 takich samych prac.
Caroline1 i Caroline13 to ta sama osoba,czyli ja.Chciałam zrobić poprawkę:zmienić nazwę i niektóre fragmenty mojego opowiadania.To opowiadanie jest już gotowe i było tu napisane że z różnych kont można wysyłać różne prace.
Myślałam że można samemu  usunąć temat lub konto ale nie ma takiej funkcji.Bardzo Pszepraszam za błędy Panią i wszystkie Użytkowniczki,które tu piszą swoje prace lub je oceniają.A opowiadanie ,W Parku' to te właściwe.

Rammsteinowa
Ilość wiadomości: 3
Dodano: 2010-07-04 19:08:40
Mam pytanie: dlaczego nie można wystawiać po kilka opowiadań z jednego konta, tylko trzeba każde z nowego? Pozdrawiam

Magdzior
Dodano: 2010-07-05 09:02:42
Na konkurs można nadsyłać więcej niż jedną pracę. Wysłanie każdej z nich pod innym nickiem daje gwarancję, że prace będą przez komisję konkursową oceniane rzetelnie i bezstronnie.

jane.austen.2
Ilość wiadomości: 64
Dodano: 2010-07-09 19:52:27
Na konkurs można nadsyłać więcej niż jedną pracę. Wysłanie każdej z nich pod innym nickiem daje gwarancję, że prace będą przez komisję konkursową oceniane rzetelnie i bezstronnie.

czyli chodzi o to, że muszę mieć kilka kont założonych na tej stronie.?
miłość,przyjaźń,muzyka!

Magdzior
Dodano: 2010-07-09 20:55:22
Jeśli udało Ci się zamieścić na forum każde opowiadanie pod innym nickiem bez zakładania dodatkowych kont, to super.

Inusia
Ilość wiadomości: 19
Dodano: 2010-07-10 15:59:24
Związku z tym, że nikt nie raczy po uprzednim edytowaniu zatwierdzić mojej pracy pt. :Jesteś naprawdę kimś" od blisko 4 dni, proszę o jej usunięcie. Nie powinny być z tym problemu jako, iż nie miałam pod nią komentarzy. Opowiadanie dodam jeszcze raz ze zmienionymi fragmentami. Pozdrawiam i przepraszam za kłopot.

1 | 2 | 3    

Kolejny numer

Kolejny numer

lipcowa "13" już 15 czerwca!

Nie przegap!!!

więcej

Facebook

Kalendarium

dzisiejsza
data :
18
MAJ