![]() mwalusiak Ilość wiadomości: 512
|
Dodano: 2010-08-01 19:34:17
Odpowiedziałam w wątku "ZNOWU".
|
|
![]() koti10 Ilość wiadomości: 26
|
Dodano: 2010-08-05 20:18:41
Fajne opowiadanie. Przyjemnie się czyta. Odważna jest ta główna bohaterka. Ja bym nie szła z takim chłopakiem do mojego domu. A jakby mnie "pociągnął za rękę" w takie miejsce to chyba od razu bym uciekła.
pozdrawiam:) |
|
![]() Julietta13 Ilość wiadomości: 110
|
Dodano: 2010-08-07 17:22:05
Fejne opowiadanie, gdyby nie to, że od razu się zaczeli całować... Wszystko było naprawdę super, aż tu nagle znają się parę godzin i zaczynają się całować... Trochę nieprawdziwe, ale napisane z talentem. Życzę punktowanego miejsca ;)
Dzień1. Mówili, że anioły nie istnieją. Znów kłamali.
Dzień2. Myślałam, że anioły mają skrzydła. Dzień3. Niezdarnie tańczę na granicy zła. Dzień4. Upadek kusi, tak jak kusiło wchodzenie na szczyt. Dzień5. Staram się znależć szczęśliwe zakończenie. Dzień6. To cholernie trudne! Jestem Upadłym Aniołem. Wychodzę pod osłoną mroku, by wypłakać wszystkie grzechy tego Świata. Jestem Upadłym Aniołem. Skrzywdziłem tego, który był mi Światem, by ocalić te, w które tchnęłam życie. Jestem Upadłym Aniołem. Zaplątany w sidła zależnościnie znajduję siły aby się wydostać. . |
|
![]() mysiasta Ilość wiadomości: 217
|
Dodano: 2010-08-12 19:55:29
Fejne opowiadanie, gdyby nie to, że od razu się zaczeli całować... Wszystko było naprawdę super, aż tu nagle znają się parę godzin i zaczynają się całować... Trochę nieprawdziwe, ale napisane z talentem. Życzę punktowanego miejsca ;) Niestety wiem.. ;// Ale co można więcej napisac przy ograniczeniu do 5 tys znaków?? Pozdo ;) |
|
![]() Devon Ilość wiadomości: 61
|
Dodano: 2010-08-13 13:02:16
Mam nadzieję, że się nie obrazisz na to, co napiszę. Po prostu mi się niezbyt podobało - ja jestem wiecznie marudna i muszę sobie to wszystko wyobrazić. Dałaś zdecydowanie za dużo dialogów i za mało uczuć. Powinnaś to trochę bardziej urozmaicić w szczegóły. No, to tyle :) Pozdrawiam i zapraszam do siebie ^^
Wygranej życzę :D |
|
|
Dodano: 2010-08-13 15:28:30
Mam nadzieję, że się nie obrazisz na to, co napiszę. Po prostu mi się niezbyt podobało - ja jestem wiecznie marudna i muszę sobie to wszystko wyobrazić. Dałaś zdecydowanie za dużo dialogów i za mało uczuć. Powinnaś to trochę bardziej urozmaicić w szczegóły. No, to tyle :) Pozdrawiam i zapraszam do siebie ^^ Niee spoko ;) Ja sie raczej łatwo nie obrażam bo każdy ma swój własny gust i może mieć inną opinie niż moja.;D. Dzieki za opinie ;). Napewno przeczytam twoja prace ;) |
|
![]() Agdzia13 Ilość wiadomości: 116
|
Dodano: 2010-08-29 12:34:57
Trochę mało się dzieje, ale fajne ;) zapraszam do przeczytania moich opowiadań: "Gra nie-fair", "Romeo i Julia we współczesnym świecie", "Nie możemy być razem?", "Casting na miłość".
|
|
|
Dodano: 2010-08-29 14:35:57
Trochę mało się dzieje, ale fajne ;) zapraszam do przeczytania moich opowiadań: "Gra nie-fair", "Romeo i Julia we współczesnym świecie", "Nie możemy być razem?", "Casting na miłość". Dzieki ;) Postaram sięprzeczytać ;) Ja zapraszam do przeczytania mojej drugiej pracy: Pierwsza miłość Majak |
|
![]() Wampira13 Ilość wiadomości: 59
|
Dodano: 2011-02-15 13:06:25
Fajne opowiadanie;)
|
|
![]() kingusia_2005 Ilość wiadomości: 0
|
Dodano: 2011-03-19 18:22:18
Mi bardzo przypadła do gustu . ;)..
jest świetna. ! ;] |