![]() Edzka1511 Ilość wiadomości: 59
|
Dodano: 2011-08-30 13:42:35
Część:P
Otóż myślałam nad ugotowaniem czegoś i wpadl mi do głowy pomysł aby zrobić lazanie:) Moze macie jakieś sprawdzone przepisy, bo ja jeszcze nigdy jej nie jadłam i nie wiem który bedzie dobry, bo w inernecie jest bardzo duzo przepisów:) A i jeszcze jedno pytanie: czy lazania jest w ogóole dobra??? pzdr.:) Czekam na odpowiedzi!:*
Tylko czasami mam ochotę ubrać trampki i pójść daleko i mieć wszystko gdzieś.
Myślisz ze wiesz wszystko ? tak naprawde nie wiesz nic. |
|
![]() kakusia Ilość wiadomości: 101
|
Dodano: 2011-08-30 19:11:25
Cześć!
Ja osobiście nie lubię lazani. Ale moja ciocia robi ją dosyć często i szczerze, to tylko u niej ją jadłam. Przepisu niestety nie znam. :<
Karolina, wysoka, czasem lekkomyślna, gimnazjalistka, uwielbiająca czytać ("Miętowa Seria", "Klasa Pani Czajki", "LO-teria", "Biała jak mleko, czerwona jak krew" - szczególnie), chcąca zostać psychologiem.
`.I na tej z wielu dróg Po co ci para nóg I tak dotrzesz na pewno do końca Niepotrzebny ci wzrok Żeby wyczuć swój krok I nie musisz wciąż radzić się słońca.` (J. Kaczmarski "Epitafium dla Boba Dylana") |
|
![]() MsLady Ilość wiadomości: 23
|
Dodano: 2011-09-01 11:50:24
Mi bardzo smakuje lasania i moja mama robi ją dość często. Widziałam że na opakowaniu od tego makaronu do lasani jest cały przepis jak zrobić farsz i resztę. Powinien byc dobry. :D
|
|
dzisiejsza
data : 18
MAJ
miesiąc : MAJ 2012
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wybierz miesiąc: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|